donderdag 18 januari 2018
Top wit Top FN

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Medewerker Binnendienst Verkoop

Plaats : Zoetermeer/Pijnacker
Onze relatie heeft een innovatief, professioneel bedrijf met een mooi assortiment bloeiende planten, van een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Het bedrijf is gevestigd in de regio Zoetermeer/Pijnacker.


Lees meer..

Teeltmedewerker Siergewassenveredeling

Plaats : Midden Nederland
Onze opdrachtgever met de hoofdvestiging in het Groene Hart is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in de plantenveredeling. Het bedrijf is toonaangevend in haar marktsegment en continue bezig met de vernieuwing van het sortiment. De rassen worden onder licentie geteeld over de hele wereld en vanwege de groei is er een vacature ontstaan voor een Teeltmedewerker Veredeling.


Lees meer..

Senior Accountmanager Potplanten

Plaats : Bleiswijk
Onze relatie heeft een zeer modern bedrijf in de potplantenteelt. Momenteel zijn zij op zoek naar een senior accountmanager die in staat is een aantal grote accounts in de retail optimaal te bedienen. Daarnaast ligt het accent op het verder uitbouwen van de relatie met deze klanten, dus zoeken we een echte relatiebouwer!


Lees meer..

Accountmanager Frankrijk

Plaats : Aalsmeer
EDD Group is een import- en exportbedrijf in planten en bloemen met ruim 100 gemotiveerde vaste medewerkers en een groep flexibele arbeidskrachten. Sinds 1986 zijn wij toonaangevend in de export van kamer-en tuinplanten naar ruim 20 landen in Europa.


Lees meer..

Accountmanager Scandinavie

Plaats : Aalsmeer
EDD Group is een import- en exportbedrijf in planten en bloemen met ruim 100 gemotiveerde vaste medewerkers en een groep flexibele arbeidskrachten. Sinds 1986 zijn wij toonaangevend in de export van kamer-en tuinplanten naar ruim 20 landen in Europa. De groep bestaat uit meerdere divisies waaronder E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor, elk gespecialiseerd in de verkoop naar een specifiek marktsegment. Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime Accountmanager Scandinavië (retail, bloemen en planten), werkzaam vanuit onze locatie in Aalsmeer.


Lees meer..

Boxmedewerker

Plaats : Honselersdijk
Dames Plants kan terugkijken op jarenlange ervaring in de planten business. We werken samen met kwekers van hoge kwaliteit planten en hebben een extreem sterk netwerk in het binnen- en buitenland. Met ons kantoor midden op het veilingterrein van FloraHolland in Honselersdijk zitten wij in het centrum van de Nederlandse plantenwereld. Wij kunnen snel en adequaat handelen om alle wensen op het gebied van planten te vervullen en zorgen voor een snelle levering en afhandeling. Dames Plants BV exporteert via fijn distributie pot en tuinplanten naar 20 landen in Europa. In deze landen worden vooral tuincentra en klein groothandel beleverd.


Lees meer..

Binnenmelder

Plaats : Honselersdijk
Dames Plants kan terugkijken op jarenlange ervaring in de planten business. We werken samen met kwekers van hoge kwaliteit planten en hebben een extreem sterk netwerk in het binnen- en buitenland. Met ons kantoor midden op het veilingterrein van FloraHolland in Honselersdijk zitten wij in het centrum van de Nederlandse plantenwereld. Wij kunnen snel en adequaat handelen om alle wensen op het gebied van planten te vervullen en zorgen voor een snelle levering en afhandeling. Dames Plants BV exporteert via fijn distributie pot en tuinplanten naar 20 landen in Europa. In deze landen worden vooral tuincentra en klein groothandel beleverd. Om ons jonge enthousiaste team compleet te maken zoeken wij een Binnenmelder - fulltime Wat zijn je werkzaamheden? • Ontvangst goederen • Binnen melden partijen • Overige box werkzaamheden Wat zoeken wij in jou? • Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief. • Je bent gedreven, gemotiveerd en betrokken. • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit Wat bieden wij? Wij bieden een leuke, afwisselende functie in een sterk bedrijf op het veilingterrein van Floraholland in Honselersdijk, waarbij je samen werkt met een ervaren team met vakkundige collega’s. Wil je meer informatie of direct solliciteren? Ben je geďnteresseerd in de functie of wil je meer informatie, neem dan contact op met Carlo Nuijten via carlo@damesplants.nl of 0174-671010 www.damesplants.nl www.decorumplants.nl


Lees meer..

Algemeen Directeur glastuinbouwbedrijf

Plaats : Zuid Holland
Onze relatie is een toonaangevend familiebedrijf gevestigd in Zuid Holland. Een belangrijke speler, marktleider in de sierteeltsector. Voor dit bedrijf zoeken we: Algemeen Directeur glastuinbouwbedrijf


Lees meer..

Ondernemende Plantbreeder zoekt stevige uitdaging!

Horticruitment is een Wervings- en Selectie organisatie die zich specifiek richt op de plantaardige sector. Op dit moment is Horticruitment voor een ervaren plantenveredelaar op zoek naar een passende functie in de veredeling van sier- en/of houtige gewassen.


Lees meer..

Manager Bloemistenservices Commercie

Plaats : Eelde
Ben jij DE commerciële manager voor de bloemisten, arrangeurs, zelfstandig inkopende tuincentra en lijnrijders voor onze locatie in Eelde dan moet je zeker verder lezen en reageren op de ze vacature.


Lees meer..

1
2

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS