maandag 19 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

FloraHolland heeft vergunningsaanvraag voor Floriway ingediend...

FloraHolland heeft de benodigde vergunningsaanvraag voor Floriway ingediend. Op 11 november 2020 werd Floriway aangekondigd, waarbij FloraHolland met 3 vervoerders in de sierteeltsector een joint-venture wil vormen.


Nederlandse pilot met 30 waterstof trucks ...

Schone brandstoffen leverancier OrangeGas (OG) en Hyundai dealer Groenewold & Dijkhuizen zijn een exclusief pilotproject gestart met Hyundai af-fabriek waterstofvrachtwagens in Nederland, die geleverd worden vanuit Delfzijl.

Redactie Floranews |

FloraHolland mag transportbedrijven nog niet overnemen...

FloraHolland mag De Winter, Wematrans en Van Zaal voorlopig nog niet overnemen. De mededingsautoriteit ACM steekt hier een stokje voor.

Leandra de Boef |

2103 The Master Growers Team Manager vacature

Thermo King Transportkoeling BlueTrack Select gecertificeerd...

Thermo King Transportkoeling heeft in februari de Blue Track Select certificering ontvangen. Het is onderdeel van het eind 2020 door Thermo King geïntroduceerde nieuwe Blue Track-programma, een nieuwe maatstaf waarmee het de service van Thermo King dealers beoordeelt.

Redactie Floranews |

Floricultura presenteert nieuwe uitstraling op de weg...

Floricultura heeft haar nieuwe logo en uitstraling onlangs voor het eerst gepresenteerd op een nagelnieuwe truck van vaste vervoerder Van Straalen De Vries Transport.

Leandra de Boef |

Droom van Freight Line-directeur Van der Hout wordt nachtmerrie...

Hij zou zijn ultieme droom gaan realiseren. Tenminste dat dacht Freight Line-directeur Chris Hans van der Hout in februari.


21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS