donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

Louise O. Fresco herbenoemd als voorzitter raad van bestuur Wageningen University & Research...

Prof.dr.ir. Louise O. Fresco is voor een periode van 4 jaar herbenoemd als voorzitter van de raad van bestuur van Wageningen University & Research (WUR). De raad van toezicht is buitengewoon te spreken over de versterking van de maatschappelijke positie van WUR en de zichtbaarheid in het maatschappelijk debat, die onder leiding van Fresco tot stand is gebracht.


Ruud Alsemgeest Focust on Gerbera...

Ruud Alsemgeest gaat aan de slag als accountmanager voor Focus on Gerbera. Het samenwerkingsverband van tien kwekers wil met het aantrekken van een eigen specialist een meer stabiele afzet realiseren.


Slechter en beter studeren door social media...

Steeds meer jongeren vinden dat hun studieresultaten lijden onder het gebruik van sociale media. Maar er zijn er ook die zeggen dat het juist beter gaat met hun studie dankzij social media als Facebook, Twitter, WhatsApp en Instagram.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling

Waarom het werkgeluk van je personeel zo belangrijk is voor jouw onderneming...

Gelukkige werknemers leiden aantoonbaar tot betere resultaten en minder verzuim. Wat moet je als manager doen om het geluk van je medewerkers te laten groeien?


Dutch Flower Group luidt gong...

Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group, vierde 14 mei het winnen van de Familiebedrijven Award 2018 met het luiden van de gong op de financiële beursvloer in Amsterdam.


FloraHolland veilde in 2017 minder bloemen en planten, maar wel tegen hogere prijzen ...

Royal FloraHolland heeft in 2017 een productomzet gerealiseerd van € 4,7 miljard, een stijging van 1,2%. De prijzen stegen met gemiddeld 3,9% ten opzichte van 2016, het aantal stuks nam licht af met 1,8% tot 11,7 miljard.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS