zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

De 5 vragen aan... Sarah Dikker...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Wat ik doe, vind ik een hele goede vraag. Ik heb de afgelopen jaren veel uiteenlopende dingen gedaan in de groenbranche en eigenlijk doe ik dat nog steeds.


Horticontact; laat je onderdompelen in het groen #blog...

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. Komende maand staat er een belangrijke relatiebeurs op de planning. Deze keer niet voor onze klanten. !


De 5 vragen aan … Peter Wouters...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Peter Wouters, woonachtig in Lisse met mijn vrouw Iris en sinds 2012 werkzaam bij het mooie bedrijf Royal Van Zanten.


BoN

Een onvergetelijke ervaring #blog...

Soms heb je van die momenten in je leven die je waarschijnlijk lang bij zullen blijven. Ik heb er onlangs ook weer een gehad. Een stukje klantgerichtheid waar je u tegen zegt. Neem daarbij een stukje beleving en je hebt een super ervaring om nooit te vergeten.


De 5 vragen aan... Ilse de Wilde...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Ilse de Wilde. Ik werk als freelancer op het gebied van marketing en communicatie: Van het schrijven van een strategisch marketingplan tot aan het organiseren van een event.


Kansen social payment voor de zakelijke markt #blog...

Social payment is ooit opgezet om betalingen tussen mensen onderling en tussen mensen en bedrijven makkelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan pionier PayPal maar ook aan de niet meer weg te denken Tikkie-betaalverzoekjes via WhatsApp.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS