donderdag 11 augustus 2022
2208 NIMA Sierteelt Marketing Event FN TOP add

Tuinders en boeren Voorne-Putten pakken uit met kerst

Tuinders en boeren Voorne-Putten pakken uit met kerst

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 december organiseert de PR commissie boeren & tuinders Voorne-Putten, in samenwerking met LTO Voorne-Putten een bijzondere autoroute langs tientallen mooie boerderijen op Voorne. De boerderijen staan speciaal in dat weekend in de schijnwerpers! De route van circa 50 kilometer gaat door polders, over dijken, door een koeienstal en door de kas.

Alles is te beleven vanuit de auto, zonder dat u uitstapt. Tijdens de route kan men bij drie deelnemende boerderijen coronaproof – dus vanuit de auto – een streekproduct van Voorne-Putten kopen. Lekker vers en van dichtbij, heerlijk voor bij het kerstdiner. Betalen kan er contactloos. De routekaart, met de aangegeven rijrichting, is binnenkort te downloaden via www.boerenentuinders.nl. Hou ook de Facebookpagina @boerenentuinders in de gaten.

De route wordt gereden op vrijdag en zaterdag van 17:00 – 21:00 uur. Starten kan op elke gewenste plek, er is dus geen vast begin- en eindpunt! Wel is de route eenrichtingsverkeer, zoals aangegeven op de kaart, om verkeersopstoppingen te voorkomen.

 


Redactie Floranews | 06-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS