donderdag 18 januari 2018
Top wit Top FN

Veilingmeester Rene Temminck over groene planten...

Groene kamerplanten zijn weer helemaal trendy, mogelijkheden en ontwikkelingen in deze productgroep worden verteld door Veilingmeester Rene Temminck in zijn vlog.


In gesprek met Frans en Wouter van den Bos van De Wintertuin...

Op het bedrijf van Frans van den Bos (60) en zoon Wouter (29) lachen de paarse bougainvillea’s je toe. In Italië groeit deze plant weelderig, maar blijkbaar ook in het Westland.


De 5 vragen aan....Corina Duin...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Corina Duin, bloemenkweekster uit Heemskerk. Werkzaam bij ons familiebedrijf, M.M. Duin - Traditional Tulips. Dit jaar bestaan we 90 jaar, ik ben echt geboren tussen de bollen en bloemen (en zelfs vernoemd naar een lelie…). Naast tulpen, hebben we ook scilla’s, pioenen, alliums, lelies en nerine.


Tussen FN

Zet wel de juiste stappen #blog...

Ik zie de laatste tijd erg veel ontwikkelingen komen. Veel zaken worden in gang gezet om de aandacht te trekken van de gebruiker cq de consument. We hebben een product en we gaan er iets speciaals mee doen.


Winter Fair 2018...

Op 10 en 11 januari was tijdens de Winter Fair 2018 van Royal FloraHolland een goed beeld te zien van wat de handel het komende seizoen kan verwachten. Op de 10.80 vloer in Aalsmeer toonden positief gestemde aanvoerders een breed assortiment aan boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten, die direct op de beurs te bestellen waren. Een goed moment om in een relatief korte tijd een goed beeld te krijgen als voorbereiding op het aankomende seizoen.


Met Team Westland de Tourmalet op - deel 1 - Hepke en Jellien...

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Hepke Horjus en woon samen met mijn vrouw Anita en onze 3 kinderen Frank, Robert en Jellien in ’s-Gravenzande. Ons verhaal begin al ergens in juni/juli 2014 toen onze dochter Jellien van 17 jaar thuiskwam van werk en ons vertelde dat ze nogal pijn had in de linker borstkas.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS