zondag 8 december 2019
FN TOP add Top Dillewijn Zwapak

Amaryllis in december op Bloemenagenda...

De Amaryllis hoort er in december helemaal bij. Hij staat in die maand dan ook op de Bloemenagenda van Bloemenbureau Holland. De Amaryllis is een typisch statementbloem: groot, apart en opvallend; je kunt er simpelweg niet omheen.


Kerstster woonplant van de maand december...

De Kerstster is de laatste woonplant van de maand van 2019, oftewel de woonplant van de maand december 2019. De Kerstster met de botanische naam Euphorbia pulcherrima is ook wel bekend onder de naam Poinsettia.


Kerstsparren tuinplanten van de maand december 2019...

De tuinplanten van de maand december zijn dit jaar de kerstsparren. Spar (Picea) en zilverspar (Abies) zijn natuurlijk de grote smaakmakers van december, maar vlak niet uit wat ze ook de rest van het jaar kunnen betekenen aan groen en interessante focuslijnen in de tuin.


2 Fotos IFTF 2019

Geen eiken meer naar Verenigd Koninkrijk en Ierland...

Na 14 december aanstaande komt er geen eik het Verenigd Koninkrijk en Ierland meer in. Het Verenigd Koninkrijk stelt noodmaatregelen in voor de eikenprocessierups. Deze worden per 14 december 2019 in de Europese Unie geharmoniseerd.

Leandra de Boef |

Gerwin van der Vijver maandwinnaar Grand Slam actie...

Inkoper Gerwin van der Vijver van Hilverda de Boer was in november de grootste koper van de snijanthurium Grand Slam en wint daarmee twee kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament 2020 in Rotterdam.


Dit zijn de kanshebbers op de Glazen Tulp 2020...

De eerste stemronde is geweest en daarmee is de belangrijke eerste stap naar de Glazen Tulp Awards 2020 gezet. Op donderdag 16 januari 2020, tijdens het Nieuwjaarsevent van Royal FloraHolland, worden de Glazen Tulp Awards 2020 uitgereikt. Deze internationale onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten (groen en bloeiend) en tuinplanten.


1 Trade Fair fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS