vrijdag 22 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Wat doen jullie in 2022? #blog ...

Het lijkt nog zo ver maar het jaar 2022 is dichterbij dan je denkt. Vaak wordt in deze periode de strategie bepaald voor het aankomende jaar. Waar ga je op focussen, wat gaat er veranderen en hoe ga je zaken meten. Natuurlijk kijk je ook naar de resultaten van de afgelopen jaren en neem je die mee in de beslissingen. En, het allerbelangrijkste, wat willen mijn klanten en prospects van ons zien, horen en/of lezen. Maar ja, wat doen jullie in 2022? Waar leg je de focus op? Wat doen anderen? Is daar inzicht in? In dit blog neem ik je mee in de resultaten van een onderzoek dat is uitgevoerd door het Content Marketing Institute. Hierin ligt de focus op B2B contentmarketing voor 2022.


Facebook down, de wereld down? #blog ...

Hebben jullie er veel last van gehad dat Facebook, Instagram en WhatsApp er deze week even uit lagen? Dat zal toch niet? Laat ik het even anders formuleren om de vraag wat strakker te krijgen; Hebben jullie afgelopen maandag klanten verloren en/of minder omzet gedraaid doordat de platformen er uit lagen? Ik verwacht dat het antwoord daarop nee is. Vonden we het vervelend? Persoonlijk misschien wel. We moesten misschien even bellen in plaats van appen of misschien hadden we even dat laatste nieuwtje gemist van de vrienden. Maar zeker niet zo erg als Facebook down, de wereld down……


Aandacht voor Facebook en juridische zaken #blog...

Deze keer aandacht voor Facebook en wat juridische zaken. Nu niet direct denken wat is er aan de hand of wat moet ik wijzigen? Nee, het is iets wat hier in Nederland nog niet speelt. De verwachting is echter dat we er wel op een bepaalde manier mee te maken gaan krijgen. Jullie weten wel dat de techplatformen steeds meer onder druk komen te staan als het gaat om juridische zaken.


21 Vacatures op Floranews

Snijgroen. Op de voorgrond of een achterblijver? #blog...

Even een mooi boeket kopen voor je partner bij de bloemist in het winkelcentrum. Waar letten we op? Het aantal bloemen, de kleur, het gebruikte snijgroen, de grootte? Of is toch de prijs het belangrijkst? En dan komt nog naar voren groen is hot.


Leren, is daar geen app voor? #blog...

Mede door corona zijn we overspoeld met allerlei vormen van leren. Webinars, e-learnings, online events, ga maar door. We halen onze kennis van YouTube of via functionele apps. Zo heb je tegenwoordig een app waar je planten mee kunt scannen en de plantennaam in beeld krijgt. Maar de vraag is: Weet je die plantennaam een week later ook nog? Welke leervormen werken het best?


Er is dus wel een mogelijkheid #tip #blog...

In mijn vorige blog haalde ik aan dat de veeg naar boven optie niet meer van toepassing is in Instagram story’s. Je moet nu een sticker plaatsen met een link er achter. Dit is echter alleen van toepassing op accounts met meer dan 10.000 volgers. En dat zijn er niet zo heel erg veel in de tuinbouw.


2110Evanthianieuwsbanner


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS