woensdag 30 september 2020
FN TOP add FN TOP logo

Ook op shirts VVSB wordt Broekhof nu Paardekooper...

Na vele jaren verdwijnt de naam Broekhof van de voetbalshirts van VVSB. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen pronkt de naam Paardekooper op de voetbaltenues, reclameborden en vlaggen van de Noordwijkerhoutse voetbalclub.


Dutch Dyane Racing Team volgt route Max Verstappen ...

Afgelopen weekend heeft het Westlandse Dutch Dyane Racing Team een roadtrip gemaakt van de Rotterdamse haven naar circuit Zandvoort. Dezelfde route die Max Verstappen eerder volgde ter promotie van de Formule 1 race die in Zandvoort plaats zou vinden. Ook racete het team net als Verstappen door een gerberakas in het Westland, meldt de WOS.

Leandra de Boef |

365 dagen bloemen introduceert online herfstmagazine voor bloemisten ...

Deze herfst publiceert 365 dagen bloemen voor het eerst het digitale magazine; www.365dagenbloemen.nl. De speciale website is geheel in herfstsferen en geeft bloemisten op een toegankelijke en deelbare manier seizoensinspiratie. Het digitale magazine zal vier keer jaar gaan verschijnen in in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.


VvdWAnthura

Nederlandse telers lanceren gezonde thee: Theelers...

Vier Nederlandse telers lanceren vandaag, op Duurzame Dinsdag, een thee met de smaak en kracht van bromelia, basilicum, curry en laurier: Theelers. De kruidenblend is niet alleen erg lekker, maar is ook zeer geschikt voor mensen die hun suikerspiegel in balans willen houden.


Bijzondere planten onder de aandacht op Verzamelaarsdag...

Elk jaar, op de 2de zondag van september start Lowgardens Nurseries in Wernhout het nieuwe plantseizoen met de Verzamelaarsdag. Op zondag 13 september komt op deze Brabantse specialiteitenkwekerij het nieuwe uitgebreide, zelfgekweekte sortiment van ‘bijzondere’ planten in de verkoop.


Het is weer tijd om bloembollen te planten...

De herfst is het juiste moment om bloembollen in de tuin te planten. Op tijd planten betekent in het voorjaar genieten van kleur in de tuin. Al vanaf het moment van het planten begint het plezier.


ThursdOnlineTradeFair


2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS