vrijdag 26 april 2019
FlowerTrials Dummen Orange Top Flower Trials

Die vervelende klanten toch... #blog...

Tijdens een workshop in een tuincentrum is mij opgevallen dat er vaak nogal vreemd naar vragende klanten wordt gekeken. Waar vragen naar mijn idee toch iets is wat juist informatie op zou moeten leveren, werden ze veelal gezien als lastig en moeilijk te begrijpen.


De 5 vragen aan... Michel van Rijn...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Michel van Rijn, ik ben 39 jaar en getrouwd met Shirley. We hebben samen twee lieve dochters; Chelsey en Lindey.


Verder de markt in #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Deze maand vertelt John over structuur in verkoopactiviteiten en hoe Pull Position deze bij haar klanten inzet.


Tussen Kubo

Neemt Emotionele Intelligentie het over? #blog...

Nieuwe, ontwrichtende, technologische ontwikkelingen zoals artificial intelligence (AI) zijn zowel spannend als eng. Het zal markten en workforces veranderen, maar hoe zit het met de mens? Het is goed om te beseffen dat de mens belangrijk blijft.


De 5 vragen aan... Angelique de Wit...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Voor wie mij niet kent: Mijn naam is Angelique de Wit, tot voor kort vijf jaar verbonden geweest aan Westland Marketing, en sinds 1 april in functie als Manager Marketing & Communicatie in het kennis- en innovatiecentrum van de tuinbouw, het World Horti Center. .


Hoe groot is big #blog...

We kennen de term wel, big data. Als je eenieder mag geloven kan je tegenwoordig niet meer zonder. En eigenlijk klopt dat ook wel, want beslissingen neem je nou eenmaal op basis van data. Nu hoor ik mensen wel eens zeggen dat we toch geen Google, Amazon of Tencent zijn….


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS