vrijdag 22 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Algemeen Directeur

Plaats : Naaldwijk
Wij zoeken een algemeen directeur. Iets specifieker: Een stevige persoonlijkheid, boegbeeld, strateeg, maar ook iemand die de organisatie goed kan aansturen en met de drive om zaken in gang te zetten. Kortom iemand die onze ambitie ďHet Premium merk in bloemen en plantenĒ verder vorm geeft en uitdraagt. Iemand die vanuit de commercie de online marketing wereld goed kent en een ervaren leidinggevende.


Lees meer..

Accountmanager Sales

Plaats : Honselersdijk
Een unieke kans om te werken voor ťťn van de topmerken in de tuinbouw! Addendaģ zoekt een commerciŽle aanpakker. Ben jij een extraverte presteerder, neem jij graag initiatief en word jij blij van verbinden en resultaat? Pak je kans en check deze leuke vacature!


Lees meer..

Teeltspecialist OrchideeŽn

Plaats : Bleiswijk
De Vreede Holland is kweker van Phalaenopsis orchideeŽn in potmaat 9 cm. Via de kwekersorganisatie Quality Plants Europe B.V. leveren wij in grote aantallen aan retailers door heel Europa. In 2004 introduceerden wij als eerste de Phalaenopsis in een 9 cm pot, ook wel tafelorchideeŽn genoemd. Sindsdien zijn wij marktleider. Met passie voor ons product, de natuur ťn onze mensen streven we continu naar de beste kwaliteit in de nieuwste rassen.


Lees meer..

Senior Accountmanager

Plaats : Aalsmeer
Zet jij de klant centraal? Help jij mee met onze rassen de wereld te veroveren? In een groene omgeving ga jij in een gedreven team kansen creŽren om verder te groeien. Van Zanten Breeding zoekt een Senior Accountmanager


Lees meer..

Creatieve Planten Arrangeur

Plaats : Lisse
MBDesigned B.V. is een groeiend bedrijf in Lisse dat plantenarrangementen creŽert en produceert voor klanten in binnen- en buitenland. We zijn een innovatief bedrijf dat per seizoen vernieuwende producten maakt. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar jou!


Lees meer..

Expeditie Medewerker

Plaats : Maasdijk
Ben je een aanpakker en durf jij je verantwoordelijkheid te nemen? Ben je op zoek naar een functie waarbij je ervoor zorgt dat de klant trots is op de producten die hij van ons ontvangen heeft? Lees dan snel verder!


Lees meer..

Senior Commercial Support

Plaats : De Kwakel
Een dynamische commerciŽle functie bij ťťn van de grootste productiebedrijven van bloemen en planten in Europa? Bij The Floral Connection krijg jij als Senior Commercial Support de mogelijkheid om mee te denken. Nieuwsgierig? Bekijk dan de vacature.


Lees meer..

Sales Support

Plaats : De Kwakel
Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!


Lees meer..

Accountmanager Midden-Oosten

Plaats : De Kwakel
Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!


Lees meer..

Accountmanager Noord-Amerika

Plaats : De Kwakel
Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!


Lees meer..

1
2

2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS