zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Air So Pure verwelkomt nieuw lid...

Gebr. Blom uit Aalsmeer is lid geworden van Air So Pure. Het assortiment van Air So Pure wordt hiermee uitgebreid met de Kentia Palm. Het familiebedrijf wordt geleid door de broers Paul en Christian Blom. Deze jonge ondernemers runnen ťťn van de meest moderne palmenkwekerijen van Europa


Yvon Jaspers bezoekt tulpenboer Tom in nieuw programma...

Yvon Jaspers, presentatrice van kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw, komt in mei met een nieuw tv-programma. In dit nieuwe format staat het leven van moderne boeren en tuinders centraal en is de presentatrice op bezoek gegaan bij onbekende boeren, maar ook bij een aantal oud-deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw. Eťn van die oud-deelnemers is tulpenboer Tom Groot, zo meldt KRO-NCRV.


Areaal bloembollen blijft groeien...

De oppervlakte landbouwgrond bestemd voor de bollenteelt blijft stijgen. Het areaal bloembollen was in 2017 vergeleken met 2000 met 18 procent gegroeid naar meer dan 26 duizend hectare. Vooral de tulpenbollenteelt is in deze periode toegenomen. Het aantal bloembollentelers is tegelijkertijd gedaald. Dat blijkt uit de definitieve cijfers van de CBS-landbouwtelling.


Nieuwsbanner VDG

Pelargonium for Europe campagne van start...

Een nieuw bloeiseizoen voor de eenjarige zomerbloeier geranium (Pelargonium) is weer van start gegaan. Dit jaar focust Pelargonium for Europe ook op het stimuleren van verkoop door rechtstreeks te communiceren met exporteurs, tuincentra en bloemisten Nederland en BelgiŽ.


Always Kalanchoë kleurrijk op Keukenhof...

Tijdens de gisteren officieel geopende Keukenhof is van 22 maart tot en met 13 mei ook de meest makkelijke en kleurrijke plant KalanchoŽ van het collectief Always KalanchoŽ te bewonderen.


FloraHolland stopt met Let it Grow...

Twee jaar geleden werd Let it Grow gelanceerd. Deze week staat de zogenoemde Demo Day van het tweede incubatieprogramma op de planning en daar blijft het blijkbaar bij. Royal FloraHolland heeft er voor gekozen om de investering in het platform te stoppen en zich volledig te focussen haar kernactiviteiten als business-to-business dienstverlener.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS