maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 74e keer...

Op zaterdag 10 augustus aanstaande rijdt de Flower Parade Rijnsburg voor de 74e keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg is een echt bloemencorso. Toparrangeurs verwerken maar liefst 300.000 bloemen en planten op praal-, muziek- en personenwagens.


Lavendel laat de tuin leven...

Fladderen, zoemen en gonzen; met lavendelplanten verwelkom je volop nuttige insecten als bijen, hommels en vlinders in je tuin. Lavendel (Lavandula) staat niet voor niets in de top-10 vlinderplanten. Combineer je deze plant met andere vlindermagneten, zoals hemelsleutel (Sedum) en ijzerhard (Verbena), dan maak je er helemaal een vrolijk feestje van. …n je bent ook nog eens goed bezig voor de biodiversiteit.


Meer dan half miljoen bezoekers genieten van Varend Corso...

Het afgelopen weekend heeft het Varend Corso Westland ruim 550.000 bezoekers getrokken. Het publiek genoot met volle teugen, de enthousiaste deelnemers, schippers en figuranten straalden drie dagen lang op de boten en ook het weer zat mee met een zonnetje en temperatuur van 20 tot 25 graden.

Leandra de Boef |

BoN

Voormalig medewerker FloraHolland, die miljoenen achterover drukte, was gokverslaafd...

De voormalig medewerker van FloraHolland die maar liefst 4,3 miljoen euro verduisterde, had volgens zijn advocaat een gokverslaving. De 28-jarige Hagenaar moet dinsdag aanstaande voor de rechter verschijnen. De Hagenaar zit in voorarrest.


Sakata kleurt Artis met bloemenzee ...

Ook dit jaar worden bezoekers van ARTIS in Amsterdam verrast met een kleurrijke zee van SunPatiens. Net na het Minangkabause huisje en voor de huisvesting van de Anoa, de kleinste van alle wilde runderen, worden bezoekers verrast door een uitbundige bloemenpracht.


De boten van Varend Corso 2019...

Tijdens het Varend Corso trekken ruim 40 boten door de wateren van Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Benieuwd naar de deelnemers? Wil jij nu al weten wie er allemaal meevaren?


10


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS