woensdag 12 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Lennart Lekkerkerk: De toekomst zit vol kansen...

Lennart Lekkerkerk (35) is mede-eigenaar van JHL Group, een kwekerij in potgerbera, gloxinia, poinsettia (kerstster) en amaryllis op pot. In deze tijd van het jaar loopt de productie van poinsettia weer op.


In de Spiegel: Koos Biesmeijer...

Afgelopen jaren hebben we veel mooie en zinvolle projecten gedaan, onder andere met bedrijven als Heineken, diverse gemeentes, Dunea, het Waterschap en de Bollenstreek. Het uitgangspunt is: samen op zoek naar een duurzame toekomst. Overigens doe ik dat voor mezelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Want de aarde krijgen we niet klein. Onze planeet kijkt niet op een paar jaar.


De 5 vragen aan... Jan Stolk...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Jan Stolk, 49 jaar en getrouwd met Greta. Samen hebben we drie prachtige dochters: Liset, Sophie en Floor. Maar ik denk dat de meeste lezers mij vooral kennen van Stolk Flora. Sinds 1998 telen we Phalaenopsis.


Oxalis website

Gaan we straks ook onze mooie producten zien? #blog #kerstcommercials...

Ik weet niet of jullie ze al gezien hebben, maar de leuke kerstcommercials van supermarkten en sommige andere merken zijn alweer op de TV te zien of online te vinden.


In de spiegel: Esther den Hertog...

Waar ik het meest trots op ben? Als ik het over werk heb, dan is het eerste dat me te binnen schiet een project in Den Helder. Een verhaal dat ik heb geschreven over de Ziel van Den Helder. Op basis van zwart-wit portretten van gewone inwoners vertelt de stad haar verhaal over voorspoed en tegenslag.


Wat doet Robin van Dijk om zijn onderneming toekomstproof te maken?...

Regelmatig vraagt Coalitie HOT (Herstructurering Ontwikkeling Tuinbouwsector) ondernemers in de glastuinbouw wat zij concreet doen om hun onderneming klaar te maken voor 2026. Robin van Dijk van Dijk van Dijk vertelt over samenwerking en kennis.


VvdWHouwenplant


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS