vrijdag 22 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Wat brengt robotica in de tuinbouw: vandaag en morgen?...

Eind november organiseren FME, World Horti Center en InnovationQuarter het jaarlijks terugkerende evenement RoboCrops. Het evenement op vindt op 24 en 25 novemberi plaats en wordt georganiseerd voor wereldwijde innovatieve bedrijven uit de tuinbouw en hightech.

Redactie Floranews |

Van der Ende Groep sluit aan bij AVAG...

Van der Ende Groep sluit per oktober aan bij branchevereniging AVAG. Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriŽle) filtratietechniek.

Redactie Floranews |

Bouw kascomplex op Floriade-terrein van start...

Op het Floriade-terrein in Almere is onlangs gestart met de bouw van het unieke kascomplex The Green House. Bom Group uit Hoek van Holland heeft de grondwerkzaamheden al voltooid en de eerste contouren van het kascomplex worden zichtbaar. The Green House in maart 2022 opgeleverd. Dit wordt dť plek op Floriade Expo 2022 waar de Nederlandse Tuinbouw zich in de breedste zin van het woord zal presenteren aan de wereld.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Ingebruikname Trias Westland officieel bekrachtigd ...

De ingebruikname van Trias Westland is woensdag 13 oktober officieel bekrachtigd door Erik Persoon, Marco van Soerland, secretaris-generaal Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Jan-Kees Goet en directeur-generaal Economische zaken en Klimaat Sandor Gaastra.

Redactie Floranews |

Breeding Accel opent moleculair laboratorium...

De vijf veredelaars die samenwerken onder de naam Breeding Accel hebben gezamenlijk een nieuw moleculaire laboratorium in gebruik genomen. Getogen in laboratoriumjassen openden voorzitter Peter van de Pol van Schoneveld Breeding en Thijs van Dijk van Fresh Forward het laboratorium met het doorknippen van een lint. Het moleculaire laboratorium is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw PlantXperience van Schoneveld Breeding.

Redactie Floranews |

GreenTech Live & Online trekt 4.200 bezoekers...

De GreenTech Live&Online in de RAI in Amsterdam heeft vorige week 4.200 bezoekers getrokken uit totaal 60 verschillende landen. De meeste van hen kwamen uit Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en Noord-Amerika.

Redactie Floranews |

2110Evanthianieuwsbanner


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS