zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

De avonturen van De Rode Kever zijn verder te volgen via www.bernadettekroon.nl...

De avonturen van De Rode Kever zijn verder te volgen via www.bernadettekroon.nl


Aflevering 15 van De Rode Kever - Zomervakantieplanningstress...

Met net een nieuwe bedrijfsleider kan Wim maar moeilijk weg van het bedrijf. Dat is lastig zo vlak voor de zomer, want zijn vrouw en kinderen willen ook graag een paar weekjes op vakantie. De vakantieplanning is een lastige klus, waar Wim alle jaren op tijd mee begint maar om n of andere reden komt er toch altijd een spaak in het wiel.


Aflevering 14 van De Rode Kever - Geheimhouding...

Sommige medewerkers zijn z goed en passen zo goed in het team, dat je er geen omkijken naar hebt. Wim heeft er natuurlijk ook een paar lopen, de vaste krachten, de stille krachten. Nooit ziek, altijd op tijd, goede werkers met oog voor kwaliteit.


Nieuwsbanner VDG

Aflevering 13 van De Rode Kever - Soms zit het mee...

Wim had veel verwacht, maar niet dit. Niet dat Pieter zijn ontslag bijna als een cadeau in ontvangst zou nemen en nog net niet neurind zijn kantoor verliet. Wim in verbijstering achterlatend. Hij ging als eerste nu maar eens kijken hoeveel vakantiedagen Pieter nog heeft en tot wanneer hij dus nog moet werken.


Aflevering 12 van De Rode Kever - Wat niemand verwacht...

Zou Pieter aanvoelen dat hij ontslagen gaat worden? Hij zet deze week zijn beste beentje voor en loopt af en toe te fluiten in de schuur. Wim verdenkt hem er van dat hij achter zijn rug aan het solliciteren is, maar dat kan hij hem moeilijk vragen. Het zou wel een prachtige oplossing zijn, maar de tijd dringt.


Aflevering 11 van De Rode Kever - Ontslag is onvermijdelijk...

Ik heb altijd geleerd dat je geen oude schoenen moet weggooien voordat je nieuwe hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor bedrijfsleiders. Alhoewel ik niet tevreden ben over de huidige, wil ik ook niet helemaal zonder komen te zitten. Dat zou betekenen dat ik zelf dag en nacht, zeven dagen per week paraat zou moeten staan.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS