dinsdag 4 oktober 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

VannoVa bestaat 10 jaar

VannoVa bestaat 10 jaar

Telersvereniging VannoVa bestaat deze maand tien jaar. In april 2012 zorgde VannoVa voor een verassingseffect op een beurs in Kiev. De vereniging toonde hier zonder enige aankondiging hun nieuwe merk VannoVa met één hoes en één uitstraling. Achter de schermen werd al twee jaar met elkaar gepraat over de vorm van de vereniging maar tot de officiële lancering hebben alle betrokkenen hierover hun mond gehouden.

Vrijdag 22 april vierden de chrysantenkwekers het jubileum samen met hun relaties op de Golfbaan Delfland.

“De afgelopen tien jaar zijn voorbij gevlogen", vertelt voorzitter Remco van Ruyven. "Toen volgde ik de ontwikkelingen bij VannoVa nog vanaf de zijlijn, maar nu zie je een jongere generatie voor nieuwe dynamiek zorgen binnen de vereniging. Gelukkig kunnen we nog wel rekenen op de ervaring en kundigheid van de oudere generatie. Op deze manier denken wij binnen VannoVa een goede mix te hebben om met ambitie en vakmanschap de toekomst in te gaan.” Van Ruyven stond ook stil bij de ontwikkelingen in Oost-Europa, het grootste afzetgebied van de vereniging: “Het gaat je niet in de koude kleren zitten wat daar gebeurt. We willen onze klanten een hart onder de riem steken en hopen dat dit zo snel mogelijk achter de rug is.”

Er zijn binnen de telersvereniging mooie stappen gezet. “De samenwerking binnen de vereniging brengt ons tot waar we nu staan. Onze bloemen worden verkocht via één centraal verkooppunt. We maken gebruik van een box op de veiling en spelen zo efficiënt op onze klantwensen in. Ook wordt de samenwerking onder de leden steeds intensiever, de laatste ontwikkeling binnen de vereniging is dat twee leden in januari gefuseerd zijn, dat hadden we tien jaar geleden echt niet kunnen bedenken”, aldus Van Ruyven.  


Redactie Floranews | 25-04-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS