dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Hoe houden we de hortisector op koppositie? centrale vraag innovatieseminar Royal Brinkman...

Inspireren en motiveren van 500 telers. Dat is wat Royal Brinkman zichzelf vooraf als doel gesteld had voor het innovatieseminar Let’s improve together op donderdag 20 juni 2019. Toekomstgerichte thema’s stonden op het programma met als doel samen brainstormen en samenwerken aan innovaties voor een gezonde toekomst van de hortisector.


50 jaar Javo innovatie...

50 jaar geleden, in 1969, ontwierp Arnold van Nobelen, de oprichter van Nobels, de eerste potmachine voor Javo. Dit nieuwe type machine is uitgevoerd met -in zijn ogen logisch- een transportband en elevator, om de grond te transporteren naar de potten. Het eerste prototype van de Javo Standard wordt al snel bij een kweker in de buurt getest. Hij is direct enthousiast en koopt het eerste model.


Augmented Reality in de kas...

Kan op een AR-bril (Augmented Reality) getoond worden of een gewas gezond is? Kan Augmented Reality helpen bij het trainen van personeel in een kas? Oftewel: hoe kunnen we Augmented Reality inzetten in de tuinbouw? Dat is wat Wageningen University & Research (WUR) samen met veredelaars en toeleveranciers onderzoekt.


Anthura - VONQ

GreenTech dit jaar drukker bezocht dan ooit...

Met een groei van het aantal bezoekers met bijna 20 procent werd de vierde editie van GreenTech drukker bezocht dan voorgaande edities.


Floriday en Blueroots werken aan termijnverkoop...

Floriday en Blueroots werken samen aan een functie voor termijnverkoop. De functionaliteit was bij beide partijen al in ontwikkeling en wordt nu, sinds de oprichting van de joint-venture in februari van dit jaar, als eerste verder gezamenlijk opgepakt.


Greentech goes Mexico...

Op de eerste dag van GreenTech Amsterdam is GreenTech Americas geïntroduceerd. De spin-off vindt plaats van 24-26 maart 2020 in Querétaro, Mexico. Een logische volgende stap zegt Mariska Dreschler, directeur Horticulture GreenTech.


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS