dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Barendsen gaat samen met OZ-Hami

Barendsen gaat samen met OZ-Hami

Barendsen gaat per 1 januari 2022 samen met OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). De bloemenexporteur is al meer dan 100 jaar actief in de export van verse snijbloemen aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en topbloemisten.

“Vanuit het merk Barendsen is de aansluiting bij OZ Hami een prachtige stap voor onze organisatie, onze klanten en ons kwekersnetwerk. We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit onze maatwerkbelevering in samenwerking verder te kunnen bouwen aan groei”, aldus Jan de Boer, directeur van Barendsen. 

Richard Koenen (l) en Jan de Boer (r)

OZ-Hami is sinds begin 2021 de naam voor de combinatie van bloemenexportbedrijven OZ Export en Hamifleurs. Het richt zich met de klantmerken OZ Export, Hamifleurs en Van Dam op de importerende (bloemen)groothandels en bloemisten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Richard Koenen, commercieel directeur van OZ-Hami vult aan: “De expertise van Barendsen op fijnmazige logistiek en het specifieke assortiment van betrokken kwekers zijn een perfecte aanvulling op de activiteiten die wij naar de toekomst vanuit OZ-Hami richting onze klanten uit willen bouwen.” Barendsen zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Redactie Floranews | 06-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS