donderdag 4 maart 2021
FN TOP add FN TOP logo

Teeltverantwoordelijke

Teeltverantwoordelijke

Bedrijf Green05
Plaats BergschenhoekFunctie:

Een teeltverantwoordelijke, met behoefte aan vrijheid en volop uitdaging

Heb jij behoefte aan afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en ruimte om al je teeltkennis in te zetten en een product af te leveren waar we trots op kunnen zijn? Wij zijn op zoek naar een fulltime teeltverantwoordelijke die onze teelt continue verder optimaliseert. Die zorgt voor de juiste klimaatinstelling, watergift beheersing en gewasbescherming. Die zijn gewas kent en juist behandelt. Het zorgen voor een prachtig product met de juiste specificaties op het juiste moment, is voor jou vanzelfsprekend.

Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van het plantmateriaal, scouten en het uitvoeren van proeven. Omdat het bij Green'05 gaat om wisselende assortimenten en diverse klanteisen wordt van je gevraagd op flexibele en efficiënte wijze hierop in te spelen. Maar gelukkig is dat voor jou geen probleem.

Je staat er zeker niet alleen voor: je wordt ondersteund door en spart regelmatig met de teeltmanager. Daarnaast kun je altijd overleggen met je collega-telers van de andere locaties.

De vacature is in Bergschenhoek. Vanuit het Westland slechts een half uurtje rijden. Uiteraard ontvang je hier een goede reiskostenvergoeding voor!

Wij vragen:

Voor deze verantwoordelijke, maar vooral ook uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid is passie voor het vak onmisbaar. Je bezit een mbo+/hbo werkniveau verkregen door opleiding en/of meerdere jaren succesvolle teeltervaring.

Wij bieden:

Green’05 is een relatief jonge, maar snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Wij richten ons voornamelijk op grote en middelgrote termijnorders en onze klanten zijn de retail, grootwinkelbedrijven en discounters. Onze kracht ligt erin dat wij steeds optimaal inspelen op de wensen, eisen en belangen van de klant. Wij leveren een kernassortiment aan kamerplanten, seizoensproducten, Phalaenopsis en steeds weer nieuwe variëteiten. Binnen deze dynamische en soms hectische wereld heb jij als teeltverantwoordelijke je eigen wereld met rust, overzicht en aandacht voor het product.

Green'05 biedt je een mooie kans in een groeiende organisatie. Vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste en betrokken medewerkers. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en groei. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen worden uiteraard geboden.

Interesse?

Heb je interesse ? Stuur dan een motivatiemail met je cv naar administratie@green05.nl of bel voor meer informatie de Teeltmanager Michel Hendriks 06-11747400. Je kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 Vacature doorsturen Voeg deze vacature toe aan FaceBook Voeg deze vature toe aan Twitter


Tussen FN


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS