zaterdag 23 februari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Junior In- en Verkoper Planten

Plaats : Honselersdijk
Dames Plants BV exporteert via fijn distributie pot- en tuinplanten aan tuincentra, groothandels en retailers in heel Europa. We werken samen met kwekers van hoge kwaliteit planten en hebben een extreem sterk netwerk in het binnen- en buitenland. Met ons kantoor midden op het veilingterrein van FloraHolland in Honselersdijk zitten wij in het centrum van de Nederlandse plantenwereld. Wij kunnen snel en adequaat handelen om alle wensen op het gebied van planten te vervullen en zorgen voor een snelle levering en afhandeling.


Lees meer..

Accountmanager China

Plaats : Nederland/China
Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een Accountmanager China. De ideale kandidaat voor deze rol is een klantgerichte relatiebeheerder, met een sterke commerciële drive. Je bent een kei in het uitbouwen van bestaande relaties en werkt gericht samen met je klanten om hun projecten succesvol te laten verlopen. Jouw relaties keren graag bij je terug vanwege de prettige samenwerking en jij krijgt energie van het optimaliseren van de relatie en het verkopen van nieuwe projecten binnen jouw klantportfolio. KUBO groeit, en met jouw enthousiasme en drive om de bestaande business binnen de aan jou toegewezen markt verder uit te bouwen, lever je een directe bijdrage aan deze groei!


Lees meer..

Salesmanager New Business (VS)

Plaats : Nederland/VS
De ideale kandidaat voor deze Salesmanager New Business (VS) functie Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een Salesmanager Verenigde Staten. De ideale kandidaat voor deze rol is een commerciële avonturier die graag nieuwe markten aanboort en energie krijgt van het genereren van leads en het verkopen van projecten aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Je brengt de aan jou toegewezen markt in kaart en weet het merk KUBO op innovatieve wijze uit te dragen bij potentiele opdrachtgevers. Je bent resultaatgericht, bouwt gemakkelijk nieuwe relaties op en weet klanten aan je te binden. Relaties keren graag bij je terug dankzij jouw persoonlijke benadering en toewijding. KUBO groeit, en met jouw enthousiasme en drive om nieuwe business te genereren en verder uit te bouwen, lever je een directe bijdrage aan deze groei!


Lees meer..

Afdelingsmanager Sales

Plaats : Monster
Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een Afdelingsmanager Sales. De ideale kandidaat voor deze rol is een organisator die bouwt aan de kwaliteit en structuur binnen de afdeling en tevens als coachend manager de collega’s in het team aanstuurt, motiveert en naar een hoger niveau weet te brengen. Jouw commerciële hart gaat sneller kloppen van procesverbetering, operational excellence en professionalisering om samen resultaten te boeken. De disciplines binnen de afdeling waar je verantwoordelijk voor wordt zijn sales, calculatie en support, in totaal 20 personen.


Lees meer..

Vliegende Keep - Bedrijfsleider

Plaats : Zuid-Holland
Onze relatie is een modern geoutilleerde onderneming in Zuid Holland. Op meerdere vestigingen, totaal 18 hectare, worden snijbloemen gekweekt. Dagelijks zet een enthousiast en vakkundig team van medewerkers zich in om een topproduct op de markt te zetten. Elke vestiging kent zijn eigen organisatie met een vaste kern kader. Om bedrijfsprocessen te borgen, kwaliteit hoog te houden, informatie delen te optimaliseren en organisaties te versterken zijn we op zoek naar een


Lees meer..

Hoofd Laboratorium

Plaats : Maasdijk
De Beekenkamp Groep is een groeiende, mondiaal opererende onderneming die bestaat uit drie werkmaatschappijen: • Beekenkamp Plants B.V.: produceert jonge groenteplanten en uitgangsmateriaal voor tropische en bloeiende (pot)planten, vaste planten en perkgoed. • Deliflor Chrysanten B.V.: actief op het gebied van veredeling en vermeerdering van chrysantenstekken. • Beekenkamp Verpakkingen B.V.: ontwikkelt en produceert kunststof verpakkingen.


Lees meer..

Personeelsfunctionaris – Personeelsplanner

Plaats : Àalsmeer
Kun jij personeelsbeleid vormgeven in een logistiek commerciële organisatie in verandering? Heb je kennis van zaken, sta je stevig in je schoenen en weet je dat te combineren met een dienstverlenende opstelling? Dan is dit wat voor jou. Voor Agora zoeken we voor een mooie combinatie functie een gedreven


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS