vrijdag 22 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Bloemencorso Bollenstreek gaat niet door...

Het Bloemencorso van de Bollenstreek gaat ook dit jaar niet door. Het bloemencorso zou op 17 april van Noordwijk naar Haarlem rijden. Vanwege de corona-crisis heeft het bestuur echter besloten ook dit jaar niet te starten.


Dobberend Bos onderweg van Rotterdam naar Floriade in Almere...

Het Dobberend Bos is vanuit Rotterdam onderweg naar Floriade Expo 2022 in Almere. Het krijgt donderdag haar nieuwe ligplaats bij de Expo. Het werk van kunstproducent Mothership is een geschenk in bruikleen van Rotterdam aan Floriade.


Jan Knoppert in nieuw tv-programma The Sky is the Limit...

De extravagante Westlandse tuinder Jan Knoppert is vandaag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe SBS-programma The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland.

Leandra de Boef |

2012 Vacatures op Floranews

Tuincentrum De Kleuter stopt na 40 jaar...

Na veertig jaar is het mooi geweest voor Rien en Til van Tuincentrum De Kleuter in Uden. Wat begon met de verkoop van afrikaantjes groeide uit tot de verkoop van de meest exotische planten in 2020.


Standbeeld de Groendenker bij ingang World Horti Center...

Het standbeeld de Groendenker heeft een nieuwe plek gekregen bij de ingang van het World Horti Center. Het is lang weggeweest, maar heeft nu een prominente plaats gekregen.

Leandra de Boef |

Pull Position viert BLOOM Monday in plaats van Blue Monday...

Blue Monday staat bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. De dag valt meestal op de derde maandag van januari. Op deze dag zouden de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Steeds vaker echter proberen bedrijven een andere draai te geven aan deze deprimerende dag. Zo ook marketingbureau Pull Position.


2102 Groen-Direkt


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS