woensdag 12 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Opening cactustuin in Thailand met Nederlands tintje...

Deze week is in Thailand een grote cactustuin geopend welke onderdeel uitmaakt van Nong Nooch Pattaya tropische tuin. Hierbij mocht Gert Ubink aanwezig zijn als vertegenwoordiger van Succulent Valley wie de planten heeft geleverd voor de cactustuin.


Nederlander versiert kerstboom liefst alleen...

Wat hoort er bij een typisch Nederlandse kerst? Zijn dat de rode kerststerren, het kerststalletje onder de boom of het traditionele kerstuk op de salontafel? Wanneer tuigt Nederland en de kerstboom op; voor of na Sinterklaas?


De Boeketterie eerste gecertificeerd duurzame bloemist van Wassenaar...

Het hart van Wassenaar kent sinds november een erkend duurzaam bloemist. Bloemist en eigenaar Edwin Vollebregt van bloemenspeciaalzaak De Boeketterie certificeerde voor de Barometer Duurzame Bloemisten.


VvdWHouwenplant

Gevers Planten teelt zes miljoen planten per jaar...

Gevers Planten in Asten-Heusden kweekt jaarrond bloeiende planten voor binnen en buiten. De productie is grotendeels geautomatiseerd, het inpakken gebeurt handmatig. Klanten zijn vooral te vinden in het Ruhrgebied.


Piet van der Meer 45 jaar in dienst bij Opti-flor...

Piet van der Meer (63) uit Honselersdijk is vandaag maar liefst 45 jaar in dienst bij Opti-flor in Monster. In verband met dit heugelijke feit was er voor de collega’s op de locatie waar Piet werkzaam is, een prachtige jubileumtaart bij de koffie.


Bloemenwinkel Bij Aafke bekroont met duurzame status...

De eerste gecertificeerd duurzame bloemist in de gemeente Krimpenerwaard is een feit. Aafke Ligthart van bloemenwinkel Bij Aafke ontving op zaterdag 1 december uit handen van Burgemeester Roel Cazemier het certificaat voor de Barometer Duurzame Bloemist.


Oxalis website


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS