zaterdag 24 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Medewerkers CommerciŽle Binnendienst Franse en Engelse Markt

Plaats : Rijnsburg
Heemskerk Flowers in Rijnsburg, is een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de bloemen- en plantensector. Heemskerk levert een groot assortiment van bloemen, planten en decoratiemateriaal aan (internationale) groothandels, retailketens en zelfstandige bloemisterijen en importeurs. Door een uitgekiend transportsysteem kan Heemskerk snel en efficiŽnt leveren in meer dan 30 landen.


Lees meer..

Financieel Directeur CFO

Plaats : Amsterdam
Voor OZ Export, toonaangevend bloemenexportbedrijf en gespecialiseerd leverancier aan groothandels in snijbloemen gevestigd in Aalsmeer, zijn wij op zoek naar een daadkrachtige, ondernemende Financieel Directeur. De ideale kandidaat voor deze rol is een dynamische, energieke financial business partner met een scherpe focus op het resultaat. Als Financieel Directeur draag jij bij aan het realiseren van de expansie van de organisatie, zowel in Europa, als daarbuiten. Je verbetert de financiŽle processen en draagt bij aan de bedrijfsoptimalisatie door je financiŽle inzichten te vertalen naar een initiatiefrijke aanpak. Als lid van het directieteam geef je vorm aan de strategie van OZ Export en ben je nauw betrokken bij het nemen van beslissingen en het realiseren van de groeidoelstellingen. Ben jij een Financieel Directeur met gevoel voor ondernemerschap en een flinke dosis daadkracht die graag hands-on te werk gaat? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..

Business Owner

Plaats : Zuid-Holland
Voor de joint venture tussen Royal FloraHolland en Blueroots zijn wij op zoek naar de eindverantwoordelijke Business Owner. In deze rol ga je een zo sterk mogelijke, efficiŽnte en internationale digitale marktplaats voor de markt van bloemen en planten verder uitbouwen. Jij bent de schakel naar de handelsbedrijven (klant en dus vraagzijde) die zich via Blueroots aansluiten en je bent aan de andere kant verantwoordelijk voor de integratie van Blueroots als service op het Floriday platform (kwekers en dus aanbodzijde). Ook draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe methodes van inkoop bij de handelsbedrijven, ondersteund met digitale toepassingen in Blueroots en Floriday. Jouw ervaring met het bouwen van platformen kun je hiervoor ten volle inzetten. Met een kleine groep medewerkers ga jij de integraties op het digitale platform realiseren dat een cruciale rol speelt in de digitale stappen van de sierteeltsector. Ben jij de resultaatgerichte, verbindende manager met inhoudelijke kennis van het bouwen van digitale platformen? Dan komen we graag met je in contact!


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS