donderdag 25 april 2019
FlowerTrials Dummen Orange Top Flower Trials

Vacaturebank

Uw vacature ook hier, neem contact met ons op via info@floranews.com. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Commercial purchaser

Plaats : Naaldwijk
Amaverde, onderdeel van de Belgische Floré Groep, richt zich op verkoop van kamer-, seizoens- en boomkwekerijplanten aan retailers in heel Europa. Daarbovenop levert het team van Amaverde logistiek maatwerk.


Lees meer..

Network Manager

Plaats : Rijsenhout
Xpol bestaat sinds 2010 en is een ambitieus en innovatief Nederlands bedrijf dat zich richt op de levering van verse bloemen, groenten en kruiden. Wij geloven in Inclusive business en werken nauw samen met onze partners in de supply chain: van wereldwijde kwekers tot een groot aantal Europese supermarktketens, groothandels en het horecasegment.


Lees meer..

Commercieel manager

Plaats : Honselersdijk
Voor onze opdrachtgever Hamifleurs, een wereldwijd opererende leverancier van verse snijbloemen met een sterke groeiambitie, zoeken wij de nieuwe Commercieel Manager. In deze high impact rol, ben je als MT lid verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopbudget en het aansturen van de afdeling Sales. Je hebt een onuitputtelijke commerciële drive en weet het verkoopteam te stimuleren en motiveren om elke dag weer de beste resultaten te behalen.


Lees meer..

Teler

Plaats : Hendrik-Ido-Ambacht/ Dinteloord
Florensis groeit en bloeit en hier hebben we jou voor nodig! Jouw passie voor planten, jouw groene vingers en jouw ambitie om te leren. Werken bij een wereldwijd erkend familiebedrijf dat gefocust is op duurzaamheid en innovatie? Laat jouw passie floreren en groeien als professionele Teler bij Florensis!


Lees meer..

Medewerker Logistieke Administratie en Fust

Plaats : De Kwakel
Zoek jij een afwisselende en veelzijdige baan, waarbij je jouw kennis over logistieke middelen en ritadministratie optimaal kunt inzetten? Wij zoeken een medewerker met kennis van zaken die ons team wil komen versterken.


Lees meer..

Manager IT

Plaats : Monster
Voor onze opdrachtgever KUBO in Monster, één van de grootste kassenbouwers wereldwijd en specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten, zoeken wij een pragmatisch ingestelde, resultaatgerichte en verbindende Manager IT. Je bent in deze nieuwe rol binnen KUBO op tactisch en strategisch niveau als sparringpartner van de directie verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van het IT beleid. Je krijgt er energie van om jouw ervaring in te zetten om de IT roadmap voor de komende jaren op de meest optimale manier in te richten en weet dit te formaliseren in een kwalitatief goed IT beleidsplan.


Lees meer..

Goedlachse, dynamische Belgische dertiger met diepe wortels in sierteeltland

Een goedlachse, dynamische Belgische ‘dertiger’ met diepe wortels in sierteeltland. Dat ben ik, Bart Bostoen. En ik wil me graag verder aan jullie voorstellen om verder iets te kunnen betekenen in de wereld van bloemen & planten…


Lees meer..

GARDENA smart garden expert

Plaats : Zeeland, Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland
Heb jij groene vingers en kun je enthousiast over jouw passie vertellen? Dan ben jij de GARDENA smart garden expert die wij voor onze klant zoeken!


Lees meer..

Verkoper substraat

Plaats : Nordrhein-Westfalen, Duitsland
Dit van oorsprong Duitse bedrijf levert wereldwijd substraat en potgrond van hoge kwaliteit aan de professionele voedingstuinbouw en sierteelt. Ook grote ketens van tuincentra, hoveniers en (semi-)overheidsorganisaties maken steeds meer gebruik van deze gecertificeerde producten.


Lees meer..


2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS