woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Nieuwe laadpalen voor bezoekers World Horti Center...

Onder toeziend oog van de participanten, zijn vier nieuwe laadpalen op het parkeerterrein van World Horti Center officieel in gebruik genomen.


Vannova opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk...

De Master Growers van VannoVa leveren sinds vorige week een groot deel van hun bestellingen uit vanuit hun nieuwe distributiecentrum in Naaldwijk.


Nieuwe emballage applicatie Returnz met en voor boomkwekers ontwikkeld...

Bexter, Boris en Carlo Nuijten, eigenaar van Beau Plants B.V., hebben de handen ineen geslagen om de knelpunten van de boomkwekerijsector op te lossen. Met behulp van een intensieve samenwerking met boomkwekers kwam de mobiele applicatie Returnz tot stand.


ThursdOnlineTradeFair

Q7 Air Cargo verwerft belang in Airflo...

Het in Dubai gevestigde logistieke bedrijf Q7 Air Cargo heeft een belang verworven in de onlangs door Dutch Flower Group overgenomen Airflo.


Alle oude bloemenemmers van FloraHolland komen terug als nieuwe...

Inmiddels gebruiken al 31 productgroepen gebruiken de nieuwe bloemenemmer Fc588 an aankomende week is alweer de volgende aan de beurt; de productgroep Gerbera. Emmers die door het overstappen op de nieuwe bloemenemmer niet meer gebruikt worden, worden gerecycled en gebruikt voor de productie van de Fc588.


Vignet voor elektrotrekker vanaf 1 oktober 2020 verplicht op veilingterreinen FloraHolland...

Per 1 oktober 2020 is het elektrotrekker vignet verplicht voor elektrotrekkers die gebruik maken van de bebouwde omgeving van de veilingterreinen van FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. De plicht geldt ook voor de oversteek in Aalsmeer en Naaldwijk naar de andere zijde van het veilingterrein.


VvdWAnthura


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS