zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Nathalie Zwinkels trots op nieuwe digitale scout systeem...

Nathalie Zwinkels is 3 jaar werkzaam als gewasbeschermingsspecialist binnen Beekenkamp Plants. “Gewasbescherming is het leukste en uitdagendste vak dat er is”, aldus Nathalie.


KP Holland klaar voor de toekomst met unieke inpakrobot...

De Kalanchoë 7 cm van KP Holland wordt voortaan in de tray geplaatst door middel van een unieke en innovatieve robotarm. Deze nieuwe robotarm heeft speciaal ontwikkelde brushes die ervoor zorgen dat alle planten onbeschadigd in de tray worden gezet en de kwaliteit van de af te leveren planten gewaarborgd wordt.


Zijn robots de oplossing voor personeelstekort glastuinbouw?...

Het gebruik van robots onder glastuinders neemt toe. Dit jaar maakt 11 procent van de glastuinders gebruik van robots in de kassen ten behoeve van de teelt. Dat is bijna 3 procent meer dan vorig jaar.

Leandra de Boef |

2 Fotos IFTF 2019

Conclusion levert Royal FloraHolland nachtrust-as-a-service...

Het magische toverwoord is nachtrust-as-a-service en dat valt in het gesprek met Pierre Bankras, voormalig IT Transformation Lead bij Royal FloraHolland, meerdere malen. Die nachtrust wordt geleverd door partner Conclusion. Hoe de bloemenveiling in een paar jaar de toekomst instapte.


Biologisch afbreekbaar plakband beschikbaar in Nederland...

We gebruiken mijn zijn allen flink wat kilometers plakband per jaar. Zo ook in de sierteelt. In het kader van het terugdringen van het gebruik van plastic is ook dit er één om mee te nemen. Goed om te weten dat er voor het eerst in Nederland nu ook biologisch afbreekbaar plakband beschikbaar is dat gerecycled kan worden.


Warmtenet Trias Westland in Naaldwijk breidt uit dankzij boring van 600 meter...

Elf kranen waren er nodig om de zeshonderd meter aan warmteleidingen op een diepte van twintig meter onder de Provinciale Weg N222, de Blakervaart en gedeeltelijk onder het recreatiegebied van de Wollebrand door te trekken.

Leandra de Boef |

1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS