vrijdag 17 augustus 2018
TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus Top FN

Najaarsbeurs Plant Collect terug in nieuwe stijl...

Na afwezigheid van een jaar, is de najaarsbeurs van Plant Collect terug. Maar wel anders. Op 22, 23, en 24 augustus presenteert het bedrijf in Boskoop een breder assortiment dan elk van de eerdere edities.

Leandra de Boef |

Van den Berg Hedera kiest voor Fair Flora...

Van den Berg Hedera uit Luttelgeest is toegetreden tot consumentenlabel. Fair Flora. Van den Berg Hedera kweekt op bijna drie hectare in Luttelgeest. Het opkweken van stek voor het bedrijf vindt plaats in Oeganda en Kenia.


Plantip heeft hoge verwachtingen nieuwigheden op Plantarium 2018...

Plantipp heeft dit jaar diverse nieuwigheden aangemeld voor de keuring op Plantarium 2018. Stuk voor stuk toppers dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Naast de inzendingen voor de keuring, worden nog meer prachtige introducties getoond op de stand van Plantipp.


Plant Collect najaarsbeurs

Fleuramour wil nog mooier zijn dan vorig jaar!...

Nog mooier worden dan vorig jaar? Fleuramour gaat de uitdaging aan. Het internationaal bloemenspektakel in BelgiŽ wil van 21 tot en met 24 september de zintuigen prikkelen met het thema Urban Roots: in het hectische (stads)leven aandacht hebben voor de overweldigende pracht van de natuur.


Landgard start met label Gekweekt in Nederland...

Na de succesvolle lancering en uitbreiding van het label Deutsche Gšrtnerware lanceert de Duitse tuinbouwcoŲperatie Landgard in Straelen-Herongen nu ook een vergelijkbare oorsprongscertificering voor de Nederlandse aangesloten bedrijven met het label Gekweekt in Nederland.


GRS Inkoop kiest FlorAccess als nieuwe voorkeursleverancier...

Garden Retail Services (GRS) heeft FlorAccess na een intensieve testperiode met aangesloten tuincentra als nieuwe voorkeursleverancier gekozen. Daarmee is het bedrijf, naast Arie Bouman en Waterdrinker, de derde handelaar die voorkeursleverancier van planten is voor de 140 winkels van GroenRijk Retail en GRS Retail.


Banner Dekker vacature


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS