vrijdag 22 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Decorum werkt samen met studenten voor The Hague Fashion Week...

Vijf studenten van de opleiding Flower & Design van Lentiz MBO Westland kregen afgelopen weekend de kans van hun leven om hun ontwerpen te presenteren tijdens The Hague Fashion Week in de Grote Kerk in Den Haag. Een van de belangrijkste Nederlandse fashion meetups werd aangekleed met creatieve designs die de mode- en de bloemenwereld met elkaar verbonden. The Hague Fashion Week is hét podium voor jong designer talent. En dit jaar niet alleen op fashion gebied dus.

Redactie Floranews |

Rianne’s Bloem&kado duurzaam bloemist...

Speciaalzaak Rianne’s Bloem&kado in Wolvega heeft het predicaat Barometer Duurzame Bloemist ontvangen. Sinds september mag eigenaar en bloembinder Rianne Meester zich officieel Sustainable Florist noemen. Zij ontving dinsdag 19 oktober het zilveren certificaat uit handen van wethouder Roelof Hoen van economische ontwikkeling en werkgelegenheid.

Redactie Floranews |

Zoektocht naar nieuwe Directeuren voor 1 dag van start...

In de week van 15 tot en met 19 november 2021 krijgen vijftien topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Ze mogen 1 dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

Redactie Floranews |

21 Vacatures op Floranews

Oproep: Praat mee over gezondheid en werkplezier in de agrarische en groene sectoren....

Door de veranderende arbeidsmarkt moeten werknemers steeds langer doorwerken. Aandacht voor duurzame inzetbaarheid zorgt voor meer werkplezier, een hogere productiviteit én voorkomt ziekteverzuim en voortijdige uitval.


100e Flower Circus Talks met speciale gast...

Afgelopen vrijdag presenteerde John Elstgeest de 100e aflevering van de Flower Circus Talks. Deze mijlpaal vroeg om een speciale gast: Marcel Zandvliet, CMO van Dutch Flower Group. Elsgeest sprak met hem over marketing in de sierteeltsector. Wat houdt het in, waar liggen de kansen, hoe ziet te toekomst eruit, en wat is het belang van gezamenlijke promotie.

Leandra de Boef |

Enthousiast ontvangen Grootouderdag krijgt vervolg in 2022...

Zondag 3 oktober was het groot feest voor jong en oud bij de Surinaamse radiozender mArt in Amsterdam. Het was een van de vele plekken waar in Nederland aandacht was voor Grootouderdag. Niet alleen op 3 oktober zelf, maar ook in de dagen in aanloop naar de feestdag. De nieuwe feestdag is bedoeld om generaties met elkaar te verbinden om zo eenzaamheid te bestrijden. Grootouderdag maakt dit jaar deel uit van de Week tegen Eenzaamheid.

Redactie Floranews |

2110Evanthianieuwsbanner


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS