maandag 21 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

Kas als energiebron: Meer schermen geeft opvallende resultaten in potplanten...

Afgelopen zomer hebben telers van potplanten positieve ervaringen opgedaan met het eerder dichttrekken van de schermen en de geleidelijke afkoeling van het gewas aan het einde van de dag. Zelfs op de hete dagen durfden telers het aan met een kwaliteitsverbetering als beloning.


Studenten watermanagement brengen watergebruik glastuinbouw in beeld...

Deze week vond de officiŽle start van een gezamenlijk onderzoeksproject plaats tussen derdejaarsstudenten watermanagement van Lentiz | MBO Westland, Hogeschool Inholland en Glastuinbouw Nederland.


Kassen Tesselaar Freesia verwarmd door grootste zonnewarmtesysteem van Nederland...

Maar liefst 9.300 m2 aan zonnecollectoren leveren in totaal ca.5.000 MWh warmte aan de kassen van Tesselaar Freesia voor de duurzame teelt van freesiaís. Afgelopen vrijdag, 4 otkober is in glastuinbouwgebied Alton in Heerhugowaard het grootste zonthermische project van Nederland in gebruik genomen.


Dekker

Innovatieseminar Brinkman krijgt vervolg...

Het innovatieseminar Letís improve together van Royal Brinkman krijgt een vervolg. Na het succes van de eerste editie, wordt op donderdag 11 juni 2020 de tweede editie georganiseerd. Deze editie zal internationaal van opzet zijn en georganiseerd worden voor 500 Nederlandse ťn buitenlandse telers.


FloriDAY event: Stel je open voor de digitale wereld, maak gebruik van data en expertise...

Voor het ene bedrijf in de keten heeft digitalisering meer impact dan het andere bedrijf. Vast staat dat elke ondernemer ermee te maken krijgt en dat biedt kansen. Niet voor niks dat enkele honderden kwekers gisteren de weg wisten te vinden naar het eerste FloriDAY event.


World Horti Center organiseert Tech Talks ...

Op donderdagmiddag 17 oktober organiseert World Horti Center de eerste editie van Tech Talks. Tech Talks is een terugkerend event waarbij steeds een innovatief en onmisbaar thema voor de kweker van de toekomst onder de loep wordt genomen. We trappen de eerste bijeenkomst af met innovaties op het gebied van substraat & irrigatie.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS