donderdag 25 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Klokverkoop loopt in 2018 sneller terug ...

De verkoop via de klok bij FloraHolland is in 2018 sneller afgenomen dan in het jaar ervoor. De teruggang was 4,2 procent. Er werd via de klok vorig jaar voor € 1,96 miljard aan bloemen en planten verhandeld.


Tiffany van Lenten ontvangt aanmoedigingsprijs Greenport Food & Flower Xperience ...

Onlangs won ze de tweede prijs in de categorie Bloembinden van de landelijke Skills Heroes wedstrijden en maandag wachtte Tiffany van Lenten een aanmoedigingsprijs van Stichting Greenport Food & Flower Xperience (GFFX).


Groen licht voor organisatieaanpassing commercie FloraHolland ...

Royal FloraHolland (RFH) heeft groen licht gekregen voor de voorgenomen organisatieaanpassingen. De voorstellen zijn voorgelegd en besproken met de Ondernemingsraad (OR) en na het advies van de OR heeft het Management Team een definitief besluit genomen.


BoN

Verliezen bij Bloomon zorgen voor ontslagronde...

Het in 2014 opgerichte Bloomon draait flink verlies en om in 2020 winstgevend te kunnen worden, slankt het bedrijf nu af. Een deel van het personeel wordt ontslagen. Dit meldt Quote deze week.


Kasgroeit lanceert nieuwe website...

Kasgroeit heeft op 19 maart 2019 haar geheel vernieuwde website en huisstijl gelanceerd. Vanaf nu kunnen werkgevers en werknemers voor alle diensten van Kasgroeit terecht op één plek: www.kasgroeit.nl.


Minister complimenteert tuinbouw met hands-on mentaliteit tijdens ondertekening tuinbouwakkoord ...

Donderdag 14 maart kwamen regionale Greenports, overheden en landelijke brancheorganisaties op het Nationaal Tuinbouwcongres samen voor de bekrachtiging van het Tuinbouwakkoord.


Hepke - Team Westland


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS