maandag 21 oktober 2019
TOP SB Open Dagen KUBO via TFC Matching Personalities

Ambassadeurs bezoeken Anthura, Koppert Biological en De Ruiter Seeds...

Ambassadeurs van ruim 20 verschillende landen hebben een bezoek gebracht aan drie innovatieve en duurzame bedrijven in de Greenport West-Holland: Koppert Biological Systems, De Ruiter Seeds Experience en Anthura.


Doek valt voor Nationale Zomerbloemententoonstelling...

De 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk krijgt geen vervolg meer. Dit heeft het bestuur van de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling tijdens de laatste vergadering besloten.


Derde kwartaal veiling Rhein-Maas bevredigend...

Veiling Rhein-Maas kijkt terug op een bevredigend derde kwartaal van 2019 en kende een stijging van de productomzet van bijna 6 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2018. In totaal realiseerde Veiling Rhein-Maas in de eerste negen maanden van 2019 een productomzet van 270 miljoen euro. Dat is ongeveer vergelijkbaar met het niveau van 2018.


Dekker

Decorum toont op jubileumfeest klaar te zijn voor de toekomst...

Samen met haar leden, klanten en relaties heeft Decorum donderdag 17 oktober het 20-jarig bestaan van de telersvereniging gevierd in Barn 47 in Den Haag. Tijdens een gezellig en informatief jubileumfeest werd de ruim 200 aanwezigen duidelijk dat de vereniging inspeelt op een veranderende markt.


Simon Groot neemt Wereldvoedselprijs 2019 in ontvangst...

Afgelopen nacht heeft de 84-jarige plantenveredelaar Simon N. Groot als eerste Nederlander ooit, de World Food Prize in ontvangst mogen nemen. Groot ontvangt de prijs vanwege zijn succesvolle inzet om miljoenen kleine boeren in meer dan 60 landen een beter economisch perspectief te bieden.

Leandra de Boef |

Uiterlijk eind 2020 moet alle handel via Floriday lopen...

Royal ForaHolland zet de vaart erin. Uiterlijk eind 2020 moet alle handel via Floriday en de aangesloten digitale platformen lopen. Dit geldt voor zowel klok als de directe handel. Hiermee zet de veiling de volgende stap in de digitale transformatie van de sierteelt.

Leandra de Boef |
2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS