donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

FloraXchange presenteert plannen 2019 tijdens exporteursmiddag...

FloraXchange gaat zich komende tijd steeds sterker richten op exporteurs die rechtstreeks zaken doen met kwekers. Om de exporteurs op de hoogte te brengen over de plannen en ontwikkelingen van FloraXchange is op woensdag 16 maart een exporteursmiddag georganiseerd bij Opti-flor in Monster.


Autonoom monitoren van groei, plagen en ziekten in de kas...

Binnen het project ‘Smart greenhouse horticulture’ werkt de Business Unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research aan de ontwikkeling van een beslissingsondersteuningssysteem voor plaag en ziektebestrijding.


Pilot voor CO2 uit buitenlucht van start...

Met een bijeenkomst van de begeleidingscommissie is de pilot CO2 uit de buitenlucht van start gegaan. Het doel van het project is om CO2 uit de buitenlucht bij een kas af te vangen en gedoseerd in de kas in te brengen.

Leandra de Boef |

BoN

Microflor kiest voor nieuwe plug...

De afgelopen maanden heeft Microflor verschillende soorten lijmpluggen onder de loep genomen. Na een aantal grootschalige proefprojecten is de knoop doorgehakt en is gekozen voor de Auto 40 van het Nederlandse QuickPlug. Deze voldoet volgens het bedrijf het best aan haar eisen en die van haar afnemers.


Duurzame stap Elburg-Smit...

Elburg-Smit biedt, vanaf dit voorjaar, steeketiketten aan van 100% gerecycled kunststof als duurzaam alternatief voor gewone kunststof steeketiketten. Dit betekent dat de etiketten om te beginnen al gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal en na gebruik wederom gerecycled kunnen worden.


Voormalig Potveer Sales team versterkt Bercomex...

Voormalig Potveer vertegenwoordigers Piet Stroet en Mathijs van Langen versterken sinds deze week het Bercomex Sales team. Vorige week maakte Bercomex bekend na recent faillissement van Potveer, het merk, de service en een deel van de producten over te nemen.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS