woensdag 12 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Actualiteit en beurzen

120.000 Vandas van Anco voor rijkste dochter van India

De hangorchideeŰn van Steef van Adrichem staan al in de meeste luxe hotels over de hele wereld, maar nu zijn er ook 120.000 Vandas onderweg naar de bruiloft van de rijkste dochter van India, Isha Ambani. Een unieke order, van een omvang die ook Steef van Adrichem nog niet eerder heeft gehad.

Lees meer..


Bakker.com wisselt weer van eigenaar

Bakker.com wisselt voor de tweede keer dit jaar van eigenaar. Het bedrijf is voor de tweede keer dit jaar overgenomen. Dit keer door de twee oud-eigenaren van Wehkamp, Paul Nijhof en Berend van de Maat. Het familiebedrijf ging begin 2018 failliet en maakte in april een doorstart onder de Nederlandse investeringsmaatschappij Globitas.

Lees meer..


Kwekers presenteren groene planten en concepten voor nieuwe seizoen op Vireo Green Fair

De professionele vakhandel is op 12, 13 en 14 december weer van harte welkom op de Vire§ Green Fair in De Kwakel. Meer dan dertig kwekers presenteren op deze beurs hun assortiment groene planten voor het aankomende seizoen. Ook worden er bijzondere concepten gepresenteerd.

Lees meer..


Economie en P&O

FloraHolland test oplossing voor gezondere werkomgeving van start-up Healthy Workers

Een aantal grote partijen uit de vastgoedwereld steekt geldt in de start-up Healthy Workers. Deze start-up ontwikkelde een product om de relatie tussen werknemer en werkomgeving te verbeteren. Het maakt investeringen in de werkomgeving meetbaar.

Lees meer..


Productnieuws en noviteiten

Sleeping Beauties: Tuinplanten van de maand januari

Als de hele tuin nog slaapt, zorgen kornoelje (Cornus), Viburnum en pronkklokje (Enkianthus) met hun fraaie, soms gekleurde takken en opvallende lijnen toch nog voor een mooi schouwspel, vooral met een laagje rijp of sneeuw erop.

Lees meer..


Transport, logistiek, techniek en ICT

Grootste omzetgroei transportsector in ruim 7 jaar

De omzet van de transportsector groeide in het derde kwartaal van 2018 met 5,6 procent ten opzichte het derde kwartaal van 2017. Dit is de sterkste toename sinds het tweede kwartaal van 2011, zo meldt het CBS op basis van de nieuwste kwartaalcijfers.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Opening cactustuin in Thailand met Nederlands tintje

Deze week is in Thailand een grote cactustuin geopend welke onderdeel uitmaakt van Nong Nooch Pattaya tropische tuin. Hierbij mocht Gert Ubink aanwezig zijn als vertegenwoordiger van Succulent Valley wie de planten heeft geleverd voor de cactustuin.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

Lennart Lekkerkerk: De toekomst zit vol kansen

Lennart Lekkerkerk (35) is mede-eigenaar van JHL Group, een kwekerij in potgerbera, gloxinia, poinsettia (kerstster) en amaryllis op pot. In deze tijd van het jaar loopt de productie van poinsettia weer op.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS