dinsdag 21 januari 2020
1. Dames Plants 1 1 Dames Plants 2

5 vragen aan... Fred van der Hoeven...

Voor mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Fred van der Hoeven, ik ben 60 jaar en woon in Midden-Delfland, in het dorp Maasland. Een fantastisch open en groen gebied in de randstad, ingeklemd tussen Rotterdam, Den Haag en het Westland. Ik ben getrouwd met Nel, zij is directeur van een Welzijnsorganisatie.


Hulde aan de Teler #blog...

Regelmatig ervaar ik een gebrek aan kennis over de fantastische sector waarin ik werk; mensen zijn vaak nog onbekend met de Tuinbouw. Bij deze mijn bijdrage om de tuinbouw én onze helden (Telers!) voor het voetlicht te brengen.


De 5 vragen aan... Ewoud Meeuwissen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Ewoud Meeuwissen. Samen met Pauline en onze 2 dochters (7 en 10) wonen wij in Heemstede sinds een paar jaar. Dit jaar ben ik al zo een 15 jaar actief in de sierteelt. Ik heb in verschillende schakels van de sierteeltketen gewerkt.


2 Fotos Winter Fair 2020

Hoe effectief is jullie interne communicatie? #blog...

Ik hoop dat jullie fantastische feestdagen achter de rug hebben en dat 2020 voor jullie een zeer succesvol jaar mag worden met vele mooie momenten in goede gezondheid. Laten we 2020 nu eens intern beginnen.


De 5 best gelezen DE 5 VRAGEN AAN... van 2019...

Vandaag geen nieuwe De 5 vragen aan..., maar nog een keer de 5 best gelezen De 5 vragen aan... van 2019:


De 5 vragen aan... Sjaak van der Tak...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Sjaak van der Tak. Ik ben 63 jaar en sinds 2 jaar voorzitter van de belangen-, branche- en de sector- oftewel ondernemersorganisatie van glastuinbouwbedrijven Glastuinbouw Nederland.


1 Trade Fair fotos


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS