woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Floriday en Opti-flor samen richting 100 procent digitaal ...

Eind 2020 zullen alle directe orders via Royal FloraHolland 100% Digitaal gaan verlopen. Om dit proces op een goede manier te laten verlopen werkt Opti-flor nauw samen met Floriday en denkt het actief mee in de ontwikkeling van diverse functies. Het aanbod van de kweker kan daardoor nu eenvoudiger en overzichtelijker digitaal worden gepresenteerd.


Kansen voor lelieteelt met aparte voorbroeifase onder LED...

Een aparte voorbroeifase onder LED-belichting biedt kansen voor de lelieteelt. Als een lage lichtintensiteit gedurende de voorbroei voldoende is, kan fors worden bespaard op elektra, zegt Sander Hogewoning van Plant Lighting na onderzoek voor Kas als Energiebron.


GreenTech Amsterdam 2020 wordt GreenTech Live & Online 2020...

Een fysieke GreenTech Amsterdam 2020 zit er dit jaar niet in. Na uitgebreid overleg en diverse afwegingen heeft GreenTech besloten om het volledige fysieke format van de show uit te stellen tot 15 - 17 juni 2021.

Leandra de Boef |

ThursdOnlineTradeFair

Montera Techniek wordt Sercom dealer...

Montera Techniek uit Pijnacker heeft alle activiteiten van VNA Installatietechniek overgenomen en is daarmee per direct officieel dealer geworden van Sercom. Dit als aanvulling op het Ridder programma.


Maar wat is GreenlinQdata nu eigenlijk?...

GreenlinQdata wordt steeds meer genoemd als partij voor digitale milieuregistratie in de sierteelt. Zo ook in ons artikel over GlobalGAP als tweede partij op gebied van milieucertificering. Maar wat is GreenlinQdata nu eigenlijk?


100 procent vertrouwd, 100 procent digitaal, met vertrouwde aanvoerbrief voor Floriday...

Deze week heeft softwareleverancier FreshPortal zijn nieuwe EAB-module met probleemloze aansluiting op Floriday gepresenteerd. En in plaats van het doorlopen van verschillende schermen, zoals dat in Floriday zelf noodzakelijk is, wordt in deze nieuwe EAB-module gewerkt vanuit ťťn scherm, waarbij de vertrouwde aanvoerbrief continu in beeld is.

Leandra de Boef |

VvdWAnthura


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS