maandag 19 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Meten en kijken is Weten #blog...

Vochtsensoren zijn prima hulpmiddelen voor zowel in potgrond als in de vollegrond. Gecombineerd met waarnemen en voelen op het veld kan je komen tot een optimale vochtvoorziening én efficiënt watergebruik.


De 5 vragen aan… Jan Boekestein...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Jan Boekestein, geboren en getogen in Naaldwijk maar al bijna 30 jaar woonachtig in Zundert. Een dorp ten zuiden van Breda. Ik ben getrouwd en vader van twee volwassen kinderen.


Laten we echt eens kennismaken #blog...

Nee, dit gaat niet om mij als persoon. Daar is het mij niet om te doen. Er zit iets anders achter de titel van dit blog. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam binnen het MBO-onderwijs. Een hele mooie ‘kweekschool’ voor talent dat we, als we niet oppassen, ongemerkt aan ons voorbij laten gaan.


2103 The Master Growers Team Manager vacature

De derde generatie Van Duijn...

De drie broers Alex, Hugo en Guido hebben alle drie hun eigen expertise. Samen delen ze de passie voor het vak, waarvan de kneepjes met de paplepel zijn ingegoten. Ze zijn de derde generatie Van Duijn aan het roer van familiebedrijf Duijnhove.

Redactie Floranews |

Kom op, maken die video #blog...

Misschien denken jullie bij deze titel wel, maar dat doen we toch al. Dat klopt, maar YouTube werkt hard aan een nieuwe feature.


Oud geleerd is jong gedaan! #blog...

Inmiddels hebben we in Nederland 2 miljoen werknemers boven de 55 jaar die tenminste nog 10 jaar actief zullen zijn op de arbeidsmarkt. Toch maken deze medewerkers nauwelijks gebruik van scholing. Jammer, een gemiste kans!


21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS