donderdag 25 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Cytisus, Sering, Lantana, Tuinroos en Choisya tuinplanten van de maand mei ...

De Cytisus (brem), Sering, Lantana, de tuinroos en de Choisya (Mexicaanse oranjebloesem) zijn onder de noemer Geurende Blikvangers gekozen tot tuinplanten van de maand mei. Ze hebben niet alleen prachtige bloemen, maar brengen stuk voor stuk met hun bijzondere geur extra beleving in een tuin of op een terras.


Pioenroos staat in mei op de Bloemenagenda...

De pioenroos staat in mei 2019 op de Bloemenagenda. Geen bloem illustreert zo passend de bloeikracht van mei als de pioenroos.


Badkamerplanten woonplanten van de maand mei...

De Tillandsia, Ficus pumilia, Spathiphyllum en Adiantum zijn met zijn drieŽn, onder de verzamelnaam Badkamerplanten, gekozen tot woonplanten van de maand mei. De planten houden van schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid, precies de omstandigheden in een badkamer.


Tussen Schoneveld FT

Passiebloem gekozen tot Terrasplant 2019...

De passiebloem is gekozen tot Terrasplant van 2019. Elk jaar kiest een mediajury, bestaande uit redacteuren van lifestyle-, interieur- en tuinmagazines, vloggers en bloggers, op verzoek van het Bloemenbureau uit tien kandidaten de terrasplant die het meest tot de verbeelding spreekt.


Recordaantal bezoekers Meet & Greet Snijhortensia...

Op woensdag 18 april werd bij PerlaNova de Meet & Greet voor kwekers en kopers van snijhortensia georganiseerd. Hiermee werd tevens het Nederlandse seizoen van de snijhortensia aangekondigd. De Meet & Greet bij PerlaNova trok een recordaantal bezoekers.


SK Roses wint VGB Award 2019 met Avalanche+...

SK Roses heeft donderdagavond, 11 april, de VGB Award ťn de Eerste Prijs van de Rozenshow op de Keukenhof gewonnen met de Avalache+. De hoogste jaarlijkse onderscheiding in rozenland werd uitgereikt tijdens de vakavond roos op de Keukenhof in Lisse.


Tussen Kubo


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS