donderdag 18 januari 2018
Top FN Top wit

Code rood; haal medewerkers uit de kas...

Het KNMI heeft donderdagmorgen code rood afgegeven vanwege de zeer zware windstoten die op diverse plekken voorkomen. Er worden windstoten verwacht van 100 tot 120 kilometer per uur, aan zee zelfs 130 - 140 kilometer per uur..


Selecta one op IPM Essen met bekend assortiment, noviteiten en nieuwe projecten...

Op de IPM Essen presenteert Selecta actuele hoogtepunten en ontwikkelingen van het assortiment in hal 2-stand D21. Met 180 m blijft de stand hetzelfde als in het voorgaande jaar. Er worden zowel nieuwe als welbekende rassen gepresenteerd en nieuwe en gevolueerde projecten geintroduceerd. Voor de tweede keer worden ook dit jaar weer de snijbloemen van dochteronderneming Selecta Cut Flowers gepresenteerd.


Nieuw event Garden Trials and Trade focust op nieuw boomkwekerijsortiment...

Op 12, 13 en 14 juni van dit jaar vindt de eerste editie plaats van Garden Trials and Trade. Een nieuw event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond. Het event vindt plaats in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.


Tussen FN

TiSento, Feeling of Flowers failliet verklaard...

Al in december 2017 was er surseance van betaling aangevraagd voor TiSento, Feelings of Flowers in de Lier. Toen was er wellicht nog een sprankje hoop voor het personeel dat er toch nog een vervolg zou komen. Op 15 januari 2018 is door de rechtbank in Den Haag echter het faillissement uitgesproken. Als curator is aangesteld mr. M.P. van Eeden-van Harskamp.


Plantion zoekt meer bekendheid in Duitsland tijdens IPM Essen...

Om haar bekendheid onder Duitse detaillisten en kwekers te vergroten neemt Plantion deel aan IPM Essen van 23 tot en met 26 januari aanstaande. In de stand krijgen bezoekers een indruk van de huidige n toekomstige mogelijkheden om sierteeltproducten via Plantion te verhandelen. De stand van Plantion is te vinden in hal 1, stand D12.11


FleuraMetz ontmoet en verbindt op IPM Essen...

2018 staat voor FleuraMetz in het teken van verbinding. FleuraMetz is als full-servicepartner in bloemen, planten en accessoires aanwezig op de IPM in het Duitse Essen. Tijdens de beurs wordt de focus gelegd op emotie, beleving en verbinding. FleuraMetz wil zijn bezoekers graag beter leren kennen en laten beleven wat de meerwaarde van een samenwerking kan zijn.


GardenConnectaugnov2017


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS