donderdag 24 mei 2018
Topbanner VvdM Mei Anthura Top banner FT

Veiling Rhein-Maas vervroegt einde vroegveilen ...

Bij Veiling Rhein-Maas lopen aantallen potplanten na Pinksteren flink terug. Daarom heeft de veilingorganisatie besloten het einde van het vroegveilen met één week te vervroegen.


Plannen Europese Commissie goed voor transportsector...

De Europese Commissie wil strenge normen voor het brandstofverbruik van vrachtauto’s, wil verschillende veiligheidssystemen verplicht stellen en maakt het mogelijk de elektronische vrachtbrief overal in Europa te gebruiken. TLN geeft aan blij te zijn met deze plannen.


Uitgifte deense karren wederom drama in piekperiode...

Wachttijden van tot drie uur in de piekperiode. Bij Royal FloraHolland moeten kwekers en transporteurs met regelmaat zo lang wachten op uitgifte van Deense karren.


BoN

Toch docks met laadkuilen voor bedrijvencomplex Kwakelse Bedrijvenweg...

Het bedrijvencomplex aan de Kwakelse Bedrijvenweg krijgt docks met laadkuilen. Dat heeft logistieke dienstverlener Van Zaal bekend gemaakt. Het bedrijvencomplex wordt momenteel gebouwd en is, net als de units van Van Zaal aan de Poelweg, bestemd voor verhuur.


Wellantcollege Westplas op bezoek bij Van Zaal Transport...

De business klas (B1) van middelbare school Wellantcollege Westplas Mavo bracht dinsdag 3 april een bezoek aan logistieke dienstverlener Van Zaal Transport.


Nieuwe Westlandroute eindelijk open...

Hij lonkt al sinds 2015, maar morgen is het eindelijk zo ver. De Verlengde Veilingroute wordt dan eindelijk aangesloten op de al bestaande Veiling-route en gaat vanaf dan door onder de nieuwe naam Westlandroute.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS