maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Indian Summer tuinplanten maand september 2019...

In september begint voor de meeste mensen het normale leven weer en wordt er meer tijd thuis doorgebracht. Dat is een goede reden om de tuin wat op te fleuren.


Alstroemeria in september op Bloemenagenda...

Alstroemeria staat in september op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. Alstroemeria wordt ook wel de Incalelie genoemd en is afkomstig uit de koele berggebieden van de Andes in BraziliŽ, Peru en Chili.


Grootbladige ficus woonplant van de maand september...

De grootbladige ficus is door Bloemenbureau Holland gekozen tot woonplant van de maand september 2019. Ficus is bekend als sterke binnenboom met honderden kleine blaadjes, maar is ook verkrijgbaar met grote bladeren, die de plant meteen een heel ander, stoerder silhouet geven.


Schneider Youngplants via Green Career Consult

Woonplanten van de maand en Bloemenagenda voor 2020 zijn bekend...

De Woonplanten van de Maand en de bloemen voor de Bloemenagenda voor 2020 zijn bekend gemaakt. Dit zal tevens het laatste jaar zijn dat Bloemenbureau Holland de Woonplant van de Maand en Bloemenagenda uitbrengt. De bloemen en planten zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland.


Agave, Eucalyptus, Aeonium en Crassula tuinplanten van de maand augustus...

In augustus wordt er door de meeste mensen niet heel veel in de tuin gedaan. Of ze zijn op vakantie, of het is te warm of ze hebben met de meestal mooie dagen gewoon weinig zin om intensief te tuinieren.


De symbolische betekenis van het aantal rozen dat je aan elkaar geeft...

Dat rode rozen staan voor de liefde, weten we allemaal wel, maar dat ook het aantal rozen dat iemand geeft een symbolische betekenis heeft, is wat minder bekend. Leuk om als bloemist mee te kunnen geven aan je klanten!


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS