dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Het hoofd koel houden in en buiten de kas ...

Vandaag wordt het volgens het KNMI tropisch warm met temperaturen van 30 graden aan de kust tot 36 graden in het (zuid-)oosten. Niet voor niks activeerde het RIVM maandagmorgen het Nationaal Hitteplan voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg.


Greenport West-Holland en Ontwikkelingsbedrijf HOT gaan samenwerken...

Greenport West-Holland en Ontwikkelingsbedrijf HOT gaan samenwerken om de herstructurering van tuinbouwgebieden in de Greenport te versnellen. Hiervoor zal Greenport West-Holland onder meer haar netwerk van overheden, ondernemingen en kennisinstellingen activeren.


Vreugdenhil Bulbs en Plants doneert meer dan 10.000 euro aan goed doel...

Afgelopen week hebben Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil van Vreugdenhil Bulbs en Plants een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist om hen een bedrag van € 10.089,30 te overhandigen.


FT Fotos

Winnaars Gouden Bloembol 2019...

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada en Frankrijk zijn vier klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2019. De vier klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2019 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.285 andere klassen inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids.


GroenRijk verrast klant met voordeur make-over...

Tuinman Ivo Putman van televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing heeft afgelopen week de gelukkige winnares van de GroenRijk-voordeuractie verrast met een voordeur make-over. Om hiervoor in aanmerking te komen vroeg de tuincentrumketen aan zijn klanten om een foto te sturen van de voorkant van hun huis.


Bloemisten vieren de zomer bij Plantion...

Meer dan 150 deelnemers waren woensdag 19 juni aanwezig op de eerste editie van het inspiratie-evenement ‘Vier de Zomer’ van Plantion in Ede.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS