zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Jan van Dam nieuwe CCO Dutch Flower Group én beoogd opvolger van Marco van Zijverden...

Jan van Dam treed vanaf 1 januari 2020 aan als de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij Dutch Flower Group (DFG). Hij maakt in die rol deel uit van het Executive Committee van DFG.


Intratuin Zoetermeer én Tuincentrum Daniëls beste XL kerstshow...

De beste XL Kerstshow staat in Zoetermeer én in het Limburgse Vlodrop. Op vier december werden de prijswinnaars bekendgemaakt tijdens de officiële prijsuitreiking in Reeuwijk. Tuincentra uit het hele land streden om de titel ‘Beste Kerstshow van Nederland’.


Early adopters glastuinbouw worden kind van de klimaatrekening...

Twee op de vijf siertelers onder glas komt ernstig in de problemen door de stroomtaks. Dat blijkt uit onderzoek van de Rabobank naar de gevolgen van de verhoging van de ODE. De bank heeft een steekproef gedaan die een goede indicatie geeft hoe de glastuinbouw door verhoging van de stroomtaks wordt geraakt. Specifiek benoemd de bank bedrijven die de afgelopen jaren stappen hebben gezet in de elektrificatie van de warmtevoorziening.

Leandra de Boef |

1 Schoneveld Breeding Feestdagen

CAO-overleg glastuinbouw stroef van start...

FNV Agrarisch Groen blijft ook na 5 december bij zijn standpunt. De sociale partners hebben die dag voorstellen ingediend en beargumenteerd. Wat betreft de werkgeversorganisaties een normale start van de onderhandelingen, maar wat betreft de vakbond ligt dit iets anders.


Tesco VK stopt met bloemen en planten van Intergreen...

Tesco VK stop vanaf september 2020 met bloemen en planten van Intergreen. Het bedrijf wil terug van drie naar twee vaste leveranciers. Na het uitschrijven van een tender is de keuze niet positief uitgevallen voor Intergreen.


Tuincentra en Decorum kwekers delen kennis en kunde...

Onder het motto kennis is macht, maar kennis delen is kracht hebben diverse tuincentra op uitnodiging van Decorum een bezoek gebracht aan vier kwekerijen van Decorum leden. Het doel van het bezoek was het delen en vergroten van kennis tussen tuincentrumondernemers en kwekers.


1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS