dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

De 5 vragen aan... Nico Grootendorst...

Voor de mensen die je niet kennen. Wie ben je en wat doe je? Ik ben Nico Grootendorst. Op 5/8/’58 geboren en vervolgens getogen in het Westlandse Monster. Ik ben de oudste zoon van de plaatselijke banketbakker én eigenaar van veredelaar Evanthia.


Elke CEO aan de Sociale Media!...

Moet ik ook van Social Media gebruik maken? vroeg een directeur mij laatst tijdens een presentatie over het strategisch inzetten van Social Media voor hun bedrijf. Mijn antwoord was nogal stellig en veelzeggend; Bent u daar nog niet mee bezig? Dat is een gemiste kans.


I = C + Ps #blog...

For English: see below Het bedrijf waar ik voor werk verschilt van de concurrentie door de waardestrategie product leadership. Het heeft Takii vrij ver gebracht: na 185 jaar is het nog steeds een gezond bedrijf met groei en marktleiderschap in diverse groente- en bloemengewassen.


TE HUUR TE KOOP

Hashtags op LinkedIn, een wereld aan mogelijkheden #blog...

Eigenlijk ben ik wel benieuwd, of er nog mensen uit de sierteeltwereld zijn die iets met TikTok hebben gedaan, waar ik de vorige keer over schreef. Een leuk platform. Zonde om niet in elk geval eens goed over na te denken of het voor jouw bedrijf en product in te zetten is.


Hoe gaat het nu met... Pim van den Akker?...

In onze nieuwe rubriek “Hoe gaat het nu met…?” laten we sectorgenoten aan het woord, die eerder “De 5 vragen aan…“ beantwoord hebben of op een andere manier bij ons in het nieuws geweest zijn. Ze zijn of een andere weg ingeslagen, of hebben sinds die tijd iets meegemaakt dat een enorme impact gemaakt heeft. Hoe gaat het nu met ze en wat zijn ze gaan doen?

Leandra de Boef |

Is TikTok iets voor bloemen en planten? #blog...

Wie kinderen heeft, moet het zeker herkennen. Die zitten bijna met zekerheid op het video platform TikTok. Is het alleen voor kinderen of kunnen bedrijven er ook gebruik van maken? Ik ga geen keuze maken voor jullie, maar wel een uitleg geven wat wel en niet mogelijk is.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS