vrijdag 17 augustus 2018
TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus Top FN

Dahlia volop in de spotlights...

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus zijn de CNB Dahliadagen. De showkas in het handelscentrum in Lisse staat dan vol met deze zomerbloeier, evenals de Dahliashowtuin aan de Heereweg. Op de openingsdag houdt de KAVB een themakeuring Dahlia.


Dekker introduceert pastelroze Tumbi Rozy...

Vanaf week 35 wordt een onweerstaanbare nieuweling in de Madiba-serie van Dekker Chrysanten geÔntroduceerd: Tumbi Rosy. Een pastelroze chrysant, die er volgens de veredelaar in elke vaas en in elk boekt uitspringt en die net als de andere Madiba-soorten opvalt door de grote hoeveelheid kleine bloemen.


Piet Vijverberg brengt kleur met Colorchid ...

Het kleuren of verven van planten is allang niet meer nieuw, maar de manier waarop en de uitstraling die het geeft aan de planten wordt wel steeds verder doorontwikkeld en steeds beter afgestemd op vragen vanuit de markt.


Plant Collect najaarsbeurs

Lionplant introduceert noviteit Chrysanne Fireworks...

Lionplant introduceert de noviteit Chrysanne Fireworks onder het innovations label van Decorum. Fireworks is een unieke spinvormige potchrysant die haar naam te danken heeft aan de zeer fraai gekrulde bloemlinten.


Zentoo introduceert Pimento Orange...

Deze week introduceert Zentoo in samenwerking met veredelaar Deliflor de oranje Santini Pimento Orange introduceren. Een mooie kleurvariant van Pimento met een fris groen hart, die een opvallende toevoeging is aan het oranje segment. Met het oog op het najaar, zal deze oranje Santini in uiteenlopende najaarsboeketten toegepast kunnen worden.


Tuinpalmen tuinplanten van de maand september...

Tuinpalmen zijn door Bloemenbureau Holland gekozen tot tuinplant van de maand september. Maandelijks wordt een plant met een geweldige uitstraling of bijzondere eigenschappen gekozen om extra onder de aandacht te brengen.


VvdWRvZJuniorAccountmanager


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS