vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Apricot Sun Birds nieuwe aanwinst Royal Van Zanten...

Royal Van Zanten heeft een nieuwe aanwinst in haar Statice-assortiment. De nieuwe Apricot Sun Birds is heeft grote kammen in een unieke apricot/peach kleur en stevige stelen. Van dichtbij zien de delicate bloemetjes eruit alsof ze gemaakt zijn van dun papier.

Leandra de Boef |

Edsillia Rombley doopt eigen dubbelbloemige pioentulp...

Edsilia Rombley heeft haar eigen tulp: een intens rode, dubbelbloemige pioentulp. De zangeres en host van het Eurovisie Songfestival 2021 heeft de nieuwe tulp zelf geselecteerd. De tulp wordt aangeboden door de Nederlandse tulpenkwekers (TPN) in het kader van het thema Let’s Connect van het tulpenseizoen 2021.

Redactie Floranews |

Nieuwe promotiecampagne tulpen 2021 van start...

Nu door de coronapandemie de jaarlijkse aftrap van het tulpenseizoen op 16 januari 2021 niet plaats kan vinden op de Dam, is naarstig gezocht naar een andere manier om het tulpenseizoen af te trappen.

Redactie Floranews |

Tussen FN

Het is weer tijd voor de kamerhortensia ...

Het is januari en dat betekent dat het seizoen van de kamerhortensia weer van start gaat. Vanuit de collectieve promotiecampagne hydrangeaworld worden aan de hand ven verschillende themas Nederlandse en Duitse consumenten geprikkeld om hortensia te kopen.

Redactie Floranews |

Anthuriumkwekers gaan inzetten op luchtzuiverende eigenschap...

De gezamenlijke anthuriumkwekers gaan inzetten op de luchtzuiverende eigenschap van de anthurium. De anthurium staat bekend als een tropische kamerplant, maar is tevens een van de langst bloeiende planten met luchtzuiverende werking.

Redactie Floranews |

Dummen Orange presenteert nieuwe witte roos ...

Deze maand brengt veredelaar Dümmen Orange de nieuwe witte roos Snowstorm+ op de markt. Het is een sneeuwwitte roos met donkergroene bladeren.


2012 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS