dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Straatgraffiti en rode sneakers in strijd tegen personeelstekort...

Het Westland luidt al langer de noodklok over het grote aantal openstaande vacatures. Ook Beekenkamp Group heeft hier mee te maken. Met opvallende ‘straatgraffiti’ wil het bedrijf in Maasdijk zich nu onderscheiden op de arbeidsmarkt.


Otti Blok versterkt Bamboo Orchid...

Otti Blok is halverwege mei begonnen bij Bamboo Orchid als accountmanager. Hiermee breidt de service van Bamboo Orchid uit. “Ik zal voornamelijk tuincentra kennis laten maken met het consumentenmerk Bamboo Orchid en de verschillende oplossingen voor de winkelvloer” legt Otti uit.


Sectoren afhankelijk van Oost-Europeanen moeten alternatieven vinden...

Oost-Europa heeft de afgelopen jaren een economische groeispurt doorgemaakt. Tussen 2015 en 2018 groeide de regio jaarlijks met gemiddeld 4 procent. In 2018 groeide de economie in Polen met maar liefst 5,1 procent en ook voor de komende jaren zien de groeiverwachtingen er volgens het een rapport van de ABN AMRO positief uit.


FT Fotos

DFG verkoopt Britten meer bloemen aan vooravond brexit...

Dutch Flower Group (DFG) is de grootste bloemen- en plantenhandelaar van de wereld. Een kwart van de omzet van €1,52 mrd wordt in het Verenigd Koninkrijk gerealiseerd. En de zaken daar gaan voorspoedig.


Jeroen Ravensbergen nieuwe directeur Floritec...

Jeroen Ravensbergen wordt de nieuwe directeur van Floritec. Medio juni volgt hij René le Clercq op. Le Clerc vervulde deze functie op interim basis sinds het overlijden van Leo van der Zon, begin 2018.


Sylvia Mook en Peter van Steenselen gestart bij Lentse & Slingerland Potgrond...

Substraatleverancier Lentse & Slingerland Potgrond heeft de customer service uitgebreid met Sylvia Mook en Peter van Steenselen. Peter wordt de nieuwe coördinator en Sylvia gaat de functie van medewerker customer service vervullen.


Anthura - VONQ


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS