maandag 19 april 2021
FN TOP logo FN TOP add

Corvus Drones ontvangt financiering uit innovatiefonds voor ontwikkeling drone voor gewasmonitoring...

Corvus Drones ontvangt financiering vanuit het Innovatiefonds ION+, een innovatiefonds voor mkb-ers in Gelderland, voor de ontwikkeling van drones voor gewasmonitoring. Met deze financiering kan het de techniek toepasbaar maken voor elke teelt in binnen- en buitenland.

Redactie Floranews |

Hishtil en Limex ontwikkelen samen intensief wasproces voor zaaitrays...

Een belangrijke uitdaging bij het reinigen van zaaitrays is de noodzaak van een effectieve desinfectie om pathogenen te bestrijden die zich kunnen hechten aan het oppervlak van de trays of in organische residuen in de trays.


Holstein Flowers neemt nieuwe bio verstrooier Royal Brinkman in gebruik...

Holstein Flowers heeft de eerste nieuwe bio verstrooier Uni Mite Row van Royal Brinkman in gebruik genomen. De verstrooier strooit het biologisch materiaal per plantrij gelijkmatig over de planten. De kweker kan zo in ťťn keer een hele kap voorzien van biologische bestrijders.

Redactie Floranews |

2103 The Master Growers Team Manager vacature

Digitaal event Keys to successful digital transformation in horticulture...

Op 20 mei organiseren Ball Horticultural Company, Rijk Zwaan, Royal van Zanten en Mprise Agriware een online event met als titel: Keys to successful digital transformation in horticulture.


Syngenta Flowers introduceert systeem voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten...

Syngenta Flowers heeft een nieuw systeem geÔntroduceerd dat zorgt voor optimale opkweek-en distributiemethodes van jonge planten.

Redactie Floranews |

Floriday maakt met roadmap ontwikkelpunten en ideeën zichtbaar...

Floriday gaat met een interactieve roadmap alle ontwikkelpunten en ideeŽn inzichtelijk maken voor kwekers, kopers, en softwareleveranciers. Hiermee geeft het gehoor aan de behoefte aan zichtbaarheid die uit verschillende sessies met deze partijen naar voren is gekomen.

Leandra de Boef |

2104Reflect4Business


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS