vrijdag 23 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Nieuwe Westlandroute eindelijk open...

Hij lonkt al sinds 2015, maar morgen is het eindelijk zo ver. De Verlengde Veilingroute wordt dan eindelijk aangesloten op de al bestaande Veiling-route en gaat vanaf dan door onder de nieuwe naam Westlandroute.


15 nieuwe Scania trekkers voor Koeltransport Aalsmeer...

Koeltransport Aalsmeer in Bemmel rijdt sinds afgelopen week met 15 nieuwe Scania trekkers. Het gaat hierbij om trekkers uit de New Generation Scania S450 met hoog dak en de 450 pk SCR-only motor.


Omzet in transportsector op hoogste niveau ooit...

De omzet in de transportsector is in het vierde kwartaal van 2017 met 4,4 procent toegenomen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Dit is het vierde kwartaal op rij dat de omzet groeit. De index voor de totale omzet in de transportsector ligt op het hoogste niveau ooit. Dit meldt het CBS in de kwartaalmonitor transport.


Nieuwsbanner VDG

Proef digitale vrachtbrief BeNeLux ...

Transportbedrijven en hun opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg hoeven vanaf deze week voor hun transport onderling geen papieren vrachtbrieven meer te gebruiken. Minister van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft, samen met haar Belgische en Luxemburgse collega’s, het startschot gegeven voor een proef met een digitale versie binnen de Benelux.


Logistiek FloraHolland ontregeld door storingen...

De logistiek van bloemenveiling Royal FloraHolland is afgelopen week in de war geschopt door softwarestoringen. Door een fout in software werkten de handscanners op de vestiging in Naaldwijk niet goed.


Ook Naaldwijk over op nieuw fustsysteem...

Na Rijnsburg en Eelde gaat nu ook Royal FloraHolland Naaldwijk over op het nieuwefustsysteem. Vanaf zondagavond 11 maart aanstaanden heeft u ook voor deze locatie een fustpas nodig. Aalsmeer volgt naar verwachting begin april.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS