zaterdag 24 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

De 5 vragen aan... Ton Olsthoorn...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Ton Olsthoorn, geboren Westlander. Na de dienstplicht heb ik een aantal jaren gewerkt bij bollenbedrijf A. de Bruijn BV en daarna heb ik, samen met mijn broer Peter Olsthoorn, een nieuw potplanten vermeerderingsbedrijf opgericht, Pothos Plant.


Soms een keuze maken #blog...

Afgelopen week stond er in het Vakblad voor de Bloemisterij een interessant artikel over dat de marketing meer gericht moet zijn op de consument. Hier het artikel als u abonnee bent.


#VloguitdeKas van Pligt Professionals...

JaŽl is 14 jaar en heeft nu zomervakantie. Uitslapen en Netflixen zit er voor JaŽl niet in deze zomer, hij verdient liever wat bij en is dus hard aan het werk bij Pligt Professionals in Ďs Gravenzande. Benieuwd wat hij daar allemaal doet? Bekijk dan zijn #vloguitdekas!


BoN

De 5 vragen aan... Stef Berkhout...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Stef Berkhout en ik ben 24 jaar oud. Ik ben pas afgestudeerd aan de HAS in Den Bosch en heb na lang nadenken en veel opties overwogen te hebben, besloten om verder aan de slag te gaan bij SlijkermanKalanchoŽ, waar ik ook al jaren in mijn vrije tijd heb gewerkt.


Het verhaal achter het Werklogeerhotel #blog...

De grote behoefte aan flexkrachten is voorlopig nog blijvend en daardoor is er veel vraag naar tijdelijke woonruimte. Voor onze sector is dit een belangrijk onderwerp want als ťťn item vaak in het nieuws komt is het wel de in de volksmond genoemde ĎPolenhuisvestingí. In het belang voor het imago van de sector is het nodig om op zoek te gaan naar goede duurzame oplossingen en er vooral over te communiceren.


#VloguitdeKas van Fachjan...

Het eerste Vlog uit de Kas van dit jaar is van DaniŽlle. Zij is 20 en werkte voorheen in een restaurant, bij de bakker en in de zorg.


Schneider Youngplants via Green Career Consult


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS