donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

Van der Valk test nieuwe generatie Kalanchoes...

In samenwerking met het kwekerscollectief ‘Always Kalanchoë’ wordt bij Van der Valk Hotel Vianen horeca-ervaring opgedaan met een nieuwe generatie Kalanchoës, zowel snijbloemen als planten


Zes nieuwe introducties wedijveren om FleuroStar Award...

Wie wordt de opvolger van de succesvolle Calibrachoa PinkTastic van Selecta one? Zes nieuwe introducties zijn genomineerd voor de FleuroStar Contest 2018.


Klimfruit tuinplanten van de maand juni 2018...

Klimfruit is door Bloemenbureau Holland gekozen tot Tuinplant van de maand juni 2018. Voor een pluktuin met klimfruit als bramen, frambozen, blauwe bessen en druiven is niet veel ruimte nodig. De planten groeien omhoog, langs een muur, schutting, rek of pergola en gedijen zelfs op een balkon. Ze bieden mooi blad en bloesems in de voorzomer.


BoN

Rabobank voorspelt groei afzet en groei risico tulp...

Het gaat goed met de tulpensector; Nederlandse bedrijven domineren de veredeling, de teelt, de broei en de handel, en de markt voor de tulp als bloembol is stabiel. Toch is niet alles rooskleurig, aldus het vandaag verschenen rapport van de Rabobank Tulpenmanie of tulpenbranie.


Pioenroos in juni op Bloemenagenda...

Het is bijna juni en dat betekent dat het tijd is voor de beeldschone en sierlijke pioenroos. De pioenroos staat in juni op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland . De pioenroos staat onder andere voor liefde, geluk en gezondheid en is daarmee een graag geziene gast is op voorjaarsbruiloften.


Berg Roses introduceert nieuw label voor de jonge goden van Avalanche...

Afgelopen maandag heeft Berg Roses een nieuw label geďntroduceerd: het premium label Allure by Berg Roses. Allure by Berg RoseS wordt het label voor alleen het jonge gewas Avalanche+, de jonge goden, en wordt geďntroduceerd naast het bestaande Berg RoseS- en Pride of Africa-label.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS