woensdag 8 april 2020
FN TOP logo FN TOP add

Technokas transformeert te midden van grootste uitdaging in haar bestaan...

Nu de Nederlandse tuinbouwsector hard wordt getroffen door de onverwachte Corona-crisis, gaat Technokas door een transitieproces. Eerder deze maand voerde de directie structuurveranderingen door. Die veranderingen zijn recentelijk met de medewerkers besproken waarna zij het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken.


RoboCrops verplaatst naar oktober ...

Het event RoboCrops dat gepland stond op 23 en 24 april is verplaatst. Wel vinden er op 24 april diverse online workshops plaats rondom het thema ĎRobotica in de agrarische sector.


Royal Brinkman blaast innovatieseminar in juni af...

Op grond van de maatregelen die de Nederlandse en buitenlandse overheden hebben genomen, heeft ook Royal Brinkman besloten dat de tweede editie van het innovatieseminar Letís improve together voor 500 internationale telers niet kan plaatsvinden op 11 juni 2020.

Leandra de Boef |

1. Perfect Plants

GreenTech Amsterdam verplaatst naar oktober 2020...

In verband met de verwachte duur van de mondiale coronacrisis wordt de GreenTech Amsterdam verschoven van 8-10 juni naar 20-22 oktober 2020. RAI Amsterdam geeft hiermee als organisator gehoor aan de expliciete wensen van zowel exposanten als bezoekers om het evenement te verzetten.


Handhaving plantenpaspoort voor potmaat 10 en groter uitgesteld...

De handhaving van het plantenpaspoort voor de potmaten 10 en groter is uitgesteld. Deze zou van kracht zijn vanaf 1 juli 2020, maar gezien de huidige omstandigheden heeft Royal FloraHolland besloten om handhaving uit te stellen tot nader order.


Rob Bekkering neemt commerciële leiding Van der Valk Horti Systems over...

Rob Bekkering neemt de commerciŽle leiding van Van der Valk Horti Systems over van Managing Director Arno van Deursen. Door de continue groei van het moederbedrijf Van der Valk Systemen en haar verkooporganisaties heeft het bedrijf gekozen voor een aanpassing van de organisatiestructuur om verdere groei te kunnen realiseren.


Flowers4Oxygen


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS