zondag 8 december 2019
FN TOP add Top Dillewijn Zwapak

De 5 vragen aan… Miranda van Kester...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Miranda van Kester, merkexpert in vers. Ik heb eerst 15 jaar het creatieve bureau Mirakuleus gehad. Inmiddels doe ik al een aantal jaar advies- en interimwerk, waarin de behoefte van de markt meer ligt op marketinggebied.


De drive van een statushouder #blog...

Op 19 november vond de bijeenkomst Voldoende arbeidskrachten in de kas van Greenport Arnhem-Nijmegen over de inzet van statushouders plaats.


Het ongelooflijke potentieel van Turkije #blog...

Ik ben net terug van weer een inspirerende zakenreis naar Turkije. Niet mijn eerste - omdat ik sinds 1995 regelmatig Turkije bezoek. In de afgelopen jaren heb ik het land zich zien ontwikkelen. En elke keer als ik in Turkije kom, blijft het land me verbazen met zijn unieke kenmerken en ongelooflijke potentieel.


1 Schoneveld Breeding Feestdagen

De 5 vragen aan... Mattijs Bodegom...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Mattijs Bodegom, getrouwd met Claire en vader van een zoon van 11 en een dochter van 9. We wonen nu bijna tien jaar in Wateringen en inmiddels ben ik meer dan vijftien jaar actief in onze mooie sierteelt sector.


YES, het is er weer!! LinkedIn events. #blog...

Weet je wat goed werkt? Een event organiseren voor je netwerk. Nodig ze eens uit om ergens over te praten of te brainstormen. Nodig je netwerk eens uit om je nieuwe product te laten zien. Of praat eens met een focusgroep over jouw nieuwe ideeën.


De 5 vragen aan... Thijs Res...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Hallo wereld! Ik ben Thijs Res, 25 jaar en sinds een jaar werkzaam als werktuigbouwkundige bij VB.


2 Fotos IFTF 2019


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS