maandag 19 april 2021
FN TOP add FN TOP logo

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Supply Chain Planner

Plaats : Aalsmeer
Dit relatief jonge bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de belevering van de internationale Retail in hun segment. Sterk in service, kwaliteit, maatwerk en snelheid. Als zelfstandig onderdeel van een groot concern combineert men best of both worlds.


Lees meer..

Verkoper buitendienst (jr.) substraten

Plaats : Zuidoost-Nederland
Al decennia lang is dit Nederlandse bedrijf in binnen- en buitenland succesvol met productie en verkoop van potgronden en substraten voor de professionele tuinbouw en de particuliere klant. Voor de verdere uitbouw van de afzet via onder meer tuincentra en boomkwekers in Brabant, Limburg en Gelderland wordt gezocht naar een enthousiaste


Lees meer..

CommerciŽle talenten

Plaats : Rijsenhout
Xpol in Rijsenhout is een Nederlandse service provider in de sierteelt: via ons kopen de Europese supermarktketens rechtstreeks jaarrond diverse soorten bloemen en planten bij kwekers wereldwijd, zowel in Afrika, Europa als in Midden-Amerika. Samen met kwekers en klanten bieden we consumenten mooie kwaliteitsproducten en laten we elkaars business groeien.


Lees meer..

Teamleider Kassen

Plaats : Oene
Ben jij een Teamleider met ervaring in de glastuinbouw? Ben jij toe aan een functie met een gevarieerd pakket aan taken en wil je een stap maken naar een snelgroeiende organisatie in de biologische zadenteelt? Kom dan werken bij De Bolster.


Lees meer..

Teammanager

Plaats : Westland
Voor The Mastergrowers is telen meer dan groeien alleen; Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij met meer dan honderd jaar ervaring de sterkste en meest bijzondere hortensiaís. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem.


Lees meer..

Teeltspecialist

Plaats : Westland
Voor The Mastergrowers is telen meer dan groeien alleen; Met ontzag voor de natuur en fascinatie voor vernieuwing, telen wij met meer dan honderd jaar ervaring de sterkste en meest bijzondere hortensiaís. Onze ambacht voel je in elk detail, van wortel tot bloem. Met ons complementaire assortiment Ė geteeld op ruim 21 hectare kas en buitenveld Ė zijn we in staat de volle breedte van het kamerhortensia-schap te beleveren. Doordat we onszelf blijvend willen verbeteren, is er altijd ruimte voor groei en zijn wij op zoek naar een full time


Lees meer..

Manager International Buying & Sourcing

Plaats : Boskoop
Ben jij een echte peoplemanager, analytisch ingesteld en wil je graag werken binnen een groeiende commerciŽle handelsorganisatie? Dit is je kans!


Lees meer..

Commercieel Medewerker Binnendienst

Plaats : Maasdijk
Ben je op zoek naar een baan waarin je dagelijks in contact staat met leveranciers, exporteurs en klanten? Ben je nauwkeurig, kun je goed plannen en snel schakelen? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat om ons team te versterken.


Lees meer..


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS