maandag 22 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

Duurzame EcoExpert tray nu ook in veilingverrekensysteem...

De van papierpulp gemaakte EcoExpert trays zijn vanaf vandaag opgenomen in het veilingverrekensysteem van Royal FloraHolland. De duurzame trays van Modiform hebben de traytesten doorstaan en per direct de code Fc225 gekregen. De code geldt voor de zes-gaats transporttray, de equivalent van de Normpack 200 reeks.


Container centralen vervangt rode label...

Dit najaar komt Container Centralen (CC) met een nieuw label voor de CC Container, die het huidige rode label in januari 2019 zal vervangen. Het label toont dat een kar legitiem onderdeel is van de CC Pool en wordt aan alle klanten van Container Centralen verstrekt die CC Containers onder contract hebben.


Perennial Power vrachtauto op de weg...

Vanaf woensdag 19 september rijdt er een vrachtauto van Van Dooren Transport met prachtige reclame voor de vaste planten door Nederland.


VdwW Adomex logistiek medewerker

FNV wint hoger beroep tegen Brinkman Trans, ook buitenlandse chauffeurs recht op cao...

In een hoger beroepszaak tussen vakbond FNV en transportbedrijf Brinkman Trans Holland uit Emmen heeft het Gerechtshof Leeuwarden bepaald dat ook buitenlandse chauffeurs, die internationale ritten uitvoeren vanuit Nederland, recht hebben op de cao.


De scholen gaan weer beginnen...

Je hebt ze vast alweer ergens zien hangen: de spandoeken langs de weg met De scholen zijn weer begonnen. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan.


Mooy Logistics failliet...

Logistiek dienstverlener Mooy Logistics en Mooy Beheer zijn door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De curatoren onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor een doorstart en proberen het bedrijf de komende tijd open te houden.


Fotokast tussen


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS