maandag 21 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

Nieuwe CAO Groothandel Bloemen en Planten...

Een meerderheid van de achterban van de vakbonden FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen, die werken in een Groothandel in Bloemen en Planten, heeft ingestemd met het eindbod van de werkgevers. Hiermee ligt er een nieuwe cao op tafel, die met terugwerkende kracht ingaat van 1 juli 2019 tot 1 juli 2021.


Pensioenfonds BPL staat er slecht voor...

Veel pensioenfondsen staan er financieel slecht voor. Zo ook het pensioenfonds waarbij de glastuinbouw is aangesloten, het Bedrijfspensioenfonds voor de Land-bouw (BPL). Dit meldt het pensioenfonds zelf in een schrijven aan de aangesloten werkgevers.

Leandra de Boef |

LTO Nederland stelt ministerie van LNV ultimatum...

LTO Nederland roept het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) op de inspanningen van de diverse sectoren binnen de land- en tuinbouw en de voorstellen die de landbouwsector eerder bij het ministerie heeft neergelegd, zeer serieus te nemen. Als dat niet gebeurt kan het ministerie niet meer als gesprekspartner worden beschouwd, stelt LTO Nederland.


Dekker

Nieuw bij F.N. Kempen......

Per 1 oktober wordt het verkoopteam bij F.N. Kempen versterkt door Ruud Blom. Hij was voorheen altijd werkzaam bij zijn vader, Dick Blom van Dick Blom Boomkwekerijen B.V. Hier ondersteunde hij zijn vader bij verschillende verkoop- en promotiewerkzaamheden en was daarnaast vooral actief op de werkvloer tussen de productiemedewerkers.


Aeres Velp eerste Floral Education Centre van Nederland...

Aeres MBO Velp en Aeres Training Centre Velp zijn het eerste Floral Education Center van Nederland. Afgelopen donderdagavond, 19 september, kreeg Aeres Velp als eerste in Nederland het kwaliteitslabel uit handen van Marco Maasse van brancheorganisatie VBW.


Nieuw bij Decofresh Roses......

Decofresh Roses groeit! Nadat enkele weken geleden Tom Jacob al werd verwelkomt als nieuw lid van het Decofresh Roses salesteam, is deze per 1 september nog verder versterkt met Johan Kloos.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS