dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Monstera woonplant van de maand juli...

De Monstera is door Bloemenbureau Holland gekozen tot woonplant van de maand juli. De groene plant heel veel te bieden: stengels, soms een mosstok, dan weer een stam, meestal indrukwekkende luchtwortels, er is van alles te zien.


De mooiste parel van FlowerTrials 2019 volgens Rob en Ivo...

SBS6 tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ heeft de Petchoa BeautiCal als parel van FlowerTrials 2019 gekozen. Tijdens FlowerTrials 2019 hebben Rob Verlinden en Ivo Putman, samen met het team van Pull Position, zo veel mogelijk verschillende locaties bezocht, op zoek naar het meest bijzondere pareltje van 2019.


Bijenvrienden tuinplanten van de maand juli 2019...

Bijenvrienden als de Achilla, Agastache, Alcea, Astrania en de Anemone zijn door Bloemenbureau Holland gekozen tot tuinplanten van de maand juli. Een rijke, groenen en bloeiende tuin is niet alleen een genot om naar te kijken, doorheen te lopen en in te ontspannen, het is ook een paradijs voor bijen, hommels, vlinders en andere nuttige insecten.


BoN

Trio van zomerbloemen in juli op Bloemenagenda...

In de maand juli staat bij Bloemenbureau Holland/ Mooi wat bloemen een veelzijdig trio van zomerbloemen op de bloemenagenda. De Helianthus/ zonnebloem, Tanacetum/ moederkruid en Limonium bunatum/ lamsoor leveren in boeketten qua volume en vorm spannende boeketten op en zijn ook heel geschikt is voor luchtige plukboeketten.


Nieuwe koninklijke troschrysant...

Deliflor heeft weer een koninklijke bloem toegevoegd aan de collectie: Rossano Elizabeth. De oranje Rossano met groene randjes aan de bloemblaadjes, komt is sinds deze week op de markt. Een echte royalty vernoemd naar de koningin van het Verenigd Koninkrijk.


Lisianthus BBQ actie van start...

De Lisianthus promotiecommissie is samen met de Nederlandse groothandel gestart met een speciale BBQ zomeractie. Met een gezamenlijk BBQ-Summerproof like, deel en win actie krijgt de bloemist de kans om met zijn of haar mooiste creatie een geweldig Weber BBQ pakket ter waarde van € 250,- te winnen.


FT Fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS