zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Nog een overname in de sierteeltlogistiek...

Naast de overname van Schiffer door Mercuur Groep, die eerder deze week bekend gemaakt werd, is er sprake van nog een overname in de sierteeltlogistiek.

Leandra de Boef |

Maersk en Syngenta breiden samenwerking uit in nieuw 4PL-contract...

Maersk en Syngenta breiden hun samenwerking uit met een contract voor vierde-partij logistiek (4PL). Ze benadrukken hiermee hun gezamenlijke inzet voor verantwoorde logistiek op basis van continue optimalisatie van de supply chain en innovatie.


Mercuur Groep neemt Schiffer over...

Mercuur Groep, het moederbedrijf van onder andere Mercuur Smart Logistics Venlo BV, neemt haar Duitse branchegenoot Schiffer GmbH over en versterkt daarmee haar positie in de sierteeltlogistiek tussen Nederland en Duitsland.


2 Fotos IFTF 2019

Trekker tarief FloraHolland alleen voor gebruikers die niet al op andere manier financieel bijdragen...

Royal FloraHolland heeft aan haar leden bekend gemaakt dat het een eigen wegenbelasting gaat invoeren voor trekkers. Het zogeheten trekkertarief. Dit leidde deze maand tot pittige reacties onder de leden van de marktplaats.

Leandra de Boef |

Interne nachthuur start op 5 december 2019...

In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. De drukte rond Kerstmis komt al op gang en daarom start binnenkort de interne nachthuurperiode 2019 weer. De eerste geplande nacht is de nacht van 5 op 6 december 2019.


CC Centralen reageert op ultimatum FloraHolland...

In reactie op het ultimatum van FloraHolland scherpt Container Centralen zijn acties tegen kapotte CC TAG5 en valse labels aan. De veiling stelde begin oktober een ultimatum omdat er volgens de organisatie te veel problemen waren met de karrenpool.


1 Schoneveld Breeding Feestdagen


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS