woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Sakata introduceert nieuwe Brassica serie...

Dit seizoen wordt de sierkool serie Brassica Condor van Sakata uitgebreid met twee soorten in de kleuren wit en rood. De nieuwe Brassica soorten zijn volgens de veredelaar met groot enthousiasme ontvangen door de kwekers vanwege de uniformiteit, de lengte van de stelen en de goed gevulde bloemkoppen.


Lisianthus in oktober op Bloemenagenda...

De lisianthus staat in oktober op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. De lisianthus draagt de Latijnse naam: Eustoma russellianum of grandiflorum en komt van nature voor in de Verenigde Staten.


Croton woonplant van de maand oktober 2020...

Croton is gekozen tot Woonplant van de Maand oktober 2020. Met de flamboyante Croton haal je de gloed van de herfst naar binnen. Het is een zeer opvallende plant met dikke, glanzende bladeren die uitstralen dat de natuur een buitengewoon goede dag had toen ze deze beauty verzon.


VvdWAnthura

Online show Chrysanthemum Day van Deliflor was een feestje...

Op 9 september organiseerde Deliflor samen met Flower Circus een online show om Chrysanthemum Day te vieren.


Hortensia inspireert ...

Een prachtige bloemenzee aan Hortensia cultivars heeft tijdens de Hortensia Inspiration Weeks diverse exporteurs geďnspireerd. Met het najaar voor de deur stonden de Inspirations Weeks ditmaal in teken van de mooie Hortensia Classic soorten en werden er diverse noviteiten gepresenteerd.


Dwergnarcis Bloembol van het Jaar...

De dwergnarcis is door Nederlandse bloemboellenhandelaren uitgeroepen tot Bloembol van het Jaar. Als je de bollen in het najaar plant, zorgt de vrolijke en kleurrijke voorjaarsbloeier voor het echte lentegevoel in het vroege voorjaar.


ThursdOnlineTradeFair


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS