maandag 27 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

Duitse Floritray introduceert nieuwe meermalige tray op Veiling Rhein-Maas...

Het Duitse Floritray komt nog dit jaar met een nieuwe meermalige tray als duurzame vervanging voor eenmalige trays op veiling Rhein-Maas.


Treinverbinding Valencia - Rotterdam maakt duizenden vrachtwagenritten overbodig...

Aan het einde van deze week vertrekt de eerste sinaasappeltrein vanuit het Spaanse Valencia naar Rotterdam. De trein zal vanaf dat moment drie keer per week vers fruit naar Nederland vervoeren. De nieuwe lijn tussen Spanje en Nederland maakt maandelijks ruim 1000 vrachtwagenritten overbodig.

Leandra de Boef |

FloraHolland Eelde veilt vroeger in week voor Moederdag...

FloraHolland Eelde start in de week voor Moederdag, van 6 tot en met 10 mei, een half uur eerder met veilen. Er wordt alle veildagen om 6.00 uur gestart. Hierdoor kan de bloemist in deze drukke week eerder een mooi assortiment bloemen en planten klaar hebben staan in de winkel. Op woensdag 8 mei wordt er niet geveild.


Tussen Schoneveld FT

Valse CC TAG5 labels gesignaleerd, beloning voor gouden tip...

CC Centralen meldt dat er valse CC TAG5 labels gesignaleerd zijn in de markt. Deze labels lijken echt, maar kunnen niet worden gescand. Riscon Arnhem B.V., een onafhankelijk particulier onderzoeksbureau, is direct ingeschakeld door Container Centralen om de zaak te onderzoeken.


Afwijkende aanvoertijden FloraHolland tijdens feestdagen voorjaar 2019...

FloraHolland hanteert rond de aankomende feestdagen afwijkende aanvoer- en openingstijden op de verschillende locaties. Ook wordt er op diverse dagen niet geveild of op andere dagen juist een uur eerder gestart met veilen.


Voorrang voor vrachtwagencolonnes tussen Naaldwijk en Aalsmeer...

Binnenkort rijden de eerste vrachtwagencolonnes op de route Naaldwijk - Aalsmeer. Combinaties van drie vrachtwagens krijgen voortaan prioriteit bij verkeerslichten en rijden dus sneller van FloraHolland in Naaldwijk naar Aalsmeer.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS