zaterdag 24 maart 2018
Vacature van de maand TOP Top FN

Hortensia woonplant van de maand april 2018...

De Hortensia is gekozen tot woonplant van de maand april 2018. Het is een zeer populaire woonplant met grote bolle bloemschermen vol stervormige bloemen in prachtige kleuren die gul en lang bloeien.


Gerbera in april op bloemenagenda...

De gerbera staat in april op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. April is de maand waarin we stil staan bij Pasen en de komst van nieuw leven. De gerbera is met haar vrolijke voorkomen de ideale kandidaat om deze maand extra te vieren.


Petunia tuinplant van de maand april 2018...

Tuinplant van de maand april is dit jaar de petunia. Maandelijks kiest Bloemenbureau Holland in samenwerking met vertegenwoordigers uit de sierteeltsector een plant met een geweldige uitstraling of bijzondere eigenschappen om extra onder de aandacht te brengen. Dit keer is gekozen voor de kleurrijke en veelzijdige eenjarige zomerbloeier petunia.


Nieuwsbanner VDG

Open Dagen NL van Geest Amaryllis...

Van 15 t/m 29 maart houdt NL van Geest Amaryllis Open Dagen voor haar zakelijke relaties. Op zaterdag 24 maart 2018 worden de deuren van de showtuin van 8.00 tot 13.00 ook geopend voor consumenten.


Syngenta bundelt violen collectie onder nieuwe merknaam Do it right...

Syngenta FloriPro Services heeft haar complete violen collectie gebundeld in een gloednieuw merk: Do it right. Het merk biedt violen van een zeer consistente en betrouwbare kwaliteit in elke serie.


Smoked Hydrangea van Dijk van Dijk wint New Award...

Tijdens de Sneak Preview van de Noviflora Huisshow ‘Floral Escape’ is de SMOKED Hydrangea van Dijk van Dijk tot beste noviteit uitgeroepen. De opvallende eenkoppige hortensia doorbreekt met haar zwartgeblakerde uiterlijk de traditionele hortensiamarkt, en dit is bij de jury niet onopgemerkt gebleven.


Vacature van de week TRC Verkoper snijbloemen Frankrijk


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS