maandag 21 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

De 5 vragen aan... Emma Mansveld...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Emma Mansveld en ik ben accountmanager ItaliŽ bij Decorum. Ik heb 6 jaar lang in ItaliŽ gewoond waardoor ik de Italiaanse taal spreek en de cultuur goed ken.


Hetzelfde netwerk, gemiste kans #blog...

Deze keer even geen algemene marketing zoals in mijn vorige blog over generatie Z, maar een hele praktische tip. Eťn over iets waarvan ik zie dat er in de praktijk nog wel eens zaken niet helemaal prettig of goed verlopen.


Duurzaamheid? Er is geen weg terug, je moet het gewoon doen! #blog...

2 broers. 4 Intratuin-winkels. 500 medewerkers. 3.268 zonnepanelen. 288 huishoudens. Ontdek hoe broers Jeroen en Stephan Droogh hun groene winkels in Pijnacker, Rhoon, Zevenhuizen en Zoetermeer op duurzame wijze managen.


Dekker

De 5 vragen aan... Bas van Mourik...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Bas van Mourik. Sinds 2008 ben ik actief voor Dekker Chrysanten in verschillende functies. Ik ben een man uit de praktijk die zich graag verder ontwikkelt. Na het afronden van de HAS in ís-Hertogenbosch ben ik in 2008 begonnen bij Dekker Chrysanten als teeltbegeleider.


De 5 vragen aan... Michel Verbeek...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Michel Verbeek, geboren en getogen in Boskoop, de tuin van Europa. Ik ben trotse vader van 4 kinderen, 3 zoons en 1 dochter, en woon samen met Manuela. Ik ben vanaf 1987 werkzaam in de boomkwekerij.


Het kan en mag minder mooi #blog...

Afgelopen week was er een bijeenkomst vanuit NIMA voor de food en agri sector. En een spreekster en onderwerp is mij zeker bijgebleven. Lecyca CuriŽl hield een zeer goede presentatie over generatie Z en hoe we die moeten benaderen.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS