dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Mede-eigenaar Groenrijk Den Bosch komt om bij botsing na carjacking...

Peter Stolzenbach, mede-eigenaar van GroenRijk Den Bosch, is zondagochtend omgekomen bij een botsing tussen twee autos. De vijftigjarige Stolzenbach werd aangereden door een auto die was buitgemaakt bij een carjacking op de N279 bij Erp.

Leandra de Boef |

Bedankt Plant najaarscampagne focust op thuiswerken...

De meerjarige consumentencampagne Bedankt Plant van Bloemenbureau Holland start op 20 september 2021 in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en twee weken later in Frankrijk. De nadruk ligt dit najaar vooral op het thuiswerken. Want om echt lekker thuis te kunnen werken heb je natuurlijk planten nodig.


ACM geeft Arvesta toestemming voor overname Benfried...

Arvesta mag de Benfried, Benfried International en Benfried Multigrow overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op woensdag 28 juli besloten. Na de overname blijft er volgens de ACM voldoende concurrentie over.


21 Vacatures op Floranews

Groen-Direkt trapt 25-jarig jubileum af met speciale editie Najaarsbeurs...

Groen-Direkt bestaat 25 jaar en wordt een jaar lang gevierd. Het jubileumjaar wordt feestelijk afgetrapt met een speciale editie van de Najaarsbeurs op 25 en 26 augustus aanstaande. Alle acties en activiteiten zullen doorlopen tot en met de Najaarsbeurs van 2022.

Leandra de Boef |

Het broeit en knettert op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg...

Een actiegroep van kleinere kwekers en kopers draagt bij de directie van Royal FloraHolland een manier aan om de traditionele wijze van veilen in Rijnsburg te redden.

Redactie Floranews |

VBW helpt ondernemers met waterschade...

Bloemisten brancheorganisatie VBW biedt door de overstroming getroffen ondernemers in Limburg hulp. Enerzijds door een luisterend oor te bieden, want de schade is niet alleen materieel, maar zeker ook emotioneel. Anderzijds kijkt de organisatie of het ondersteuning kunnen bieden waar dat mogelijk is. Ook is het inmiddels een lobby gestart om te zorgen dat ondernemers waar nodig gecompenseerd worden.


2107WERKENBIJGGRS


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS