maandag 22 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

VBW Event regio zuid oost: Flower Time Circle...

VBW regio zuid oost organiseert maandag 22 oktober aanstaande hun VBW Event vol florale verassingen waarbij de seizoenen en de “circle of life “centraal staan.


Kwekers zetten Boskoop op de kaart...

Boskoop kent een rijke kwekerijhistorie, die vandaag de dag nog springlevend is. In het buitenland geniet Boskoop veel bekendheid en toeristen en recreanten ontdekken dit gebied ook steeds vaker.


Studenten maken per solex kennis met heerlijke tuinbouwproducten...

Een groep studenten heeft op de solex kennisgemaakt met de tuinbouw. Ze maakten tomatensoep en bruschetta bij Tomatoworld in Honselersdijk en deden The Pepper Challenge bij Westlandpeppers in De Lier. De Solex Groente Tour was georganiseerd door Greenport West-Holland in het kader van Dutch Agri Food Week.


Fotokast tussen

Aleia Roses op première Zwaar Verliefd...

Op de roze loper voor het Kinepolis Theater in Den Bosch verzamelden zich donderdagavond acteurs en actrices voor de première van de nieuwste Nederlandse romantische komedie “Zwaar Verliefd”.


Mooiwatplantendoen.nl opent Plant Bathing Studio...

Mooiwatplantendoen.nl opent op 15 oktober in hartje Amsterdam de eerste tijdelijke Plant Bathing Studio van Nederland, waar bezoekers zich letterlijk kunnen onderdompelen en opladen aan de kracht van planten.


Een duurzame tuin is een levende tuin...

Onder het motto Growing together sloegen de beurzen Plantarium en Groen-Direkt afgelopen augustus de handen ineen.


DummenOrange


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS