dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Nieuw bij... Plant Collect...

Vanaf 1 september 2021 zal Remco Kalfsterman het team van Plant Collect gaan versterken. Hij zal zich bij de leverancier van een totaalassortiment tuin- en kamerplanten volledig gaan focussen op de verkoop hiervan.

Redactie Floranews |

Danziger breidt Noord-Amerikaans team verder uit...

Danziger heeft Joy Keeler aangenomen als nieuwe verkoop- en product vertegenwoordiger voor de Canadese markt. Keeler zal in haar functie relaties binnen Canada gaan ontwikkelen en onderhouden, terwijl ze tegelijkertijd nauw samenwerkt met de rest van het NA team om kwekers, handelaren en retailers in haar gebied te ondersteunen.

Leandra de Boef |

Exportwaarde bloemen en planten door grens van 4 miljard...

De Nederlandse bloemen- en plantenexport heeft het eerste halfjaar van 2021 afgesloten met een record exportwaarde van 4,1 miljard euro. Dit heeft de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijprodukten (VGB) bekend gemaakt.

Leandra de Boef |

2107CelosiaEvanthia

Egbert Roozen nieuwe voorzitter van Koninklijke VHG...

De Ledenraad van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) heeft op 13 juli jongstleden Egbert Roozen unaniem benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Rien van der Spek op, die de afgelopen 8 jaar het voorzitterschap van de branchevereniging heeft bekleed.

Redactie Floranews |

Grote arbeidstekorten in Verenigd Koninkrijk...

Tijdens de coronapandemie zijn honderdduizenden Europese arbeidsmigranten vanuit het Verenigd Koninkrijk teruggekeerd naar hun land van herkomst. Door Brexit is het voor hen nu moeilijk om weer op de Britse werkvloer aan de slag te gaan.


Welzijn beroepsbevolking groeit tijdens corona ondanks economische dip...

Het welzijn van werkende Nederlanders is in alle bedrijfssectoren flink verbeterd tijdens corona. Het welzijn van de totale beroepsbevolking is tijdens met 12 procent toegenomen zijn ondanks de economische dip. Dit meldt ABN AMRO in haar vandaag gepubliceerde rapport aan de hand van de eerste Sectorale Welzijnsmonitor van de bank.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS