zaterdag 24 maart 2018
Top FN Vacature van de maand TOP

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Area Export Manager Azie

Plaats : Rijsenhout
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een winstgevende omzet van onze producten in onder andere Japan, Korea, China en India. Hiertoe stel je markt- en verkoopplannen op en draag je zorg voor de uitvoering daarvan conform onze internationale strategie.


Lees meer..

Verkoper snijbloemen Frankrijk

Plaats : Aalsmeer
Met steeds nieuwe ideeŽn en voortdurende aandacht voor innovatie brengt dit bedrijf vanuit Aalsmeer een groot en steeds nieuw assortiment bloemen en planten op de internationale markt. Met nieuwe en verrassende concepten wordt snel en succesvol ingespeeld op de steeds andere wensen van markt en consument. Naast de retail en de bouwmarkten zijn de top bloemisten die opereren in het topsegment in Frankrijk belangrijke afnemers.


Lees meer..

Implementatiespecialist of Accountmanager

Plaats : Rijnsburg
ALFA PRO IT ontwikkelt administratieve en logistieke software voor o.a. de bloemenbranche en de AGF-sector ťn levert de daarbij behorende pcís, netwerken, handterminals en andere randapparatuur. We zijn een jong bedrijf met een team van 24 leuke en enthousiaste collegaís.


Lees meer..

Senior Accountmanager Potplanten

Plaats : Bleiswijk
Onze relatie heeft een zeer modern bedrijf in de potplantenteelt. Momenteel zijn zij op zoek naar een senior accountmanager die in staat is een aantal grote accounts in de retail optimaal te bedienen. Daarnaast ligt het accent op het verder uitbouwen van de relatie met deze klanten, dus zoeken we een echte relatiebouwer!


Lees meer..

Assistent Inkoper en Verkoper potplanten

Plaats : Honselersdijk
Van Vliet Potplants BV is een toonaangevende exporteur van potplanten in het Westland en onderdeel van de VAN VLIET Flower Group. De VAN VLIET Flower Group is een no-nonsense planten- en bloemen handelsbedrijf welke wereldwijd actief is.


Lees meer..

Accountmanager Frankrijk

Plaats : Aalsmeer
EDD Group is een import- en exportbedrijf in planten en bloemen met ruim 100 gemotiveerde vaste medewerkers en een groep flexibele arbeidskrachten. Sinds 1986 zijn wij toonaangevend in de export van kamer-en tuinplanten naar ruim 20 landen in Europa.


Lees meer..

Accountmanager Scandinavie

Plaats : Aalsmeer
EDD Group is een import- en exportbedrijf in planten en bloemen met ruim 100 gemotiveerde vaste medewerkers en een groep flexibele arbeidskrachten. Sinds 1986 zijn wij toonaangevend in de export van kamer-en tuinplanten naar ruim 20 landen in Europa. De groep bestaat uit meerdere divisies waaronder E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor, elk gespecialiseerd in de verkoop naar een specifiek marktsegment. Momenteel zijn wij op zoek naar een fulltime Accountmanager ScandinaviŽ (retail, bloemen en planten), werkzaam vanuit onze locatie in Aalsmeer.


Lees meer..

Veredelaar Potplanten

Plaats : Rijsenhout
Royal Van Zanten is een innovatief familiebedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creŽren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten.


Lees meer..

Afdelingsleider: zaaien jongplanten

Onze relatie is wereldwijd marktleider in de agribusiness en richt zich op duurzame tuinbouw door innovatief onderzoek en technologie. Het bedrijf is onder andere actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden en jongplanten voor de professionele tuinbouw.


Lees meer..

(Junior) Inkoper planten

Plaats : Honselersdijk
Qualiflor BV levert een kwalitatief hoogwaardig assortiment snijbloemen en potplanten aan voornamelijk Franse retailers. Door de nauwe samenwerking met kwekers en supermarkten kan er aan alle individuele wensen van de klanten worden voldaan. Qualiflor maakt deel uit van de Dutch Flower Group en werkt vanuit het Trade Parc Westland, ook heeft Qualiflor B.V. een vestiging in Frankrijk.


Lees meer..

1
2

2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS