dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Nog geen faillissementspiek door corona...

Ondanks de coronacrisis is er nog geen opvallende piek waarneembaar in het aantal uitgesproken faillissementen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ligt het aantal zaken dat in de eerste helft van dit jaar failliet is verklaard met 1633 nagenoeg gelijk aan de 1628 faillissementen in de eerste helft van 2019.


In 2021 lagere premies werknemersverzekeringen verwacht...

Naar verwachting zullen werkgevers in 2021 minder kwijt zijn aan premies werknemersverzekeringen. Dit blijkt uit de verwachte premies die UWV heeft gepubliceerd in de Juninota 2020. Op basis van de zogenoemde calculatiepremie blijkt dat bijna alle premies werknemersverzekeringen in 2021 lager zullen zijn dan in 2020.


Eerste corona noodpakket bereikt 3 miljoen werkenden...

Het eerste noodpakket van de overheid, waarmee het kabinet banen en inkomens tijdens de coronacrisis wil beschermen heeft in totaal 3 miljoen werkenden bereikt.


TE HUUR TE KOOP

Bedrijven krijgen wettelijke plicht voor gelijke kansen bij werving en selectie...

Alle bedrijven moeten straks beleid voeren op het bevorderen van gelijke kansen bij werving en selectie. Dat staat in het wetsvoorstel Toezicht gelijke kansen bij werving en selectie waar de ministerraad op voorstel van staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mee heeft ingestemd.


Mr. Intratuin gaat van zijn welverdiende pensioen genieten...

Op 1 augustus is het zover. Jos Jagers, alias Mr. Intratuin, mag dan van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Zijn hele werkzame leven, bijna vijftig jaar, is Jos werkzaam geweest in het groen en heeft hij ingekocht op alle veilingen in Nederland.


Sierteelt herstelt van grote klap, recessie kan verder herstel echter in de weg staan ...

Na de sterke daling van de export van bloemen en planten in maart en april, is in de maanden mei en juni weer een voorzichtig herstel te zien.

Leandra de Boef |
2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS