zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Amerikaanse importheffingen raken Frankrijk het hardst...

De door Amerika ingevoerde importheffingen van 7,5 miljard dollar raken Frankrijk het hardst. De heffingen van de Amerikaanse president Donald Trump raken Nederland amper, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Trump heeft de heffingen ingevoerd als reactie op de illegale staatssteun van de Europese Unie aan vliegtuigbouwer Airbus.


Nieuw bij... D.C. van Geest...

Vanaf vandaag, maandag 2 december 2019, heeft D.C. van Geest potplanten er een nieuwe, enthousiaste verkoper bij. Kevin Sas is het nieuwe gezicht binnen het bestaande verkoopteam. Met veel passie voor mensen en planten staat hij voor u klaar.


Glastuinbouw gaat doel CO2-emissie 2020 niet halen...

De glastuinbouw verduurzaamt wel, maar het gaat niet snel genoeg. Ondanks dat er stappen gezet worden om minder afhankelijk te worden van gas, zal het doel van CO2-emissie voor 2020 niet gehaald worden. In 2018 lag de uitstoot nog op 5,7 Mton, dat is 1,1 Mton boven het gestelde doel voor 2020, 4,6 Mton.

Leandra de Boef |

2 Fotos IFTF 2019

Definitieve premies WW 2020 bekend...

De WW premies voor 2020 zijn eindelijk definitief geworden. De premies voor een werknemers met een contract voor onbepaalde tijd worden lager, waar die voor contracten voor bepaalde tijd stijgen.


Pensioenkortingen grotendeels van de baan ...

Pensioenfondsen die in problemen verkeren, zoals onder andere BPL Pensioen, krijgen langer de tijd om te voldoen aan de financiŽle eisen. Dat schrijft minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een brief aan de Tweede Kamer.

Leandra de Boef |

Nieuw bijÖIncotec...

Zaadverbeteraar Incotec versterkt zijn Europese commerciŽle verkoopteam met de benoeming van Valerio Maldonado als accountmanager voor groente in Europa. Valerio is Braziliaans, 51 jaar oud en heeft een solide achtergrond en netwerk in de zaadindustrie.


1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS