maandag 10 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ervaren accountmanager retail

Plaats : Hoek van Holland
Houwenplant is een familiebedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Samen, vooruitgang, structuur, vaardig en zelfverzekerd zijn de kernwaarden van Houwenplant. ‘Your success is our business’ is onze slogan en daar gaan we iedere dag voor. Met een gemotiveerd team van medewerkers en kwekers worden op zes locaties jaarrond ruim vijf miljoen potanthuriums geteeld in zeven potmaten. De mooiste (ketens van) tuincentra, bouwmarkten, bloemisten en groothandelaren worden beleverd vanuit de logistieke hoofdlocatie in Hoek van Holland.


Lees meer..

COO Bloom

Plaats : De Kwakel
Voor onze opdrachtgever Bloom, onderdeel van Dutch Flower Group, zoeken wij de nieuwe COO. In deze rol zul je binnen de tweekoppige directie tevens een aantal taken van Algemeen Directeur op je nemen.


Lees meer..

(Junior) Verkoper Bloemen en Planten

Plaats : Aalsmeer
Met steeds nieuwe ideeën en voortdurende aandacht voor innovatie brengt dit bedrijf vanuit Aalsmeer een groot en steeds nieuw assortiment bloemen en planten op de internationale markt. Met nieuwe en verrassende concepten wordt snel en succesvol ingespeeld op de steeds andere wensen van markt en consument. Grote retailketens en bouwmarkten zijn belangrijke afnemers.


Lees meer..

(aankomend) Verkoper Planten naar Italiaanse klanten

Plaats : Vanuit Westland, klanten bedienen in Italië
Heb jij kennis van of affiniteit met de sierteelt, met planten? Beheers je de Italiaanse taal? Ben je graag met mensen in contact, regel je graag zaken voor hen? Dan is dit misschien wel iets wat bij je past. We zijn op zoek naar een


Lees meer..

Manager Projectmanagement KUBO

Plaats : Monster
Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers ter wereld, zoeken wij de nieuwe Manager Projectmanagement. De ideale kandidaat voor deze rol is een resultaatgerichte zelfstandige werkende, coachende manager die uitstekend in staat is overzicht te bewaren over alle lopende projecten en de ambitie heeft om de afdeling Projectmanagement te blijven challengen en verbeteren.


Lees meer..

Teeltcoördinator Siergewassen

Plaats : Maasdijk
Drie werkgebieden, drie expertises, drie bedrijven die gezamenlijk hun krachten bundelen. Dat is de Beekenkamp groep. Een familiebedrijf bestaande uit Beekenkamp Plants - vegetables & ornamentals - , Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten.


Lees meer..

Hoofd Fytopathologie

Plaats : Rijsenhout
In deze functie ben je verantwoordelijk voor fytopathologisch onderzoek van de bedrijfsbrede veredelingsprogramma’s en het, in de rol van Chief Health Officer, ondersteunen van commerciële productie met fytopathologische kennis, toegepast onderzoek en beproeving. Je geeft daarbij planteziektenkundig advies aan de afdelingen veredeling en productie


Lees meer..


2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS