donderdag 23 januari 2020
1 Dames Plants 2 1. VB&P Order

Actualiteit en beurzen

Europese subsidie van 1,55 miljoen euro voor promotie bloembollen en bolbloemen in de VS

Royal Anthos ontvangt Europese subsidie van 1,55 miljoen euro voor het promotieprogramma bloembollen en bolbloemen in de Verenigde Staten.

Leandra de Boef | Lees meer..


Addenda met twee stands op IPM Essen

Telersvereniging Addenda pakt volgende week tijdens de IPM Essen dubbel uit. De telersvereniging staat net als voorgaande jaren in hal 8, stand 8A6‐1, maar dit jaar is er een extra stand in hal 1, stand 1B12, in het Holland Paviljoen waar commercieel manager Adwin van Loenen de Addenda producten showt.

Le | Lees meer..


Economie en P&O

Greentech Americas wil Latijns-Amerikaanse kwekers helpen hun teelt te optimaliseren

GreenTech vindt dit jaar niet alleen plaats in juni in Nederland, maar wordt voor het eerst dit jaar ook georganiseerd in Mexico. GreenTech Americas vindt plaats van 24 t/m 26 maart 2020 in Querétaro, Mexico.

Leandra de Boef | Lees meer..


Bercomex breidt uit in Colombia

Bercomex Flower Processing Solutions heeft deze maand een vestiging geopend in Bogotá, Colombia. Deze nieuwe B.V. draagt de naam Bercomex Américas SAS en wordt aangestuurd door Mauricio Daza.

Lees meer..


Productnieuws en noviteiten

Troschrysant Deligreen grote winnaar bloeiproef

Vorige week vonden de jaarlijkse bloeiproeven bij Deliflor Chrysanten plaats. Niet alleen waren er rassen te zien die reeds op de markt gebracht zijn. Ook de nodige rassen in testfase en rassen onder nummer konden bewonderd worden.

Leandra de Boef | Lees meer..


Beekenkamp wint veredelaars award met nieuwe witte ster

Beekenkamp Plants heeft de veredelaars sortimentsvergelijkingsprijs gewonnen met de nieuwe PON128, één van de witste poinsettia’s op de markt. De helder witte kleur van de schutbladeren en het donkergroene blad geeft een mooi contrast. Tijdens deze vergelijking van LTO laten verschillende veredelaars hun nieuwste rassen testen.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Keukenhof moet veel meer bollen planten door warme winters

Keukenhof in Lisse moet veel meer bollen planten om te anticiperen op de grillige temperatuurpieken en -dalen van de afgelopen winters.

Lees meer..2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS