maandag 10 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

CHIC op reis: Bekroning voortzetting samenwerking Royal Van Zanten en Jongeneel Transport...

Als je een lading veelbelovende chrysanten stekken aan boord hebt, dan wil je dat laten zien! Twee vrachtwagens van Jongeneel Transport gaan vanaf vandaag chic gekleed de weg op voor Royal Van Zanten. Deze nieuwe vrachtwagens bekronen de voortzetting van de samenwerking tussen Royal Van Zanten en Jongeneel Transport.


Bloemistenklok Eelde veilt op woensdag 2 januari 2019...

Woensdag 2 januari is en extra veildag op de bloemistenklok van FloraHolland in Eelde. Met deze extra veildag speelt de bloemistenklok in op de vraag van haar klanten naar versproduct in het nieuwe jaar. 31 december en 1 januari is Eelde gesloten en op woensdag wordt er normaal gesproken niet geveild in Eelde.


Transportkosten 5,8 procent gestegen in 2018...

De transportkosten zijn in 2018 met 5,8 procent gestegen en ook voor 2019 gaan bedrijven meer betalen voor het wegvervoer. Een stijging van loon- en brandstofkosten belooft een stijging van 4,7 tot 5,8 procent. Dit blijkt uit het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ van evofenedex.


Oxalis website

Coolblue wint Nederlandse Logistiek Prijs 2018 ...

Coolblue heeft de Nederlandse Logistiek Prijs 2018 in de wacht gesleept. Het online warenhuis krijgt de onderscheiding vanwege de drie jaar geleden gestarte afleverdienst CoolblueBezorgt. De bij de prijs behorende trofee werd gisteravond uitgereikt tijdens het jaarlijkse galadiner van de vereniging Logistiek management (vLm).


Interne nachthuurperiode FloraHolland start op 6 december 2018...

In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten.


Logistieke dienstverlening FloraHolland tijdens aankomende feestdagen...

Tweede Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag zijn dit jaar in onze sector niet-veildagen. Voor kwekers en kopers zijn deze feestdagen echter mogelijk een gewone werkdag. Daarom staat Royal FloraHolland op die dagen voor hen klaar met logistieke diensten.


Fotokast Do-it 3


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS