zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Modiform introduceert unieke wortelbescherming in plantentrays...

Modiform heeft een unieke en innovatieve bescherming voor plantenwortels ontwikkeld: Root Barrier. Door het aanbrengen van een beschermlaag op de tray wordt wortelhechting aan de tray verminderd.


Klokvoorverkoop Floriday steeds meer in trek bij kwekers...

Het aantal kwekers dat hun bloemen of planten via de Klokvoorverkoop-functie in Floriday verkopen groeit dagelijks. Tot voor kort was deze functie alleen mogelijk via FloraMondo, maar biedt ook Floriday de mogelijkheid om met Klokvoorverkoop kleine aantallen te verkopen én een betere prijs te realiseren.


Berg Hortimotive introduceert nieuwe serie schaarwagens voor hoge draad gewas...

Naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, onderwierp Berg Hortimotive haar Benomic schaarwagens aan een re-engineeringtraject. Het resultaat is de ergonomische S-line die niet alleen goedgekeurd is door de TüV, maar ook gebruik maakt van ‘de laatste stand der techniek’.


BoN

Red Naomi en Avalanche reageren goed op nieuw lichtspectrum...

Eén jaar na de introductie van de Philips GreenPower LED toplighting met het nieuwe rozenspectrum, blijkt dat de rozen goed reageren op het nieuwe lichtspectrum.


Codema versterkt verkoopteam in Duitstalige landen...

Per 1 januari heeft Codema haar internationale verkoopteam versterkt met Thomas Bauer. In zijn rol als Accountmanager Dach-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) gaat hij aan de slag om Codema’s positie als integrale systeemintegrator te versterken.


Kassenbouwer Technokas maakt snelle groei door met uitdagende projecten...

Met de toename van het aantal projecten en het aannemen van verschillende nieuwe medewerkers was 2018 voor Technokas een bijzonder jaar. Een hoogtepunt in 2018 was volgens de kassenbouwer in De Lier de oplevering van de DaglichtKas bij Ter Laak Orchids.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS