woensdag 12 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Nederlander ruim 60 uur per maand online via smartphone...

Nederlanders zijn steeds vaker online via hun smartphone. Het aantal uur dat we per maand aan internet besteden op onze telefoon steeg van 40 uur in 2016 naar 61 uur.


Nieuw op Floriday: verkopen in kleine aantallen...

Het Floriday platform is onlangs uitgebreid met een handige nieuwe functie: verkopen via Klokvoorverkoop. Het is nu mogelijk om kleine aantallen te verkopen én een betere prijs te realiseren, zonder extra transportkosten.


Digitale platformen concurreren met de veiling...

Wie wordt daar nu beter van? Een van de vragen die op tafel kan komen in de paneldiscussie tijdens de bijeenkomst Digitalisering in de sierteelt. Hulp of belemmering?


VvdWHouwenplant

Volgeboekt Future Trends & Innovations event lijkt vraag naar innovatie binnen Greenhouse Technology sector te bevestigen...

Meer dan 100 deelnemers afkomstig uit de tuinbouw branche, hebben zich ingeschreven voor het ‘Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology’ event op 4 december aanstaande. Vanwege deze grote belangstelling is het event in het World Horti Center inmiddels volgeboekt en komen belangstellende op een wachtlijst te staan.


Ai2 supporter Plastic Soup Foundation...

Ai2 is in de bloemen- en plantensector inmiddels van toegevoegde waarde als het gaat om onafhankelijke, al dan niet verzekerde betaaldiensten. Ai2 en de Plastic Soup Foundation hebben bekend gemaakt dat ze elkaar gaan ondersteunen.


Nieuwe infosteker geeft voeding aan plant...

Onder de naam Voodstoc brengt Growfun een wel heel bijzondere infosteker op de markt. De op het oog, gewone plantensteker geeft namelijk voedsel aan de plant. De plantensteker is ontwikeld in samenwerking met de universiteit van Wageningen en Rodenburg Biopolymers.


Oxalis website


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS