dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Dahlia in augustus op bloemenkalender...

In augustus staat de Dahlia op de bloemenkalender van Bloemenbureau Holland. Dé Dahlia is misschien niet helemaal juist gezegd, want de bloem is er in enorm veel variaties. Niet alleen qua kleur maar zeker ook qua grootte en bloemvorm.


Cactus woonplant van maand augustus 2020...

Bloemenbureau Holland heeft de Cactus gekozen tot Woonplant van de Maand augustus 2020. De cactus is makkelijk, apart en spannend en maakt neit voor niks haar comeback. Deze woonplant van de maand heeft in elk interieur een groot effect en leeft vaak generaties lang mee met zijn eigenaren.


Eerste halve finalisten Glazen Tulp 2021 bekend...

De eerste halve finalisten van de Glazen Tulp 2021 zijn bekend. Ieder jaar gaat Royal FloraHolland op zoek naar de beste marktintroductie in de sierteelt. De eerste stemronde van de Glazen Tulp heeft onlangs plaatsgevonden en hier zijn de eerste halve finalisten uit naar voren gekomen.


TE HUUR TE KOOP

Addenda viert start Hebe seizoen weer met zomertuinfeestje...

Addenda viert ook dit jaar de zomer met Hebe met een zomertuinfeestje bij Addenda kweker Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp. Op woensdag 8 juli en donderdag 9 juli zijn relaties en geïnteresseerden van harte welkom om samen het Hebe seizoen te openen.


Nieuwe Dreams Rhodee vernoemt naar kleindochter An Beekenkamp...

Ze is schattig, krachtig en valt op door haar prachtige, vrolijke verschijning. Hiermee heeft de nieuwe begonia Dreams Rhodee van Beekenkamp Plants Ornamentals dezelfde eigenschappen als Rhodee, de kleindochter van An Beekenkamp. Niet voor niks is de nieuwe plant naar haar vernoemd.

Leandra de Boef |

Celosia woonplant van de maand juli 2020...

Celosia is door Bloemenbureau Holland gekozen tot woonplant van de maand juli 2020. Met zijn knalkleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS