vrijdag 17 augustus 2018
Top FN TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus

De scholen gaan weer beginnen...

Je hebt ze vast alweer ergens zien hangen: de spandoeken langs de weg met De scholen zijn weer begonnen. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan.


Mooy Logistics failliet...

Logistiek dienstverlener Mooy Logistics en Mooy Beheer zijn door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De curatoren onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor een doorstart en proberen het bedrijf de komende tijd open te houden.


FloraHolland stopt met dienst bestellen aanvoerbrieven...

Ieder jaar ontvangt FloraHolland minder bestellingen voor aanvoerbrieven, omdat aanvoerders de brieven zelf printen vanuit de EAB-software.


VvdWRvZJuniorAccountmanager

Clocknews voortaan in één overzicht...

Vanaf woensdag 1 augustus 2018 verandert Clocknews van Royal FloraHolland. Vanaf die datum wordt voortaan al het Clocknews verstuurd in ťťn e-mail met een compleet overzicht per productgroep. Dit totaaloverzicht vervangt de verschillende e-mails per productgroep die nu dagelijks door de veilingmeesters verstuurd worden.

Leandra de Boef |

België bekeurt ten onrechte eigen vervoerders voor ontbreken CMR...

Meerdere eigen vervoerders hebben in BelgiŽ ten onrechte een boete van 1500 euro gehad, omdat zij volgens de dienstdoende agenten geen CMR bij zich hadden. Volgens diverse verdragen en verordeningen is een dergelijk document echter helemaal niet vereist voor eigen vervoerders.


Reijm Nieuwerkerk haalt stek Dracaena Lemon Lime voortaan per boot uit Costa Rica...

Kwekerij Reijm Nieuwerkerk heeft een innovatieve manier gevonden om haar CO2-footprint en de kosten nog verder te verlagen. Het stek van het soort Dracaena Lemon Lime is dankzij nieuwe technieken per boot te transporteren vanuit Costa Rica in plaats van per vliegtuig.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS