vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meewerkend voorman interne logistiek

Plaats : Maasdijk
Ben je een leider die verantwoordelijkheid durft te nemen? Ben je op zoek naar een functie waarbij je er samen met je team voor zorgt dat de interne logistiek optimaal georganiseerd is zodat de planten op tijd bij de diverse afdelingen zijn om te kunnen verwerken? Ben jij flexibel, is vroeg beginnen geen probleem voor je en heb je er nu al zin in om dit te gaan doen? Lees dan snel verder!


Lees meer..

Teeltverantwoordelijke

Plaats : Bergschenhoek
Heb jij behoefte aan afwisseling, zelfstandigheid, vrijheid en ruimte om al je teeltkennis in te zetten en een product af te leveren waar we trots op kunnen zijn? Wij zijn op zoek naar een fulltime teeltverantwoordelijke die onze teelt continue verder optimaliseert.


Lees meer..

(Junior) Breeder

Plaats : Hendrik-Ido-Ambacht
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als (Junior) Breeder een grote rol in. Ben jij een echte teamplayer? Op dit moment zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar klant- en kwaliteitsgerichte collega voor de functie van (Junior) Breeder.


Lees meer..

Inkoper bloemzaden

Plaats : Lisse
Welkom bij Muller Bloemzaden BV en Muller Agenturen BV. Wij verhandelen bloemzaden aan professionele telers over de hele wereld, maar ook stekken, pluggen en vaste planten in voornamelijk de Scandinavische landen.


Lees meer..

Accountmanager

Plaats : Westzaan
Floramedia is de communicatie- & printspecialist voor de botanische markt. Wij verzorgen voor onze klanten het volledige traject van creatief concept tot eindproduct, zoals onder andere concepten voor plantlabels, het drukken van etiketten en het produceren van verpakkingen.


Lees meer..


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS