woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Glastuinbouwgemeenten Westland en Oostland kiezen voor Rotterdamse warmte...

De gemeentelijke samenwerkingsverbanden Westland en Oostland hebben dinsdag 7 december een convenant ondertekend met Gasunie, provincie Zuid-Holland en het Rijk. Ze gaan samenwerken aan een aansluiting op WarmtelinQ.

Redactie Floranews |

FloraHolland verhoogt koperstarieven ...

Royal FloraHolland heeft aangekondigt in 2022 de tarieven voor kopers te verhogen. Hierbij hanteert de organisatie een indexatie van ongeveer 3 procent.

Redactie Floranews |

Janthijs de Fijter overleden...

Janthijs de Fijter, algemeen directeur van PT Creations, is op 6 december na een kort ziekbed overleden. Janthijs de Fijter overleed op 53-jarige leefttijd. Dit heeft PT Creations vandaag bekend gemaakt.

Redactie Floranews |

2111Beekenkamp

FloraHolland noteert topomzet in november...

November was een goede maand bij Royal FloraHolland. De aanvoer lag beduidend hoger dan in dezelfde maand in 2020 en ook de prijzen waren over het algemeen hoger. Dit geldt voor zowel snijbloemen, kamerplanten als tuinplanten. Dat blijkt uit de maandcijfers van de veilingorganisatie.


HortiHeroes kwartiermaker Roel Raatgever overleden...

Op 23 november 2021 is Roel Raatgever op 43-jarige leeftijd overleden na een tragisch verkeersongeluk in de VS. De voormalig directeur van UtrechtInc heeft als programma manager aan de basis gestaan van HortiHeroes en heeft een grote rol gespeeld in het aantrekken van het huidige HortiHeroes team.

Leandra de Boef |

Bedrijven leggen bijenpark aan op Trade Parc Westland...

Medewerkers van verschillende bedrijven op het Trade Parc Westland hebben op woensdag 1 december bomen en struiken geplant voor een ďbijenparkĒ rond de bedrijfspanden op het Trade Parc Westland. De bomen, struiken en bloemenzee in wording geven volgend jaar vanaf het voorjaar tot het late najaar voedsel aan wilde bijen en vogeltjes.

Redactie Floranews |

2111Evanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS