woensdag 8 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

De 5 vragen aan... Gianfranco de Leo ...

For the people who do not know you, who are you and what do you do? My name is Gianfranco de Leo and I am 53 years old. I am Italian and I live in Bari area, in the South of Italy, or Centre of the World as I like to define my region. I am married and I have two children, Viviana and Luca. Both are students.


Laten we elkaar helpen… #Blog...

Jeetje wat is er veel aan de hand. Wat zijn we in een crisis beland. Je hoort voor het nieuws het ene slechte bericht na het andere. Worden jullie er vrolijk van? Ik in ieder geval niet. Als ik ’s avonds het nieuws kijk dan heb ik nagenoeg na twee berichten al de neiging om te gaan zappen, op zoek naar nieuws waar je blij van wordt.


De 5 vragen aan… Rick Grootscholten...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Rick Grootscholten en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars student van de opleiding ondernemerschap en retail management op De Haagse Hogeschool. In de tijd dat ik niet naar school hoef, werk ik bij ons familiebedrijf, Handelskwekerij Gebr. Grootscholten.


Flowers4Oxygen

Hoe gaan we om met stress in coronatijd #blog...

Plotseling zijn alle onderwerpen die ons bezig hielden naar de achtergrond verdwenen. We hebben te maken met een crisis die ieders leven op z’n kop zet. Opvallend vind ik het daarbij om te zien dat het gedrag van mensen daarmee ook verandert. Ieder mens gaat op zijn eigen manier met dit soort situaties om.


De 5 vragen aan… Jolanda Rosloot...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Jolanda Rosloot, adviseur opleiding en ontwikkeling bij Kasgroeit. Binnen Kasgroeit richt ik me samen met mijn collega’s Anneke Postma en Mara Juckers op het onderdeel Groeien in je baan.


Crisis en troost #blog...

For English: see below Verbluft, ik denk dat we dat allemaal zijn. De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus omvatten nu meer dan alleen onze gezondheid. De situatie verschilt van land tot land, van bedrijf tot bedrijf, maar beïnvloedt overal onze samenleving en economie aanzienlijk.


1. Perfect Plants


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS