maandag 22 oktober 2018
Top Banner VvdM Deliflor oktober Top FN

De 5 vragen aan...Marcel Groen...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Marcel Groen, een geboren en getogen Groninger. Na mijn studie Tropische Plantenteelt in Wageningen ben ik begin jaren 90 in de sierteelt sector aan de slag gegaan. Tot op de dag van vandaag doe ik dat met veel plezier.


De 5 vragen aan...Mike van Schie...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Mike van Schie, ik ben 27 jaar en woonachtig in de Maasdijk. Ik kom uit een echte kwekersfamilie, waar mijn ouders het voor elkaar kregen 4 zoons op de wereld te zetten.


Bommetjes onder het systeem #blog...

Dit keer eens geen tips of tricks maar een artikel op het internet wat mijn aandacht trok. Ik wil niet doemdenken maar het eerste wat in mij opkwam, was “is een echte bom onder het aloude systeem?” Bij Bakker postorderbedrijf gaan we werken aan nieuwe businessmodellen.


VdwW Adomex logistiek medewerker

Praag bruist! #blog...

Een week lang met de International Garden Center Association naar Praag toe: wat heb je daar aan? Goede vraag en lastig te beantwoorden. Maar alle Nederlandse deelnemers die mee waren, hebben een hoop geleerd en kunnen aan de slag met het verbeteren van hun bedrijf. Wat ik zelf meeneem uit Praag naar het Garden Connect kantoor in Zwanenburg deel ik graag met je.


De 5 vragen aan...Bart Kemperman...

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Ik ben Bart Kemperman, manager Bloemen en Planten bij Jumbo Supermarkten. Ik ben al bijna 20 jaar in dienst van Jumbo en ben, na verschillende functies, sinds een aantal maanden eindverantwoordelijk voor deze dynamische categorie.


De werkplek is er niet alleen om te werken #blog...

Er is een verandering gaande in onderwijsland. Vorige week viel mijn oog op een artikel in het Financieel Dagblad “Scholen worden meer bedrijven, bedrijven worden meer scholen” van de MBO-Raad.


DummenOrange


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS