dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Pull Position: Lets innnovate together #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog met haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. In deze laatste blog voor FloraNews deelt Frank van Mil van Pull Position zijn visie over de inzet van ontwrichting in de tuinbouw voor het ontstaan van nieuwe verdienmodellen.


Mijn eigen gevoel #blog...

Ik weet niet hoe het jullie vergaan is, maar afgelopen week had ik toch wel een paar hele bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Aan het einde van elke dag waarop ik de FlowerTrials bezocht, was ik weer blij. Jeetje, wat hebben wij in onze sector toch mooie producten en wat kunnen we mensen hier toch blij mee maken.


De 5 vragen aan... Hanneke Frankema...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Hanneke Frankema, ik ben 35 jaar en ben Bloemstylist en Meesterbinder. Ik ben sinds 4 jaar freelance aan het werk en reis de hele wereld over om demonstraties te geven, les te geven en grote bloemenshows aan te kleden.


BoN

De 5 vragen aan... Goos Bartels...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Goos Bartels. Een tuinderszoon, getrouwd met Astrid met 4 gezonde kinderen en inmiddels ons eerste kleinkind. Ik ben ondernemer in de sierteelt met breed opgedane internationale ervaring in uitgangsmateriaal en veredeling.


Welkom eeuwige krimphoes! #blog...

Hoe kun je de lancering van een nieuw product beter aankondigen, dan door het uitsturen van een geboortekaartje? Met de tekst Iedereen mag het horen, de circulaire krimphoes is geboren! liet het Belgische Valipac onlangs weten dat deze eeuwige krimphoes een feit is.


De 5 vragen aan... John van Koppen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je wat doe je? John van Koppen is de naam. Ik ben gelukkig getrouwd, heb 3 volwassen kinderen en ben werkzaam bij Fiore Anthuriums. Fiore heeft 3 productielocaties met een gezamenlijke oppervlakte van 7,5 ha met hoofdzakelijk productie van snij-anthurium.


FT Fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS