dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
1
2

Manager Supply Chain Planning

Plaats : Aalsmeer
Voor Levarht in De Kwakel, pionier in de internationale handel in groente en fruit, zoeken wij de nieuwe manager Supply Chain Planning. Om de keten Ďvan land tot klantí optimaal in te richten, zijn efficiŽnte Supply Chain processen van onschatbare waarde. Als manager Supply Chain Planning ben je als bruggenbouwer tussen in- en verkoop en de operationele afdelingen, verantwoordelijk voor het optimaliseren van deze processen en het opzetten van planningen en prognoses. Verbinden zit je in het bloed. Maar altijd met daadkracht en focus op het resultaat. Onder jouw leiding ontwikkelt de afdeling Supply Chain Planning zich tot een regie-afdeling die altijd in control is. De afdeling is in opbouw en jij speelt een belangrijke rol in het uitbouwen van de afdeling. Daarnaast word je betrokken bij verschillende verandertrajecten binnen de operatie, waaronder de implementatie van een nieuw ERP pakket. Ben jij de resultaatgerichte, verbindende manager met Supply Chain achtergrond die deze nieuwe functie gaat opzetten en uitbouwen? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..

Teeltspecialist Jongplanten

Plaats : Ridderkerk
Schneider Youngplants is gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten uit zaden en stek. Het sortiment omvat ťťnjarige, tweejarige Ė en vaste planten; cyclamen en (hobby) groenten planten. Ze vermarkten zaden, onbewortelde stekken en jonge planten.


Lees meer..

CIO/ CDO

Plaats : Lisse
Voor Bakker.com in Lisse zoeken wij de nieuwe CIO/CDO. Voor deze dynamische rol, waarin de scope groot is, zoeken wij een creatieve, verbindende manager die sterk is in het vertalen van de behoeftes van de business naar IT in een complexe en diverse omgeving. De ideale kandidaat voor deze opdracht is communicatief zeer sterk, gaat een discussie over de te volgen koers niet uit de weg en heeft uitgebreide ervaring met het opereren op het snijvlak van Business, IT en Logistiek in een veranderende organisatie. Als CIO/ CDO heb je vanzelfsprekend up to date kennis van moderne IT oplossingen en breng je de organisatie naar een hoger niveau. Binnen de scope van deze rol vallen onder andere deelname in het MT, het uitdragen en stroomlijnen van de IT strategie, Stakeholdermanagement en het integreren van nieuwe technologieŽn binnen de organisatie.


Lees meer..

Commercieel medewerker binnendienst DK en SE

Plaats : Den Bosch
Dit moderne Brabantse handelsbedrijf voor tuin- en haagplanten heeft afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven en particulieren vinden hun weg naar een van de vele webshops van dit bedrijf.


Lees meer..

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats : Bleiswijk
Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeŽn en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.


Lees meer..

(Aankomend) Productiemanager

Plaats : Oost-Afrika
Zie jij jezelf al op een grote, professionele farm in Oost-Afrika aan het werk? Waarbij je dagelijks met een team mensen aan de slag bent om een kwaliteitsproduct te produceren? En om te zorgen dat dit product over de hele wereld terecht komt?


Lees meer..

Innovatieve Productiemanager, die beslissingen durft te nemen

Plaats : Nieuw te bouwen locatie in Kenia
Ben jij die pionier die voor de Beekenkamp Group een nieuwe locatie op gaat starten? Zie jij jezelf in nauw overleg met het management in Nederland een grote, professionele farm opzetten? Waarbij je dagelijks met een team mensen aan de slag bent om een kwaliteitsproduct te produceren?


Lees meer..

Bedrijfsleiders gezocht!

Plaats : diverse locaties
Bedrijfsleiders gezocht voor vacatures op diverse locaties in het land:


Lees meer..

Vestigingsmanager productie jongplanten

Plaats : Westland
Onze relatie is een modern veredeling-, opkweek- en vermeerderingsbedrijf in het Westland, waarvoor kwaliteit en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan. Op verschillende vestigingen wordt uitgangsmateriaal voor sierteeltproducten uitgetest en opgekweekt. Jaarrond worden nationale en internationale klanten uit de sierteeltsector voorzien van uitstekend uitgangsmateriaal voor een succesvolle teelt.


Lees meer..

Commercieel medewerker binnendienst

Plaats : Noord-Brabant
Dit moderne Brabantse handelsbedrijf voor tuin- en haagplanten heeft afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven en particulieren vinden hun weg naar een van de vele webshops van dit bedrijf. Voor de vestiging in de buurt van Den Bosch wordt gezocht naar een;


Lees meer..

1
2

2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS