woensdag 8 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

Premier Rutte op bezoek bij Westlandse transporteurs...

Minister-president Mark Rutte heeft maandag 6 april een bezoek gebracht aan twee Westlandse transporteurs die net als vele anderen, keihard zijn getroffen door de coronacrisis. Premier Rutte was te gast bij Lievaart in De Lier en de Daily Logistics Group, waar hij geïnformeerd werd over het wegvallen van werk.


We kunnen de Nederlandse wegen niet sneller maken, maar wél mooier...

Misschien heeft u hem onderweg al langs zien komen; de vrachtwagen van Bakker & Schilder, vormgegeven met Green Works-producten.


Meermalige plantentray meest duurzaam met minste impact op milieu...

Er valt tegenwoordig nogal wat te kiezen met betrekking tot de plantentrays. Meermalige, eenmalige plastic of de kartonnen plantentrays. Om te weten wat de impact op het milieu van deze verpakkingen is heeft Royal FloraHolland onafhankelijk onderzoek laten doen.


1. Perfect Plants

Van Zaal Transport breidt wagenpark flink uit...

Van Zaal Transport heeft zijn vloot recent flink versterkt. Met maar liefst vijf nieuwe MercedesBenz trekkers, vijf DAF trekkers en vijf nieuwe vijf 2-as gestuurde Leci koeltrailers beschikt de transporteur weer over een aantal mooie blikvangers met verschillende intelligente technologieën.


Bakker.com gaat met nieuwe vervoerder voor next day delivery...

Bakker.com gaat samen met pakketdienst DPD voor een snellere levering van planten, bloembollen, bomen en groen gerelateerde hardwaren aan de Europese consument. Hiertoe zijn de twee bedrijven een strategisch partnership aangegaan. De online groenspecialist uit uit Lisse versterkt hiermee zijn positie op de snelgroeiende online groenmarkt in Europa.


Elektrotrekkers op terrein FloraHolland moeten voor 27 maart 2020 geregistreerd zijn...

Elektrotrekker op terrein Floraholland moet voor 27 maart 2020 geregistreerd zijn Bloemen- en plantenveiling Floraholland introduceert per 1 april 2020 een verplicht vignet voor elektrotrekkers die gebruik maken van de bebouwde omgeving van de veilingterreinen te Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.


Flowers4Oxygen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS