maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Hoe kunnen we met automatisch vliegende drones gewasopbrengst sierteelt verbeteren?...

Het antwoord op deze vraag wordt gegeven tijdens het afsluitende symposium van het HiPerGreen-project in World Horti Center in Naaldwijk.


Plantenpaspoort printen op pot, tray of doos...

Per 14 december 2019 krijgen kwekerijen te maken met nieuwe EU-wet- en regelgeving rondom de plantenpaspoortplicht. Met een plantenpaspoort bewijst u dat uw planten voldoen aan de fytosanitaire eisen die gelden binnen de EU.


Weerballonnen meten hitteverschil stad en platteland...

Onderzoekers van Wageningen University & Research en Amsterdam Institute for Metropolitan Solutions hebben afgelopen woensdag 24 uur lang, om de twee uur, weerballonnen opgelaten vanaf de Dam in Amsterdam.


Schneider Youngplants via Green Career Consult

Ledverlichting steeds populairder in glastuinbouw...

Bijna een derde van de Nederlandse glastuinders maakt gebruik van groeilicht. Daarnaast staan ook veel glastuinders open om te investeren in ledverlichting.


Grijs is het nieuwe zwart ...

Vanaf 1 januari 2020 kunnen bij Modiform in het Verenigd Koninkrijk geen zwarte thermogevormde plantenpotten meer worden besteld. De producent neemt een gewaagde stap en biedt een recyclebaar alternatief voor zwarte potten tegen dezelfde prijs. Grijs is het nieuwe zwart, volgens Modiform.


Patron Agri Systems en Enthoven Techniek overgenomen door Van der Hoeven...

De installatiebedrijven Patron Agrisystems en Enthoven Techniek zijn overgenomen door Van der Hoeven Horticultural Projects. Volgens Van der Hoeven versterkt de overname hun marktpositie binnen de branche en onderstreept het de focus van het bedrijf op groei en innovatie.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS