donderdag 23 januari 2020
1. VB&P Order 1 Dames Plants 2

Europese subsidie van 1,55 miljoen euro voor promotie bloembollen en bolbloemen in de VS...

Royal Anthos ontvangt Europese subsidie van 1,55 miljoen euro voor het promotieprogramma bloembollen en bolbloemen in de Verenigde Staten.

Leandra de Boef |

Addenda met twee stands op IPM Essen...

Telersvereniging Addenda pakt volgende week tijdens de IPM Essen dubbel uit. De telersvereniging staat net als voorgaande jaren in hal 8, stand 8A6‐1, maar dit jaar is er een extra stand in hal 1, stand 1B12, in het Holland Paviljoen waar commercieel manager Adwin van Loenen de Addenda producten showt.

Le |

Plantarium kiest voor duurzame toekomst als groen platform...

Plantarium slaat een nieuwe weg in met een nieuwe formule, die aansluit op trends in de markt, en een digitaal platform voor het matchen van de markt en producenten. Hiermee kiest Plantarium voor een duurzame toekomst als groen platform.


1 Trade Fair fotos

Excesspartijen roos voortaan in apart blok als laatste geveild...

De FPC Roos heeft samen met betrokken medewerkers van FloraHolland het excessenbeleid voor rozen aangescherpt. Veilingmeesters gaan per dag nadrukkelijker letten op excessen in de aanvoer.


Love Spring Event in Eelde...

Op woensdag 29 Januari 2020 organiseert FloraHolland Eelde in samenwerking met VBW en haar partner Alflora een inspirerend netwerkevent voor kwekers, bloemisten en winkelier: Love Spring!


Tulpenseizoen trapt af met Nationale Tulpendag in Belgie en Nederland...

Het tulpenseizoen is afgelopen zaterdag officieel van start gegaan. Ruim 15.000 mensen kwamen zaterdag af op Nationale Tulpendag op de Dam in Amsterdam en ook in België werden vele bossen tulpen geplukt in de pluktuin op het Koningin Astridplein in Antwerpen.


2 Fotos Winter Fair 2020


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS