woensdag 12 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

120.000 Vandas van Anco voor rijkste dochter van India...

De hangorchideeŽn van Steef van Adrichem staan al in de meeste luxe hotels over de hele wereld, maar nu zijn er ook 120.000 Vandas onderweg naar de bruiloft van de rijkste dochter van India, Isha Ambani. Een unieke order, van een omvang die ook Steef van Adrichem nog niet eerder heeft gehad.


Bakker.com wisselt weer van eigenaar...

Bakker.com wisselt voor de tweede keer dit jaar van eigenaar. Het bedrijf is voor de tweede keer dit jaar overgenomen. Dit keer door de twee oud-eigenaren van Wehkamp, Paul Nijhof en Berend van de Maat. Het familiebedrijf ging begin 2018 failliet en maakte in april een doorstart onder de Nederlandse investeringsmaatschappij Globitas.


Kwekers presenteren groene planten en concepten voor nieuwe seizoen op Vireo Green Fair...

De professionele vakhandel is op 12, 13 en 14 december weer van harte welkom op de Vireű Green Fair in De Kwakel. Meer dan dertig kwekers presenteren op deze beurs hun assortiment groene planten voor het aankomende seizoen. Ook worden er bijzondere concepten gepresenteerd.


VvdWHouwenplant

Winnaars Beste Kerstshow van Nederland 2018 ...

Tuinbranche Nederland heeft de winnaars bekend gemaakt van de Beste Kerstshow van Nederland 2018. Dit gebeurde tijdens de officiŽle prijsuitreiking op donderdag 6 december in Reeuwijk. De verkiezing van De Beste Kerstshow beleeft dit jaar haar vijfde editie.


Nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2019...

Bezoekers aan de Royal FloraHolland Trade Fair, konden niet om de Orchid Inspiration Days heen. Het doel was om zoveel mogelijk beursbezoekers attent te maken op de komende editie en daarom was er op diverse plekken op de beursvloer een promotieplek te vinden.


Eerste Ledenraad Royal FloraHolland geinstalleerd...

Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Royal FloraHolland van 6 december is de samenstelling van de eerste Ledenraad bekend gemaakt en is deze Ledenraad aansluitend ook geÔnstalleerd. De Ledenraad start per 1 januari 2019 en bestaat uit 42 leden.


Oxalis website


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS