donderdag 18 januari 2018
Top wit Top FN

Kwekers FloraPlanet over op HortiHeat...

De bijna 60 kwekers van verkooporganisatie FloraPlanet zijn overgestapt van werken met PlantCommerce naar het verkoopondersteunende Hortiheat. HortiHeat is speciaal ontwikkeld voor sierteeltkwekers. Sinds de livegang van de tool, halverwege 2017, maken inmiddels 140 kwekers gebruik van het pakket.


De grootste revolutie sinds het internet; elke dag komen er 31.000 zonnepanelen bij...

Het lijkt me helemaal niet leuk om altijd bereikbaar te zijn. Ik zie daar het nut niet van in. Zomaar twee reacties die documentairemaker Frans Bromet in 1998 kreeg toen hij voorbijgangers vroeg of ze altijd bereikbaar wilden zijn. Dat twintig jaar later meer dan 80 procent van alle Nederlanders een smartphone zou hebben en bijna altijd online zou zijn, hadden weinigen toen nog kunnen bedenken.


Vijfde editie van AgroTechniek Holland...

De acquisitie voor de vijfde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is gestart en de eerste inschrijvingen voor het outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie zijn al binnen.


BoN

Kinderen leren programmeren tijdens het Kids Tech Event bij JEM-id....

Afgelopen zaterdag stond bij softwarebedrijf JEM-id alles in het teken van kids en tech. Meer dan 60 kinderen werden uitgenodigd om een kijkje in de toekomst te nemen. Ze werden ge´nspireerd om spelenderwijs te leren programmeren, vlogs op te nemen en kennis te maken met bestuurbare robots. Deze creatieve whizzkids zijn de toekomst. Ze zullen zich later bezig gaan houden met innovaties in onder andere de AGF- en sierteeltsector.


Dümmen Orange en Koppert lanceren protocol voor Integrated Pest Management...

DŘmmen Orange lanceert samen met Koppert Biological Systems een protocol voor ge´ntegreerde gewasbescherming (Integrated Pest Management/IPM) onder de merknaam GreenGuard om gezond stek te telen met minimale inzet van conventionele gewasbescherming.


Digitale transformatie tastbaar bij Royal FloraHolland...

Wie wil zien wat een digitale transformatie in de praktijk betekent, ontmoet in Royal FloraHolland een treffend voorbeeld., zo begint het artikel wat Computable Magazine schrijft over de digitale transformatie bij Royal FloraHolland. Het Magazine sprak met chief digital Ún information officer (CDO/ CIO) Gerhard van der Bijl, die de noodzaak van digitalisering nog een duidelijk onderstreept: Veranderen we niet, dan worden we ingehaald door de online-wereld.


Tussen FN


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS