zaterdag 24 maart 2018
Vacature van de maand TOP Top FN

De 5 vragen aan... Rob van der Gaag...

Ik ben Rob van der Gaag en ben ruim 20 jaar werkzaam in voornamelijk de glastuinbouw en hun toeleveranciers. Als veiligheidskundige verzorgt ik bij kassen nieuw- en verbouw alle Arbo-wettelijke verplichtingen zodat een bedrijf hier volledig aan voldoet.


Is uw bedrijfsrondleiding inspirerend? #blog...

De krantenkoppen liegen er niet om. “Grote krapte op de arbeidsmarkt” en “Groot tekort aan jongeren met een MBO opleiding”. Ook in de glastuinbouw is de wereld in korte tijd veranderd. Op dit moment heeft het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw meer vacatures dan ingeschreven werkzoekenden.


De 5 vragen aan....Mariska Dreschler...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Mariska Dreschler. Ik ben moeder Svenne, mijn dochter van 11 jaar. Momenteel ben ik voorzitter van de Ladies Circle in Leiden.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk

Aanhaken #blog...

Inmiddels een jaar geleden gaf ik voor de eerste keer een serie lessen op het MBO Westland aangaande marketing. Echt een unieke ervaring om te doen en mee te maken. Een groep internationale en nationale studenten helpen en leren hoe het vakgebied marketing in elkaar zit.


Stef goes USA - Grenzen verleggen #blog...

Voor degene die mij niet kennen zal ik mijzelf even kort voorstellen. Mijn naam is Stef Berkhout, ik ben 23 jaar oud en woon in het Noord-Hollandse dorp De Weere. Mijn ouders komen beide uit een tuinbouwfamilie, maar het tuindersbloed heeft een generatie overgeslagen.


De 5 vragen aan... Frank Voorn...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Frank Voorn, 36 jaar oud en getrouwd met Jozina. We hebben een dochter van 4 en zoon van 1. Ik ben geboren en woonachtig in de Noordoostpolder (Flevoland).


Nieuwsbanner VDG


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS