zondag 8 december 2019
FN TOP add Top Dillewijn Zwapak

Tuinders van de Toekomst...

Jelle en Daymean zijn de tuinders van de toekomst. Ze werken al ruim 6 jaar in de tuinbouw. Ze zijn ooit begonnen als scholier en zijn zo steeds verder doorgegroeid in het bedrijf.

Leandra de Boef |

Oranje tulpenvlag in straten en winkels ...

Een speciale tulpenvlag die de straten en winkels komend tulpenseizoen oranje kleurt. Oranje, als trots symbool van de tulp en Nederland. Dat is de wens van Tulpen Promotie Nederland. De limited edition tulpenvlag heeft de afmeting 100x150 cm en is vanaf vandaag online te bestellen.


Bloemenberm zaait verder uit via bezoekers en personeel VBA Zuid Aalsmeer en Trade Parc Westland...

Met 40 Honey Highway display’s bij de entrees van bedrijven op VBA Zuid in Aalsmeer en op Trade Parc Westland krijgen alle medewerkers en bezoekers de kans om biologische wilde bloemen thuis in de tuin te zaaien.


1 Trade Fair fotos

De grootste varenhandelaar ter wereld zetelt in een klein Zeeuws dorp...

Tientallen miljoenen varens die worden verkocht in tuincentra en warenhuizen over de hele wereld zijn geboren in Burgh-Haamstede. Ze komen uit het laboratorium van Vitro Plus, een bedrijf dat John Bijl van zijn vader overnam en moderniseerde. En wat met varens kan, kan ook met groenten, meent Bijl. De Volkskrant sprak met de voormalig biologiedocent,


Phubbing: je stoort je eraan, maar je doet het vast zelf ook...

Nog nooit van phubbing gehoord? Grote kans dat je je er wel schuldig aan maakt. Phubbing is echt een verschijnsel van deze tijd en bijna elke bezitter van een mobiele telefoon doet het. Phubbing is het verschijnsel waarbij je in gezelschap niet met je gesprekspartner bezig bent, maar met je telefoon.


Meerderheid Nederlanders negatief over Black Friday...

De meerderheid van de Nederlandse consumenten is onverschillig tot negatief ten aanzien van Black Friday. Driekwart zegt zich zelden tot nooit te laten verleiden door extra hoge kortingen.

Leandra de Boef |

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS