zaterdag 23 februari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Nieuwe editie Go Events Green unplugged Boskoop...

Na het succesvolle event van vorig jaar, organiseren Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Boskoop en stichting Greenport Regio Boskoop ook dit jaar Green Unplugged Boskoop.


165 miljoen rozen via FloraHolland onderweg naar Valentijn...

In de periode voorafgaand aan Valentijnsdag zijn op de bloemenveiling FloraHolland 165 miljoen rozen verkocht. Dat is ruim 4 procent meer dan in 2018. De gemiddelde prijs voor rozen lag in de tien veildagen voor Valentijn wel 10 procent lager dan vorig jaar.


Addenda versterkt commercie met Adwin van Loenen...

Per 1 januari 2019 is Adwin van Loenen parttime in dienst getreden als Commercieel manager bij Addenda. Van Loenen is geen onbekende binnen de sector. Met zijn eigen bedrijf Verticom, vervult hij bij verschillende kwekerijen de rol van verkoper.


BoN

Start opleidingsplatform Kiem!...

Op donderdag 31 januari is het nieuwe opleidingsplatform voor de tuinbranche, Kiem!, van start gegaan. Kiem!, biedt ondernemers in de tuinbranche de mogelijkheid medewerkers op brancheniveau te (laten) trainen en ontwikkelen.


Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! ...

Medewerkers vinden een werkruimte met planten aantrekkelijker dan een ruimte zonder planten. Planten zorgen voor hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en tot minder ziekteverzuim.


Wet Arbeidsmarkt in Balans leidt niet tot minder flexwerk...

Maar liefst 91 procent van de werkgevers, die niet zonder tijdelijk personeel kunnen zegt dat de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) er niet voor zorgt dat flexwerkers sneller of vaker een vast dienstverband aangeboden krijgen.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS