maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Wat doe je als een medewerker privéproblemen heeft?...

Een echtscheiding of het verlies van een dierbare kunnen er flink inhakken. Het zijn dingen die iedereen meemaakt en waar medewerkers van jouw bedrijf dus ook vroeg of laat mee te maken krijgen.


Tijdelijke cao-tekst glastuinbouw beschikbaar...

De cao-partijen in de glastuinbouw hebben eind vorige week een ontvangstbevestiging ontvangen van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) van de aangemelde cao voor de glastuinbouw.


Helft van Nederlandse gladiolen gesneuveld door hittegolf...

De extreem hoge temperaturen en de volle zon hebben er vorige week voor gezorgd dat 50 tot 60 procent van de Nederlandse gladiolen, die toen op het veld stonden, zijn verbrand. Dit is de inschatting van Theo van Aanholt van CNB en telersvereniging Forever.


FT Fotos

Werkgevers moeten barrières rond reisafstanden wegnemen...

Uit onderzoek van ABN AMRO blijkt dat vrouwen hun werk gemiddeld liefst 21 kilometer dichterbij huis zoeken dan mannen: vrouwen zoeken hun baan gemiddeld 28 kilometer van huis, mannen 49 kilometer.


Weer steeds meer vaste arbeidscontracten bij FloraHolland...

Bij Royal FloraHolland beleeft het ‘ouderwetse’ vaste contract een herwaardering. Flexwerkers zijn er niet meer weg te denken, maar ook deze worden vaak aangenomen in vaste dienst. De veiling werkt met een grote flexibele schil van uitzendkrachten, maar biedt ook steeds meer flexwerkers uit deze schil een vast contract.


Lesprogramma Groen Doen in de Klas goed gewaardeerd...

Vorig jaar lente is het lesprogramma Groen Doen in de Klas! geïntroduceerd. Ruim een jaar later is dit door ruim 76.000 basisschoolleerlingen uit de groepen 5 en 6 in gebruik genomen.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS