dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Plantenkwekerij Roobeek pakt ze in...

Plantenkwekerij Roobeek in Arcen gaat inpakken en niet zo’n klein beetje ook. Op 1 november moet de hal van bijna 3.000 vierkante meter klaar zijn en kan het bedrijf met haar nieuwe tak Fulfilment Centre Arcen per 1 januari van start gaan.


Shopper activatie voor buitenplanten bij GroenRijk...

In september organiseren de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland een shopper activatie voor buitenplanten.


Ook deze zomer Vlog uit de Kas...

Deze week start het derde seizoen van Vlog uit de Kas van Glastuinbouw Nederland. Vanaf donderdag 16 juli vloggen jongeren met een bijbaan in de glastuinbouw over hun werkdag. Ze laten ze zien wat voor werk ze doen en vertellen waarom zij nu juist voor een vakantiebaan in de kas gekozen hebben.

Leandra de Boef |

TE HUUR TE KOOP

Academische leergang Innovation Management Horticulture in World Horti Center...

Rotterdam School of Management/Erasmus University en World Horti Center starten 23 september aanstaande de academische leergang Innovation Management Horticulture.


Poolse markt voor (lokale) bloemen en planten herstelt zichtbaar ...

Begin juli lijkt het erop dat de ontwikkelingen op de Poolse bloemen- en planten markt te vergelijken zijn met die van de Nederlandse sierteelt. Normaal gesproken zijn de eerste weken van juli een slechte periode voor de verkoop van bloemen en planten in Polen, vanwege het begin van het vakantieseizoen.

Leandra de Boef |

Kelos Celosia Candela Pink van Beekenkamp wint All American Selections prijs ...

Beekenkamp Plants Ornamentals heeft met volle trots de Regionale All-American Selection (AAS) Prijs gewonnen met hun Kelos Celosia Candela Pink. De AAS-jury noemde de Kelos Candela Pink zelfs The Energizer Bunny die maar blijft bloeien!

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS