maandag 22 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

Meer Samen, Meer Lef en Meer Lol met bloemen...

Om de snijbloemencampagne We Hebben Meer Bloemen Nodig! in Nederland extra te ondersteunen zijn er op donderdag 11 oktober in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam spectaculaire graffiti stukken van echte bloemen verschenen.


Omzet Rhein-Maas eerste 9 maanden gelijk aan vorig jaar...

De Duitse bloemen- en plantenveiling Rhein-Maas behaalde in de eerste 9 maanden van 2018 een productomzet van 272,4 miljoen euro. Deze lag hiermee ongeveer op hetzelfde niveau als in 2017.


ClockOnline start online klok op 25 oktober 2018 ...

ClockOnline start 25 oktober 2018 met de internationale online bloemen- en plantenveiling. Door de one-stop-shop methode krijgen kwekers de mogelijkheid om realtime een grote diversiteit aan bloemen en planten aan te bieden voor een marktconforme prijs.


DummenOrange

Campagne Bedankt Plant! start met nieuwe plantencommercial op tv...

De nieuwe internationale plantencampagne Bedankt Plant trapt aanstaande zondag af op de Nederlandse televisie. De 80 seconde durende plantencommercial Bedankt Plant! wordt zowel op de commerciŽle zenders als op de publieke omroep getoond.


Papier en karton van tulpenbollen overschot...

Een primeur in bloembollenland. CNB lanceert, in samenwerking met kweker Tinus Teeuwen van de firma Teeuwen en ZN Bv en Bert Lankhoorn papier en karton gemaakt van tulpenbollen overschot.


Combinatie Bloemen en Ballet succesvol in Russische campagne...

De relatie tussen bloemen en ballet bestaat al eeuwen : in de 19e eeuw verscheen de Russische ballerina Mathilda Ksjesinskaja al ten tonele in een met bloemen bewerkte jurk. Een van de bloemen die hier heel goed bij past is de hortensia: de bloem is elegant en heeft grandeur. Met een paar bloemen maak je al een fantastische indruk.


Fotokast tussen


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS