vrijdag 17 augustus 2018
Top FN TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus

Limburgse telers leveren ruim 18.000 kg gewasbeschermingsmiddelen in...

Afgelopen winter grepen 682 Limburgse agrariŽrs, loonwerkers en hobbyboeren de kans om laagdrempelig, kosteloos en anoniem restanten van gewasbeschermings-middelen in te leveren, via de actie Bezem door de middelenkast.


Veluwse kwekers van aardbeien en bloembollen likken hun wonden na extreme temperaturen...

Aardbeien en bloembollen, ze zijn nog te koop, maar de voorraden slinken snel en de prijzen schieten omhoog. Het gevolg van de extreme temperaturen in de afgelopen weken.


Flower Power tijdens Nationale Zomerbloemententoonstelling...

De Nationale Zomerbloemententoonstelling van 6 Ė 9 september aanstaande staat garant voor Flower Power. Het thema verwijst naast de uitbundigheid en blijheid van de gelijknamige jeugdcultuur van decennia geleden, vooral naar de kracht die bloemen uitstralen. De artistieke leiding ligt dit jaar voor het eerst in handen van Heleen Valstar.


Banner Dekker vacature

Recordbedrag van 573.715 euro voor A Local Swim Westland...

De 700 deelnemers aan A Local Swim Westland hebben afgelopen weekend een recordbedrag van 573.715 euro bij elkaar gezwommen.


Vlog uit de kas 4 - Jeroen Steijger vanuit de kas van Reijm & Zn....

LTO Glaskracht Nederland volgt deze zomer een aantal jongeren die een bijbaantje in de glastuinbouw hebben. Jeroen Steijger is 17 jaar en werkt deze zomer bij komkommerkwekerij Reijm & zn. In zijn vlog geeft hij scholieren een kijkje tijdens zijn werkzaamheden. Want wat doet hij als vakantiekracht in en om de kas? En wat gebeurt er allemaal binnen het bedrijf?


Passie Flora Salland behaalt duurzaamheidscerificaat...

Passie Flora Salland mag voortaan het predicaat Barometer Duurzame Bloemist uitdragen. De Overijsselse bloemenzaak wist met veel aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het bijbehorende certificaat in de wacht te slepen en zo toe te treden tot het landelijke collectief van duurzame vakgenoten. De bloemist behaalde het certificaat voor zijn beide vestigingen.


Tussenbanner10voordejuf


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS