maandag 22 oktober 2018
Top Banner VvdM Deliflor oktober Top FN

FloraHolland vraagt om begrip tijdens vernieuwing IT-infrastructuur...

FloraHolland laat weten keihard te werken aan een nieuwe IT-infrastructuur waarop alle aangeboden diensten storingsvrij draaien. De afgelopen periode zijn klanten van de veilingorganisatie geconfronteerd met verstoringen, die duidelijk laten zien hoe hard de vernieuwingen nodig zijn.


Beeldinformatie vaak doorslaggevende factor...

De sierteelt sector is een sector waarin continue gekeken wordt naar verbetering, efficiŽntie en automatiseringen.


Forse besparing op CO2 mogelijk bij teelt kalanchoe...

KalanchoŽ heeft een aantal eigenaardige fysiologische eigenschappen. Het is een korte-dag plant, maar ook het fotosynthese-systeem is bijzonder. Gedurende de teelt switched een kalanchoŽ van C3- naar CAM-fotosynthese.


Fotokast tussen

Data-uitwisseling in gevaar bij harde Brexit...

Als er een harde Brexit komt is de uitwisseling van gegevens tussen het Verenigd Koninkrijk (VK) en Europa niet goed geregeld. Consumenten en bedrijven kunnen hierdoor gedupeerd worden, bijvoorbeeld omdat ze data moeten verhuizen, of nieuwe contracten met klanten moeten afsluiten.


IMS afdeling Rijk Zwaan wint Innovation Award ...

De IMS afdeling van Rijk Zwaan heeft de Outsystems Innovation Award for Operational Excellence in de wacht gesleept. Rijk Zwaan wordt in de IT-wereld gezien als een professionele partner in applicatieontwikkeling.


Glastuinbouwproject Nieuw Prinsenland genomineerd voor waterinnovatieprijs 2018...

Vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs 2018. Onder de genomineerden bevindt zich dit jaar een glastuinbouwproject.


DummenOrange


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS