donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

Opnames Robs Grote Tuinverbouwing in Waterdrinker Green Trade Center...

Rob Verlinden heeft afgelopen dinsdag opnames gemaakt in het Green Trade Center voor het programma Robs Grote Tuinverbouwing. De opnames draaiden vooral om de potplant Platycodon Astra, die tijdens de uitzending van 9 juni aanstaanden in de spotlights staat.


AH Elst verkoopt als eerste supermarkt Fair Flora producten...

Afgelopen weekend heeft AH Elst de primeur gekregen om een hoek in te richten met displays met Fair Flora producten. Hiermee kunnen klanten prachtige planten kopen waarmee het milieu verbeterd wordt, er schoon drinkwater wordt geleverd en er een donatie gedaan wordt aan een goed doel.


Feestelijke Festival Colours inspireren bezoekers Libelle Zomerweek...

De vrolijke en feestelijke tuinbloeiers Festival Colours van Kwekerij Wouters zijn komende week overal zichtbaar op het festivalterrein van de Libelle Zomerweek. Drie inspiratietuinen én meer dan 150 enorme sierpotten, bigbags en autobanden worden gevuld met unieke, kleurrijke tuinbloeiermixen.


BoN

Ruim 12.000 euro voor Stichting Hartekind ...

Robbert Judels van C.J. Vianen Flowerexport in Rijnsburg heeft er samen met heel veel gevers en helpers voor gezorgd dat er € 12.192,56 overgemaakt kon worden aan stichting Hartekind.


Libelle vlogster op bloemensnoepreis bij Kwekerij Wouters ...

Libelle vlogster Angelique maakt naar eigen zeggen ‘een bloemensnoepreis’ en bezoekt Kwekerij Wouters. De vlogster inspireert de Libelle-fans met bloeiende tuinbloeiers, die zij straks tijdens de Libelle Zomerweek volop gaan zien.


Schreurs lanceert nieuwe websites...

Veredelaar en vermeerderaar van rozen en gerberas, Schreurs, heeft haar websites vernieuwd. De nieuwe sites zijn gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en bieden de bezoeker diverse mogelijkheden om het uitgebreide assortiment en de werkwijze van Schreurs te leren kennen.


VvdWRvZTeamleiderVeredeling


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS