woensdag 30 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Aangescherpte maatregelen om verspreiding coronavirus terug te dringen...

Maandagavond 28 september zijn tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.


Samenwerking voor trendbreuk in gewasbescherming...

Tien partijen uit de land- en tuinbouw, fytopharmacie en natuur- en milieubescherming slaan de handen ineen met overheid en toezichthouders om samen te werken aan een trendbreuk in gewasbescherming.

Leandra de Boef |

Vrachtwagentrailers gestolen van terrein FloraHolland Naaldwijk...

In de nacht van zondag op maandag zijn in totaal drie vrachtwagentrailers gestolen van het terrein van Royal FloraHolland. De trailers stonden geparkeerd op het veilingterrein van Royal FloraHolland in Honselersdijk en zijn afkomstig van het bedrijf WTV Westland Trailer Verhuur, zo meldt de WOS.


ThursdOnlineTradeFair

Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert ruim 10 duizend euro aan WNF...

Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil hebben vorige week op het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist een cheque overhandigd ter waarde van €10.139,16.


Decorum gaat naast marketing ook verkoop voor kwekers doen...

Telersvereniging en marketingorganisatie Decorum gaat naast de marketing voortaan ook de verkoop van bloemen voor een aantal van haar leden doen. Per 1 oktober treedt Kristel Emmerik in dienst van de organisatie en neemt de verkoopservice voor haar rekening.


Inkopen op klok vanaf 2 november alleen nog mogelijk met KOA...

Vanaf 2 november 2020 kan er op de klokken van FloraHolland alleen nog ingekocht worden met KOA of een KOA Tribune Werkplek (KTW). Inkopen middels de knoppen in de tribunebank is dan niet meer mogelijk.. Momenteel kopen al ruim 1000 bedrijven met in totaal 5500 KOA-werkplekken in op één van de veilingklokken van FloraHolland. Slechts enkele kopers maken nog geen gebruik van KOA.


VvdWAnthura


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS