zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Zinnia eerste duurzame bloemist in Spijkenisse...

Het proces om te verduurzamen is bij Zinnia Bloemen & Interieurbeplanting heel snel gegaan. In minder dan twee maanden behaalde Suzanne Smol het certificaat voor de Barometer Duurzame Bloemist, status brons.


Nectarplanten als vlindermagneten...

Wil je vlinders naar je tuin lokken? Plant dan nectarplanten! Vlinders zijn vooral actief op warme dagen, juist als jij lekker buiten in je tuin bent. Zo geniet je van een dubbele bonus: vrolijke vlinders én fleurige bloemen om je heen.


Groen Doen in de Klas van start...

Vandaag, woensdag 21 maart, neemt waarnemend burgemeester van de gemeente Westland, Agnes van Ardenne-van der Hoeven het eerste werkboekje van de leerlijn Groen Doen in de Klas! in ontvangst.


BoN

Kim Wilde dol op planten, bitterballen en Keukenhof...

Zangeres Kim Wilde heeft in een zware periode veel rust gevonden in tuinieren en is dol op planten. En niet alleen op planten in het algemeen: Ik ben dol op jullie Keukenhof.


Oproep bollenkwekers: geniet op afstand!...

Kwekers uit de Bollenstreek willen voorkomen dat toeristen dwars door hun bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten banjeren. Vorig jaar resulteerde dit in forse beschadigingen van de bloemenvelden.


Paprikakwekers laten zich inspireren bij Novifarm...

Een groep van twintig paprikakwekers was afgelopen dinsdag te gast bij akkerbouwbedrijf Novifarm in Numansdorp, de agrarisch ondernemer 2017. De groep van ondernemers van grote, middelgrote en kleinere paprikabedrijven liet zich door Novifarm-vennoot Dik Kruijthoff informeren over het unieke samenwerkingsverband dat Novifarm in de akkerbouw heeft.


Nieuwsbanner VDG


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS