dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Dekker introduceert nieuwe Chrysanthemum Topspin...

Dekker Chrysanten introduceert het nieuwe chrysantenras Topspin. Een helderwit ras dat jaarrond geleverd wordt als tros- én pluischrysant.

Redactie Floranews |

KVBC-Awards voor Hydrangea paniculata Breg14 en Lavandula ×intermedia Niko...

Op 22 juli 2021 heeft de keuringscommissie van de KVBC na veldkeuring twee KVBC-Awards toegekend. Een KVBC-Award Brons voor Lavandula ×intermedia Niko (Phenomenal) en een KVBC-Award Goud voor Hydrangea paniculata Breg14 (Polestar).

Redactie Floranews |

Pluimhortensia Living Creations lanceert eigen consumentenwebshop ...

Vanaf deze week zijn de pluimhortensias van de Living Creations Collection ook online verkrijgbaar in een eigen consumentenwebshop. Het bekende Hydrangea paniculata merk is hiermee direct van de kweker voor de consument beschikbaar.

Redactie Floranews |

2107WERKENBIJGGRS

Nieuwe collectieve website House of Bouvardia...

Bouvardia kwekers Borgijink Bouvardia, Kwekerij Chrywijk, Vreeken Bouvardia en veredelaar Royal Van Zanten hebben een nieuwe gezamenlijke website gelanceerd: House of Bouvardia.

Redactie Floranews |

Hoofdrol troschrysant Pina Colada in promotieactie voor Duitse bloemisten...

Alle Duitse klanten van W.K. Heyl hebben de afgelopen periode een quantum doos Pina Colada troschrysanten ontvangen met daarin drie kleuren Pina Colada. Een op Duitse bloemisten gerichte klantenactie van VannoVa, Dümmen Orange en bloemengroothandel W.K.Heyl met als doel om de afzet van de Pina Colada in Duitsland te vergoten.

Redactie Floranews |

Magical hortensia in Lodewijks Droomtuin van 1900 vierkante meter...

Lodewijks Hoekstra legt voor zijn nieuwe programma Lodewijks Droomtuinen een villatuin aan van maar liefst 1.900 vierkante meter. Daarbij maakt hij gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzaam geproduceerde materialen. In de borders en op het terras van de villatuin plaatst Lodewijk Magical Hortensias.

Leandra de Boef |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS