dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Nu alvast zweven over het Floriade-terrein...

Het afgelopen weekend vlogen de eerste bezoekers in de net geopende kabelbaan over het Floriade-terrein. Voordat Floriade Expo 2022 in Almere haar deuren opent voor publiek, biedt Floriade Preview al een vooruitblik. Tot en met 26 september kan iedereen een kijkje nemen op het 60 hectare grote terrein waar Floriade Expo 2022 verrijst. En waar de basis wordt gelegd voor de nieuwe stadswijk Hortus.

Redactie Floranews |

In 4 dagen tijd één miljoen bomen en struiken aangevraagd via Meer Bomen Nu...

Via Meer Bomen Nu zijn sinds maandagochtend één miljoen bomen en struiken aangevraagd door burgers en vooral ook veel boeren. De stormloop op plantgoed laat zien dat er meer dan genoeg bereidheid én ruimte is om bomen te planten in Nederland.

Redactie Floranews |

PUUR Bloem & Binnen omlijst bedrijfsvoering met duurzame status...

Bloem- en interieurwinkel PUUR Bloem & Binnen in Schoonhoven heeft de duurzaamheidscertifciering Barometer Duurzame Bloemist behaalt. Eigenaren en bloembinders Nelleke Hoek en Judith van Vuurde vinden het belangrijk voor bestaande en toekomstige klanten bewuste keuzes te maken.


2107CelosiaEvanthia

Vogue Flower Market in tuin van Rijksmuseum ...

Op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli vond de derde editie van de Vogue Flower Market plaats In de beeldschone tuinen van het Rijksmuseum. De Flower Market werd georganiseerd door modemagazine Vogue in samenwerking met Chanel.

Redactie Floranews |

De Noordwijkse School geeft daglelie nieuwe naam ...

Heemskerk Vaste Planten introduceert een nieuwe Hemerocallis, een daglelie, onder de naam Red Sakura. De naam is bedacht door Julia Stam van De Noordwijkse School.

Redactie Floranews |

FloriWorld officieel heropend met bloemenlint en snoeischaar...

Op vrijdag 2 juli is Floriworld officieel heropend door de Burgemeester van Aalsmeer, Guido Oude Kotte. Met bloemenlint en snoeischaar! Na de opening in de zomer van 2020 heeft de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.

Leandra de Boef |

21 Vacatures op Floranews


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS