maandag 21 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

Reizende Plezante en Uitzonderlijke Planten (PUP)...

De afgelopen dagen waren ze te zien in Leuven, de reizende pop-up PUP - Plezante en Uitzonderlijke Planten. 163 verschillende en bijzondere groene kamerplanten, waaronder de populaire philodendrons, calatheaís en alocasiaís. PUP is een reizend pop-up concept en doet verschillende Belgische steden aan.


Basisschoolleerlingen worden uitgedaagd door Syngenta Flowers...

Eerder dit jaar organiseerde Syngenta Flowers een schoolcompetitie in Nederland. De uitdaging: welke basisschoolklas is de beste kweker? Verschillende basisscholen namen deel aan deze strijd genaamd Klasse kwekers.


Veel belangstelling voor eerste Groen & Wonen Event...

Afgelopen weekend was er veel belangstelling voor het eerste Groen & Wonen Event plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Ongeveer 11.000 bezoekers bezochten de 4 stijlkamers, de doorlopende demonstraties en presentaties.


Dekker

Westland eindelijk Fairtradegemeente...

Het is gelukt! Vijf jaar nadat voor het eerst werd geopperd om Fairtradegemeente te worden, is het eindelijk officieel. De gemeente Westland krijgt het predicaat Fairtradegemeente!


Decorum werkt samen met DJ Sam Feldt...

DJ Sam Feldt organiseert zaterdag 19 oktober met de Heartfeldt Neon Jungle een bijzonder nieuw concept tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Het is een CO2-neutrale fundraiser-party, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Heartfeldt Foundation.


Kerstshows, het tuincentrum als dagje uit...

Ze worden steeds belangrijker voor tuincentra: kerstshows. Elk jaar lijken ze groter en uitbundiger te worden en bepalen ze een flink deel van de omzet. Het tuincentrum als dagje uit.

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS