zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Tuinseizoen van start op Tuinidee 2019...

In de Brabanthallen in Den Bosch werd de afgelopen dagen door honderden hoveniers en decorateurs koortsachtig gewerkt aan Tuinidee 2019. Het tuinevent opent vandaag, donderdag 21 februari, voor de 27e keer op rij haar deuren.


Aftellen richting Kom in de Kas 2019...

Het lijkt nog ver weg, maar over zes weken is het alweer zover. Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vindt de 42e editie van Kom in de Kas plaats, het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor het publiek in 24 regio’s verspreid over Nederland.


Maasdijkers woest vanwege Tweede Polenhotel...

De weg is vrij voor de komst van een tweede Polenhotel in het ruim 5000 inwoners tellende Maasdijk. Dit tot grote woede van de inwoners van het Westlandse dorp. Op het logeeradres, gelegen op bedrijventerrein Honderdland, moeten rond de 240 arbeidsmigranten komen te wonen. Onacceptabel vinden de ruim 200 Maasdijkers die dinsdagavond in een grote fietsende stoet naar het gemeentehuis togen.


BoN

Aardappelteler start eigen vliegveld voor drones...

Jacob van den Borne, aardappelteler in het Brabantse Reusel, heeft sinds kort behalve een landbouwbedrijf, ook een eigen luchthaven. Een gebied van 80 hectare is aangewezen als Reusel Airport, met een officiële luchthavenstatus.


Gediflora gaat strijd aan tegen plastic...

Gediflora vindt het als duurzame onderneming belangrijk om haar steentje bij te dragen aan milieu en maatschappij.


Symbolische start werkzaamheden Floriadeterrein Almere...

Amvest en Dura Vermeer zijn donderdagmiddag 14 februari symbolisch gestart met het bouwrijp maken van het toekomstige Floriadeterrein in Almere. Samen met de gemeente Almere en de Floriade Almere 2022 BV werd bij dat moment stilgestaan.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS