donderdag 18 januari 2018
Top FN Top wit

De sierteeltsector aan het woord over de digitale vrachtbrief - deel III - Lamers Transport...

Zes partijen uit de sierteelt hebben de handen ineengeslagen om samen te werken en elkaar te versterken. Vier vervoerders, Breewel Transport, Gist, Oldenburger Transport en Lamers Transport, en twee van hun gezamenlijke opdrachtgevers Royal Lemkes en Hamiplant hebben een gemeenschappelijke doel: de digitale CMR van TransFollow succesvol in hun processen integreren.


Unieke samenwerking Houtman Logistiek en Van Zaal Transport in regio Boskoop ...

Logistieke dienstverleners Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop. Het Boskoopse bedrijf gaat vanaf deze maand handel voor het Kwakelse bedrijf uitrijden en ophalen.


Vervolg experiment Vandaag voor Morgen start in september...

Royal FloraHolland heeft besloten in september 2018 te starten met een vervolg experiment Vandaag voor Morgen. Het eerste experiment is in 2017 succesvol afgerond. Samen met een betrokken groep kwekers en klanten wordt dit vervolg experiment voorbereid, gebruikmakend van opgedane ervaringen en inzichten.


GardenConnectaugnov2017

Groei filedruk in 2017 gestopt...

We stonden in 2017 evenveel in de file als in 2016, maar wel op andere wegen. Daarmee is er een einde gekomen aan de groei van de filedruk van de afgelopen jaren. Dit blijkt uit de voorlopige cijfers van de VID (Verkeersinformatiedienst) . Het verkeer lijkt zich vooral aan te passen aan de files en gaat meer gespreid de weg op. Onder filedruk verstaan we het aantal minuten dat er een specifieke file met een bepaalde lengte heeft gestaan.


Kan de logistieke sector de decemberdrukte nog wel aan?...

We kopen meer en meer online, zo ook in de toch al zo drukke decembermaand. Dit blijft niet zonder consequenties. Wie zelf ook online gekocht heeft deze maand, heeft vast ook de melding gekregen dat er vertraging kan ontstaan in de bezorging van de bestelling.


De sierteeltsector aan het woord over de digitale vrachtbrief - deel II - Gist...

Zes partijen uit de sierteelt hebben de handen ineengeslagen om samen te werken en elkaar te versterken. Vier vervoerders, Breewel Transport, Gist, Oldenburger Transport en Lamers Transport, en twee van hun gezamenlijke opdrachtgevers Royal Lemkes en Hamiplant hebben ťťn gemeenschappelijk doel: de digitale CMR van TransFollow succesvol in hun processen integreren. De trajecten lopen naar Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Dit is hun verhaal.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS