dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Bloemist-studenten uitgedaagd om commerciële oplossingen te bedenken voor bloemenbranche...

Na een innovatietraject van een half jaar hebben studenten van Helicon MBO Den Bosch eind juni hun productinnovaties aan ondernemers uit de sierteeltbranche gepresenteerd. De studenten nemen deel aan Bloei.Lab, het excellentieprogramma van bloem, groen en styling, dat mbo-studenten ertoe aanzet om de bloemenbranche te vernieuwen.


Huurders van Woningstichting Nieuwkoop in het zonnetje gezet met Magical hortensia...

Woningstichting Nieuwkoop bestaat 25 jaar en daarom bood zij al haar huurders in de gemeente Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden en Woerdense Verlaat een stukje vrolijkheid en magie in huis met een Magical kamerhortensia.


Varend Corso vaart toch uit tijdens mini-editie...

Een Varend Corso zoals we allemaal graag zouden zien, was afgelopen weekend door de corona-maatregelen echt niet mogelijk. Ook een eerder bedachte fietsroute paste niet binnen de huidige regels. De organisatie besloot echter zelf wel uit te varen en het corso-weekend niet ongemerkt voorbij te laten gaan.


TE HUUR TE KOOP

Najaarsactie Het vergeten tuinseizoen!...

Het najaar is de afgelopen jaren een beetje een vergeten tuinseizoen geworden. Hoog tijd om het najaar weer uit te roepen tot hét plantseizoen vinden Stichting Steenbreek en NL Greenlabel in samenwerking met Stichting De Groene Stad, De Tuinen van Appeltern en Tuinbranche Nederland. Zij willen oude tijden doen herleven en het najaar weer tot hét plantseizoen uitroepen.


Nederland plant eerste 1,6 miljoen bomen op weg naar 100 miljoen...

Afgelopen winter heeft Staatsbosbeheer de eerste 1,6 miljoen bomen geplant op weg naar 100 miljoen bomen in 10 jaar tijd. Een groot deel van de bomen is geplant in bossen die aangetast zijn door de zogeheten essentaksterfte en er is in totaal 70 hectare nieuw bos aangelegd.


Floriworld klaar om toeristen te ontvangen...

Na de eerdere online opening van FloriWorld heeft de nieuwste bloemen- en plantenexperience van Nederland per 1 juli nu ook echt haar deuren geopend. Ze is klaar om toeristen te ontvangen vanuit Nederland en het buitenland.

2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS