woensdag 8 april 2020
FN TOP add FN TOP logo

#Daslief: Red Je Boeketje heeft al ruim 14.000 boeketten gered...

Red Je Pakketje heeft eind maart samen met een groep vrijwilligers het online platform Redjeboeketje.nl opgezet. De teller staat vandaag, 6 april, al op ruim 14.000 boeketten die het platform gered heeft.


#Daslief: zOrgchidee: hart onder de riem voor zorg én sierteelt!...

Imagro heeft volledig belangeloos een campagne ontwikkeld voor aandacht in deze barre tijd vóór de zorg én vóór de zieltogende Nederlandse sierteelt. Samen met de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis Boxmeer.


Lancering webshop Steun de Kweker...

KP Holland, Opti-Flor, Van der Arend Tropical Plantcenter en Beautyplants hebben de handen ineen geslagen om de verspilling van planten tegen te gaan. Vandaag lanceren zij de webshop www.steundekweker.nu.


Flowers4Oxygen

#Daslief: Kikker de thuiswerkplek van je medewerkers op...

Door de coronacrisis werken veel medewerkers vanuit huis. Met de pakketten van Kikker je werkplek op kunnen bedrijven hun medewerkers verrassen met een fijne groene thuiswerkplek.


#Daslief: Geen zoen maar een bloem...

Geen Zoen Maar Een Bloem is een initiatief van een groep lokale ondernemers uit Rhoon om zorgverleners een hart onder de riem te steken. Dit doen zij door middel van de verkoop van boeketten die aan huis worden bezorgd.

Leandra de Boef |

#Daslief: Van den Berg Roses zet zorgmedewerkers Careyn in de bloemen...

Van den Berg Roses uit Delfgauw heeft er deze week voor gezorgd dat de zorgmedewerkers van Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden in de bloemen gezet konden worden.

Leandra de Boef |

1. Perfect Plants


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS