vrijdag 17 augustus 2018
TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus Top FN

Slimme verzorging kantoorplanten met IoT-app...

Planten op kantoor zijn gezond voor het leefmilieu en natuurlijk ontzettend gezellig, maar om ze in leven te houden heb je normaal gesproken wel groene vingers nodig. Tenzij iemand of iets je de verzorging uit handen neemt natuurlijk.


Live demos Agriware tijdens Plantarium...

Misschien heeft u wel eens gehoord over de inloopdagen van Mprise Agriware. Tijdens Plantarium doet het bedrijf nu ook zo`n soort sessie. De live demo laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe Agriware uw processen kan ondersteunen.


5 meestgestelde vragen over productfotoís...

Betrouwbare productfotoís zijn vandaag de dag cruciaal voor succesvolle verkoop van uw bloemen. Daarom scherpte Royal FloraHolland de voorschriften waaraan uw fotoís moeten voldoen aan. Wat zijn de 5 meestgestelde vragen ťn antwoorden over de voorschriften? We zetten ze voor u op een rij.


Banner Dekker vacature

Gietwatervoorziening glastuinbouw moet komende jaren robuuster worden...

Voor de glastuinbouw zijn de problemen volgens LTO Glaskracht Nederland nu nog beperkt, maar de aanhoudende droogteperiode van dit jaar laat volgens de organisatie wel zien dat zekerheid voor voldoende goed gietwater steeds belangrijker wordt. De komende jaren zal de gietwatervoorziening daarom robuuster moeten worden.


Knap staaltje teamwork Brinkmannen- en vrouwen...

Ongeveer 50 Royal Brinkmannen en -vrouwen stonden woensdagochtend klaar bij Mts. De Jong- Franke in s Gravenzande. Zij lieten een knap staaltje teamwork zien bij het trekken van het immense bassinzeil in een bassin van 18.000 kuub.


Hortisense platform genomineerd voor Channel Award 2018...

Het digitale platform Hortisense IoT van Hortilux Schrťder, First Consulting en Mendix is genomineerd voor de Channel Awards 2018 in de categorie Best Channel Project of the Year.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS