woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Brancheopleiding Glastuinbouw gaat definitief van start...

De brancheopleiding Glastuinbouw gaat definitief van start op vrijdag 2 oktober 2020. De modulaire opleiding is speciaal opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken. Het is een initiatief van Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy.


Eerste online sierteelt stagemarkt...

Op 22 oktober aanstaande zal de eerste online editie van de sierteelt stagemarkt plaatsvinden, georganiseerd door Greenport Aalsmeer, Wellantcollege en DeHofmakerij.nl


Onderwijsminister en MKB: Blijf investeren in de vakmensen van morgen...

Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven en de voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof doen gezamenlijk een oproep om vooral te blijven investeren in de vakmensen van morgen. Zij deden deze oproep aan bedrijven en MBO-scholen tijdens de nationale opening van het MBO-Jaar in Zwolle.


VvdWAnthura

Bjorn Hoogenboom versterkt verkoopteam Klasmann-Deilmann Benelux ...

Op 1 september is Bjorn Hoogeboom gestart als commercieel adviseur professionele tuinbouw in de regio Westland. Tevens gaat Hoogeboom deel uitmaken van het innovatieteam Smart Growing Systems van Klasmann-Deilmann, dat onder andere verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de nieuwe online service Log & Solve.


Tuinbouw strijdt voor oplossing hoge ODE-heffing...

Marc Koene van SK Roses heeft woensdag de onrechtvaardigheid van de ODE-heffing nog eens aan de orde gesteld bij VVD-Kamerlid Arne Weverling.


Een op tien evenementenbloemisten verwacht te moeten stoppen...

Ondanks dat de sierteeltsector mede dankzij overheids- en bancaire steun iets is opgeleefd gedurende de coronacrisis, is de impact bij een aantal sierteeltsegmenten fors. Uit onderzoek van Rabobank blijkt dat 1 op de 10 bloemisten die gespecialiseerd zijn in decoratie van evenementen verwacht te moeten stoppen door de coronacrisis.


ThursdOnlineTradeFair


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS