woensdag 8 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

Betalingsuitstel aanvragen bij Belastingdienst versoepeld en eenvoudiger...

Het aanvragen van betalingsuitstel bij de Belastingdienst wordt voor alle ondernemers versoepeld en eenvoudiger gemaakt zo meldt de Rijksoverheid. De regeling geldt voor meer belastingen en het wordt voor kleine ondernemers makkelijker om langer dan drie maanden uitstel te krijgen.


Corona update per exportland 2 april ...

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) die betrokken is bij de crisismaatregelen rondom het coronavirus informeert onder andere organisaties als Royal FloraHolland over de impact van het virus op de export. Hieronder de update per exportland van 31 maart 2020 aangevuld met nieuws uit bronnen van Royal FloraHolland.


EU twijfelt over GMO als steun voor sierteelt ...

De Gemeenschappelijke Markt Ordening (GMO) is volgens EU-commissaris Janusz Wojciechowski niet direct geschikt om de sierteelt te steunen. De eurocommissaris vindt het niet het juiste instrument, zo blijkt uit een brief van landbouwminister Carola Schouten aan de Tweede Kamer.


1. Perfect Plants

Corona update per exportland 31 maart 2020...

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) die betrokken is bij de crisismaatregelen rondom het coronavirus informeert onder andere organisaties als Royal FloraHolland over de impact van het virus op de export. Hieronder de update per exportland van 31 maart 2020 aangevuld met nieuws uit eigen bronnen van Royal FloraHolland.


Corona update per exportland 27 maart...

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) die betrokken is bij de crisismaatregelen rondom het coronavirus informeert onder andere organisaties als Royal FloraHolland over de impact van het virus op de export. Hieronder de update per exportland van 27 maart 2020 aangevuld met nieuws uit eigen bronnen van Royal FloraHolland.


Geschatte schade bloembollenhandel tot 160 miljoen euro...

De schade door het coronavirus kan voor bloembollenhandel oplopen tot 160 miljoen euro, zo meldt Royal Anthos. Dit blijkt uit een enquête onder handelsbedrijven in de bloembollensector.

Leandra de Boef |

Flowers4Oxygen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS