dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Veredelen is meer dan... #blog...

Het begrip veredelen kennen we wel. Maar waar denken we aan als we het over veredelen hebben? Veelal komt naar boven: we willen het beter, mooier en misschien wel opvallender maken. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken. De eindklant, en waar mogelijk zelfs de consument, worden betrokken bij het veredelen.


Van klantdata naar klantinzichten #blog...

Er is een enorme versnelling te zien in de e-commerce. Dat is het geval bij de consumentenmarkt, maar in de B2B zie je dezelfde versnelling. “Door de toenemende online verkopen komt er steeds meer data van surfgedrag, interesses en vorige aankopen beschikbaar. Die data maakt het mogelijk om online veel gepersonaliseerde aanbiedingen te doen en goed in te spelen op de behoeftes en wensen van de klant”, vertelt Ricardo Prins, specialist op het gebied van data en e-commerce. In dit artikel legt hij uit hoe exporteurs, toeleveranciers en kwekers om kunnen gaan met de digitale omslag.

Redactie Floranews |

Sollicitant is koning! #blog...

De strijd om de perfecte kandidaat, het schaap met de 5-poten die alles kan, voor vacatures in de glastuinbouw is al enige tijd losgebarsten.


21 Vacatures op Floranews

Een nieuwe reis #blog...

Eindelijk... na veel Covid-19 beperkingen, lange onzekerheid en veel wachten, kon ik gelukkig weer gaan reizen! Na 15 maanden zonder zakenreis naar het buitenland, was ik weer terug in Spanje - en ik heb er volop van genoten. Mensen weer in het echt ontmoeten, in plaats van digitaal. Andere culturen ontdekken en inspiratie opdoen. Oh, ik heb dit zo gemist! Maar waarom? Wat is het dat reizen zo bijzonder maakt?


Doe het met emotie #blog...

Zit je ’s avonds lekker voor de TV, zie je ineens iets zeer emotioneels, iets waardoor je geraakt wordt. Sommigen kunnen op dat soort momenten de tranen niet bedwingen. En daarna ga je weer snel over naar de gang van alledag.


Hét idee voor YouTube #blog...

Een tip over een vraag waar veel bedrijven mee worstelen, wat moeten we met YouTube? Wat zetten we erop, anders dan onze bedrijfsfilm? Wat zou kunnen werken? En wat gaat het aan tijd kosten?


2107CelosiaEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS