dinsdag 25 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Actualiteit en beurzen

Het hoofd koel houden in en buiten de kas

Vandaag wordt het volgens het KNMI tropisch warm met temperaturen van 30 graden aan de kust tot 36 graden in het (zuid-)oosten. Niet voor niks activeerde het RIVM maandagmorgen het Nationaal Hitteplan voor de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg.

Lees meer..


Greenport West-Holland en Ontwikkelingsbedrijf HOT gaan samenwerken

Greenport West-Holland en Ontwikkelingsbedrijf HOT gaan samenwerken om de herstructurering van tuinbouwgebieden in de Greenport te versnellen. Hiervoor zal Greenport West-Holland onder meer haar netwerk van overheden, ondernemingen en kennisinstellingen activeren.

Lees meer..


Vreugdenhil Bulbs en Plants doneert meer dan 10.000 euro aan goed doel

Afgelopen week hebben Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil van Vreugdenhil Bulbs en Plants een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist om hen een bedrag van € 10.089,30 te overhandigen.

Lees meer..


Winnaars Gouden Bloembol 2019

In Nederland, Duitsland, Engeland, Canada en Frankrijk zijn vier klassen de gelukkige winnaar van de Gouden Bloembol 2019. De vier klassen ontvingen De Gouden Bloembol 2019 omdat ze zich vorig jaar, samen met 2.285 andere klassen inschreven voor de bloembollencampagne Bulbs4Kids.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Grootste baobab van Madagaskar

De grootste baobab van Madagaskar heet Tsitakakantsa. Hij werd ontdekt in mei 2018 door de inwoners van het dorp Andombiry en heeft een omtrek van maar liefst 28,82 meter. Het vorige record was de Tsitakakoike met een omtrek van 27,30 meter. Deze reus was tussen 1300 en 1500 jaar.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

Pull Position: Lets innnovate together #blog

Elke maand deelt Pull Position een blog met haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. In deze laatste blog voor FloraNews deelt Frank van Mil van Pull Position zijn visie over de inzet van ontwrichting in de tuinbouw voor het ontstaan van nieuwe verdienmodellen.

Lees meer..2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS