maandag 21 oktober 2019
TOP SB Open Dagen KUBO via TFC Matching Personalities

Van der Slot Transport vanaf nu Koninklijk...

Van der Slot Transport in Rijnsburg heeft afgelopen vrijdag 11 oktober het predicaat Koninklijk ontvangen uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Directeur Alex van der Slot nam het predicaat vol trots in ontvangst.


Ultimatum gesteld aan Container Centralen...

De laatste tijd ondervinden kwekers, kopers en vervoerders veel problemen met de kwaliteit van CC-containers. Het gaat hier over kapotte platen, instroom van illegale platen, valse slotjes en het afbreken van slotjes.


Eelde wordt toekomstvast veil- en logistiek centrum voor Noord-Nederland en Noordwest Duitsland...

Royal FloraHolland wil van Eelde een toekomstvast veil- en logistiek centrum voor Noord-Nederland en het noordwesten van Duitsland te maken. Dit door toepassing van de modernste veil-en verkooptechnieken en een nieuwe manier van logistieke afhandeling.


Dekker

Hans Soer overleden...

Afgelopen zaterdag 21 september is Hans Soer op 65-jarige leeftijd overleden. Hans was tot een paar jaar geleden hoofdboekhouder van G.A. van Velthoven Transport in Kwintsheul en penningmeester van de overkoepelende organisatie voor en door personeelsverenigingen FWP


ABN AMRO: Grote retailers moeten regie nemen bij verduurzaming wegvervoer...

Van het verduurzamen van wegvervoer komt weinig terecht, beaamt een artikel in het Financieele Dagblad deze week: dieseltrucks zijn nog altijd dominant in de stadsdistributie.


Veiling Rhein-Maas start pilotproject Heute für Heute...

Veiling Rhein-Maas start op 23 september met de pilot Heute fŁr Heute. Klanten van de veiling hebben daarbij de mogelijkheid Calluna en Calocephalus te kopen die nog niet fysiek op de veiling in aanwezig zijn. Na de verkoop worden de betreffende producten bij de veiling aangevoerd.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS