donderdag 25 april 2019
FlowerTrials Top VvdM Hamifleurs

Busje Bloemen langs de deur in Rotterdam...

Een normale bloemenwinkel in een traditioneel winkelpand zagen Kim en Monique niet zitten toen zij vier jaar geleden samen een bedrijf op wilde starten Ze wilden iets anders dan anders en kozen voor een rijdende winkel, Busje Bloemen. De zakenpartners rijden in een busje door heel Rotterdam en maken hun boeketten bij de klanten voor de deur.


Freedom Flame tulpen als symbool voor Leven in Vrijheid...

Afgelopen vrijdag werd de kaasmarkt in Alkmaar omringd met 20.000 tulpen en werd de tulpenkaasmarkt officieel geopend door Stichting Freedom Flame NL. De opening werd verricht door Nanda de Vries, Wil Zwart en Edith van de Bovenkamp met de traditionele kaasbel in het bijzijn van studenten Bloem en Design en directeur Wim van Reenen van het Clusius College.


Bloemen gezegend op transport naar Rome...

Dinsdagmiddag heeft Mgr. Van den Hende, bisschop van Rotterdam, de bloemen voor de paasviering in Rome gezegend voor ze op transport gingen naar Vaticaanstad. Volgens hoofdarrangeur Paul Deckers wordt het Vaticaan met Pasen omgedoopt tot een groot bloemenschilderij, waarbij hij dit keer vooral contrasterende kleuren heeft gebruikt.


Tussen Schoneveld FT

Dümmen Orange lanceert nieuw rozenlabel...

Veredelaar DŁmmen Orange heeft afgelopen week het nieuwe rozenlabel Rozuri roses from Africa aan haar klanten gepresenteerd tijdens het Meet & Greet Rose Ė event in De Kwakel. Rozuri roses from Africa is een nieuw label van rozenkwekers uit EthiopiŽ en Kenia gericht op de retailsector.


800.000 bezoekers genieten van Bloemencorso bollenstreek...

Het jaarlijkse bloemencorso in de bollenstreek trok zaterdag ondanks het matige 800.000 belangstellenden, zegt de organisatie. Onder hen veel toeristen uit het buitenland die het koude weer trotseerden om de 72e editie van het corso te bewonderen.


De Bijenkorf lanceert Zaai Zaai Zaai en deelt bijvriendelijk bloemzaadjes uit...

De Bijenkorf deelt 80.000 zakjes bijvriendelijke bloemzaadjes uit in het kader van Nationale Zaaidag die plaatsvindt op 22 april. Het zaaien van bijvriendelijke bloemen zorgt voor voedsel voor de bij die met uitsterven wordt bedreigd.


BoN


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS