dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Grootste baobab van Madagaskar...

De grootste baobab van Madagaskar heet Tsitakakantsa. Hij werd ontdekt in mei 2018 door de inwoners van het dorp Andombiry en heeft een omtrek van maar liefst 28,82 meter. Het vorige record was de Tsitakakoike met een omtrek van 27,30 meter. Deze reus was tussen 1300 en 1500 jaar.


Producten gezocht voor Varend Corso...

Op 2, 3 en 4 augustus staat Westland en omgeving in het teken van het Varend Corso. De organisatie zoekt voor diverse boten nog producten die voor een extra WOW-effect zorgen. Ben je kweker, handelaar of veredelaar, dan kan je het Varend Corso helpen aan nog meer spektakel. Heel veel kleine beetjes maken een geweldig corso en jij kunt daar ook onderdeel van zijn!


Paus krijgt ook zonder Bloemenbureau en FloraHolland bloemen uit Nederland...

Ook in 2020 en de jaren daarna kan Rome rekenen op Nederlandse bloemen, verzekert Paul Deckers uit Posterholt. Ook nu de twee grote geldschieters FloraHolland en Bloemenbureau Holland besloten hebben niet langer mee te willen betalen aan de bloemenpracht tijdens Pasen op het Sint Pietersplein in Rome.


Anthura - VONQ

Hortensia’s voor tienjarig jubileum Hermitage...

De Hermitage bestaat op 19 juni 2019 tien jaar in Amsterdam. Om dat te vieren zijn er snij-hortensia’s op spectaculaire wijze gestyled door LM Flower Fashion Productions. De jubileum cijfers 10 zijn levensgroot verbeeld met hortensia’s en sieren het entree van het museum.


Meer bloemen in Amsterdamse Vondelpark...

Bloemen en planten hebben een positief effect op mensen, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Met de campagne #Wehebbenmeerbloemennodig haakt Bloemenbureau Holland/ Mooiwatbloemendoen.nl hier op in en bedenkt allerlei fleurige acties die bijdragen aan dit positieve effect. Het nieuwste initiatief is een enorme bloemenmuur in het Amsterdamse Vondelpark.


Inschrijving voorronde NK Floral Art voor junioren geopend...

De inschrijving voor de voorronde van het NK Floral Art voor junioren is geopend. In het najaar van 2019 organiseert VBW in samenwerking met de regio’s, vier regionale voorrondes voor het NK.


FT Fotos


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS