vrijdag 17 augustus 2018
Top FN TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus

De 5 vragen aan...Nicki de Haaij...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Nicki de Haaij, 41 lentes jong uit Lekkerkerk, woonachtig in Den Haag. Mijn huidige functie is Sales Manager bij Ammerlaan Orchideeen.


Zoekt en gij zult vinden… Hashtags! #blog...

We kennen het woord maar al te goed, een hashtag. Het beroemde # tekentje voor een woord op diverse sociale platformen. Zeker op een platform als Instagram en Twitter vrij frequent en soms erg veel gebruikt. Maar is het nou ook wat voor mij of wordt het alleen maar gebruikt bij trending thema’s?


Zo zet u seizoensproduct Calluna zo goed mogelijk in de markt #vlog...

Hoe zet u seizoensproduct Calluna zo goed mogelijk in de markt? Veilingmeester Luus Hooyman geeft u een aantal tips.


VvdWRvZJuniorAccountmanager

Dromen-denken-durven-doen in samenwerkingen #blog...

Ben ik te min zong ooit Armand lange tijd terug. Veel kwekers – en zeker niet alleen de ‘kleinere’ zijn bezig met de vraag of ze gesteld staan voor de toekomst. Ben ik als bedrijf in staat om continuïteit te bieden.


Stef goes USA - Connecting the dots #blog...

Sla een willekeurige krant open, scrol door je social media timeline of open de Nu.nl app, tropische weersomstandigheden houden Nederland in de ban. Hier in North Carolina ben ik inmiddels niet anders gewend, alleen hoor je er hier niemand over klagen.


Wat is voor mij een platform? #blog...

Wat is voor mij een platform? In het Vakblad voor de Bloemisterij, de editie van 20-7-2018, stond een artikel genaamd “Marktinformatie is paradepaardje van platform Blueroots”. Lees hier de digitale versie van het artikel. Zodra het over platformen gaat heeft het mijn aandacht. Mijn mening is nog steeds dat daar de grote toekomst ligt voor en van eenieder.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS