maandag 22 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

VHG presenteert vernieuwd lesmateriaal De Levende Tuin ...

Branchevereniging VHG heeft op 4 oktober tijdens haar jaarlijkse Docentendag het vernieuwde lesmateriaal voor de cursus De Levende Tuin 2 gepresenteerd. Het materiaal is door conceptontwikkelaar Kim van der Leest op verzoek van het bedrijfsleven in nauwe samenwerking met de groene onderwijsinstellingen samengesteld.


HAS Hogeschool beste groene hogeschool van Nederland...

Net als in 2016 en 2017 staat HAS Hogeschool ook dit jaar in de top 2 bij Elsevier en de Keuzegids als het gaat om studenttevredenheid en onderwijskwaliteit.


Sterke groei export zaadveredelaars...

De export van groentezaadveredelaars in Nederland is in 2017 met 11% gestegen naar bijna 1,3 miljard euro. Hiermee steeg de export vanaf het begin van dit decennium met ruim 80%. Het aantal werknemers groeide in die periode met een derde tot vierduizend.


Fotokast tussen

LTO wil 60 miljoen voor plantgezondheid...

LTO Nederland is blij met de waardering voor boeren en tuinders die uit de Troonrede en Miljoenennota spreekt. De bijdrage van de land- en tuinbouw aan economie, welvaart en welzijn wordt door het kabinet erkend.


CNB noteert flinke winst over boekjaar 2017-2018...

Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale CNB heeft het boekjaar 2017-2018 afgesloten met een nettowinst van € 1.698.000. Dit is een stijging van ruim € 300.000 ten opzichte van vorig boekjaar.


Plantenafzet laat zich niet weerhouden door hete zomer...

De hete zomerperiode heeft de exportwaarde van de Nederlandse bloemen met een krimp van 6% in juli onder druk gezet. Planten leden daar minder onder en daarin wist de exporterende groothandel zelfs een plus van 4% te realiseren, zo blijkt uit de exportstatistieken van Floridata tot en met juli.


VdwW Adomex logistiek medewerker


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS