zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Werkgeverslijn bewijst toegevoegde waarde ...

LTO Glaskracht Nederland heeft samen met gelieerde sectororganisaties Goed Werkgeverschap hoog in het vaandel staan en heeft mede daarom de werkgeverslijn land- en tuinbouw ingericht. De werkgeverslijn, heeft onlangs haar resultaten bekend gemaakt.


Boomkwekerijomzet in 2017 gestegen...

De omzet van boomkwekerijproducten is over het jaar 2017 bij de veilingen van FloraHolland, Veiling Rhein-Maas en Plantion hoger dan in 2016.


Aeres Hogeschool organiseert minisymposium Smart Horticulture ...

In Dronten wordt binnenkort zonder daglicht perfecte sla geteeld onder LED-lampen, draadloze sensoren stellen de teler in staat om het klimaat in de kas steeds nauwkeuriger te volgen en de internationalisering in de tuinbouwsector gaat in rap tempo verder.


BoN

Nederlandse economie blijft groeien...

De economische groei in Nederland is sterker dan die van de andere eurolanden en de werkloosheid daalt volgend jaar naar het laagste niveau sinds 2001, zo stelt het Centraal Planbureau (CPB) vast in het Centraal Economisch Plan 2018.


Verenigd Koninkrijk blijft ook na brexit belangrijke afzetmarkt...

Ook na brexit blijft het Verenigd Koninkrijk (VK) een belangrijke afzetmarkt voor de Nederlandse agrarische sector. Wel blijft het zaak om alternatieve markten te zoeken en om en de formaliteiten rond belasting, douane en inspecties in orde te brengen om de handelskosten zo laag mogelijk te houden. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research naar de mogelijke effecten van brexit.


Leerling- en studentenaantallen (v)mbo-groen in 2017 licht gedaald...

De nieuwe leerlingenaantallen en studentenaantallen voor het (v)mbo-groen zijn bekend. Deze worden elk jaar op 1 oktober gepeild bij de scholen. Het totaal aantal leerlingen en studenten op de AOC’s daalde licht.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS