donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

De 5 vragen aan...Frank van Mil...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Frank van Mil. Ik ben 49 jaar, bijna 23 jaar getrouwd met Pauline en vader van drie zonen, Lucas (21 jr), Justus (19 jr) en Marius (16 jr) en woon in Delft.


Groeien met de juiste aandacht #blog...

Als voormalig kweker en als bedrijfseigenaar weet ik veel over het begrip groei. Niet alleen hoe een plant groeit maar ook hoe je je bedrijf kunt laten groeien. Om eerlijk te zijn is de vergelijking tussen een plant en een bedrijf makkelijk te maken.


Hulp in digitale vorm? #blog...

Hulp in digitale vorm? Ik werd getriggerd voor deze blog door de I/O van Google, daarin liet men zien dat de Google Assistent zelf een afspraak maakt met een kapper. Kijk hier even de video daarvan. Ik dacht meteen, jeetje dat gaat wel erg ver, wil ik dat wel?


BoN

Stef goes USA - Anders telen #blog...

Het is langer dan gebruikelijk koud geweest, maar nu is het mooie weer hier dan ook eindelijk aangetreden. We hebben nu het tweede weekend met mooi weer op rij gehad, en de mensen beginnen weer een beetje aan de tuin en het terras te denken.


De 5 vragen aan...Paul Kouwenhoven...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Paul Kouwenhoven, 51 jaar. Ik ben al 29 jaar getrouwd met Yvonne. Samen hebben we drie zonen: Richard van 26 jaar, Danny van 24 jaar en Bob van 21 jaar.


Blockchain en de kansen voor de markt #blog...

In de vorige blog heb ik gesproken over het begrip blockchain. Ik moet bekennen dat mijn vergelijk met de One Drive en/of Google Drive wel een erg simpele voorstelling was van de blockchain technologie. Ik wil graag in deze blog dieper ingaan op het begrip blockchain en wat het in onze sector betekenen kan.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS