donderdag 25 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Samenwerking Topbloemen.nl en FleuraMetz...

Topbloemen.nl heeft gekozen voor een samenwerking met FleuraMetz. Beide partijen vinden elkaar in een transparante en directe werkwijze en willen hun afzetkanalen blijven verrassen.


Wijziging directie Blueroots...

Nadat FloraHolland recent een 50% belang genomen heeft in Blueroots hebben de huidige twee directieleden van Blueroots, Marcel van der Hoeven en Leanne Poot er voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan.


FloraHolland Eelde veilt vroeger in week voor Moederdag...

FloraHolland Eelde start in de week voor Moederdag, van 6 tot en met 10 mei, een half uur eerder met veilen. Er wordt alle veildagen om 6.00 uur gestart. Hierdoor kan de bloemist in deze drukke week eerder een mooi assortiment bloemen en planten klaar hebben staan in de winkel. Op woensdag 8 mei wordt er niet geveild.


Hepke - Team Westland

Stoffen in grondmonsters bollenstreek Westerveld geen risico voor gezondheid...

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de Tweede Kamer gemeld dat de gevonden stoffen in grondmonsters in Westerveld onder alle veilige grenswaarden blijven en dat het invoeren van spuitvrije zones niet nodig is.


Waarom worden de bollenvelden gemaaid ?...

De vele toeristen in de bollenstreek kijken hun ogen uit bij de kleurenpracht op de uitgestrekte bollenvelden. Ze zijn dan ook erg verbaasd als ze ineens zien dat de tulpen een kopje kleiner gemaakt worden door grote tractoren.


Geranium campagne van start...

Kwekerscollectief Pelargonium for Europe is een uitgebreide promotiecampagne gestart om consumenten te stimuleren balkon en terras op te fleuren met geranium.


Tussen Kubo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS