zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Waarom Chinese internetreus Tencent investeert in Nederlandse kassen...

David Wallerstein van Tencent, de Chinese internetreus die onlangs Facebook voorbijstreefde, investeert nu, na vliegende elektrische autos in kassen die worden aangestuurd door computers. In het AD stond deze week een interview met de Amerikaan, die achttien jaar terug als eerste buitenlander bij Tencent aan de slag ging.


WUR organiseert internationale challenge zelf-telende tuinbouwkassen...

Wageningen University & Research organiseert een internationale wedstrijd waarin teams het klimaat in een onderzoekskas moeten besturen met behulp van kunstmatige intelligentie, om zo de beste opbrengst te halen met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie.


Delphy onderzoekt kansen groene gewasbescherming ...

Binnen het interreg project Growing a green future voert Delphy samen met Hogeschool Karel de Grote uit Antwerpen en Proefboerderij Rusthoeve te Colijnsplaat een verkenning uit naar de mogelijkheden van groene gewasbeschermingsmiddelen. Hierbij worden verschillende methoden getest en gezocht.


Nieuwsbanner VDG

Vlaamse en Limburgse glastuinbouw innoveert door co-creatie met koolstofarme Hightech...

Twaalf bedrijven en kenniscentra uit Nederlands Limburg en Vlaanderen slaan de handen ineen om de glastuinbouw in deze regios verder te versterken. Zij gaan samenwerken aan innovaties rondom energieverbruik, minder CO2 uitstoot en efficiënte omgang met hulpbronnen.


Meer podium voor techniek op Plantarium 2018...

Een nieuwe locatie, een nieuwe insteek onder één dak met GROEN-Direkt én een nieuwe lay-out voor Plantarium. Naast de groene deelnemers krijgen de toeleveranciers op de beurs in augustus 2018 méér podium om hun innovaties te presenteren en demonstreren.


VD Voort Drone Fotografie voor uw bedrijfsfilm....

Advertorial Het in beeld komen, op een professionele wijze, is iets wat steeds belangrijker wordt voor alle bedrijven. U wil uw klanten toch een uniek en goed beeld geven hoe het bedrijf eruitziet. Iets wat vertrouwen geeft om zaken te doen.


BoN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS