donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

Nieuw campagnejaar Een 10 voor de juf van start...

Voor het zesde achtereenvolgende jaar werkt stichting Een 10 voor de juf met verschillende kwekersgroepen aan een nieuw bloemen en planten geefmoment: de (internationaal bekende) Dag van de Leraar op 5 oktober.


Raymond Hedges nieuwe directeur Decorum...

Raymond Hedges volgt Ralph Koopman op als directeur van Decorum Company. Raymond Hedges ziet zijn nieuwe functie als een enorme uitdaging en ziet parallellen met zijn vorige baan als branchemanager.


Piet Vijverberg lanceert Wedding Orchid ...

Het trouwseizoen is in volle gang en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van bruiloften. Bloemen spelen hierbij van oudsher een hoofdrol in het bruidsboeket en de decoratie van de trouw- en feestlocatie.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling

Dracaena-fanaat ontdekt onbekend soort in Burgers Bush...

Botanicus en dracaena-fanaat Theo Damen heeft een opzienbarende ontdekking gedaan in het overdekte tropische regenwoud Burgers Bush: een dracaena-soort die nog volstrekt onbekend was voor de wetenschap.


Westlander gaat viral met filmpje in tomatenkas...

Het begon als een grap en was vooral bedoeld richting familie en vrienden, maar inmiddels domineert het filmpje van Luuk Vijverberg de sociale media in Westland. Op Facebook en WhatsApp wordt zijn parodie vanuit een tomatenkas in AustraliŽ massaal gedeeld.


Addenda geeft consument BIJscholing...

Bijen zijn in nood, er is wereldwijd sprake van massale bijensterfte en dit is een grote bedreiging! De belangrijkste oorzaak hiervan is gebrek aan voedsel.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS