vrijdag 17 augustus 2018
Top FN TopbannerVvdMMaarelteeltspecialistaugustus

Actualiteit en beurzen

Najaarsbeurs Plant Collect terug in nieuwe stijl

Na afwezigheid van een jaar, is de najaarsbeurs van Plant Collect terug. Maar wel anders. Op 22, 23, en 24 augustus presenteert het bedrijf in Boskoop een breder assortiment dan elk van de eerdere edities.

Leandra de Boef | Lees meer..


Van den Berg Hedera kiest voor Fair Flora

Van den Berg Hedera uit Luttelgeest is toegetreden tot consumentenlabel. Fair Flora. Van den Berg Hedera kweekt op bijna drie hectare in Luttelgeest. Het opkweken van stek voor het bedrijf vindt plaats in Oeganda en Kenia.

Lees meer..


Economie en P&O

Ruim tweehonderd reacties bij internetconsultatie voor Europees importverbod op plantmateriaal

Ruim tweehonderd reacties bij internetconsultatie voor Europees importverbod op plantmateriaal De Europese Commissie heeft bij de internetconsultatie voor het voorgenomen importverbod op 39 soorten plantmateriaal van buiten de Europese Unie 208 reacties ontvangen.

Lees meer..


Bloemenbureau Holland genomineerd voor de BFA Industry Award

In het Verenigd Koninkrijk is Bloemenbureau Holland genomineerd voor een BFA Industry Award in de categorie Floristry Service Provider of the Year.

Lees meer..


Productnieuws en noviteiten

Dahlia volop in de spotlights

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus zijn de CNB Dahliadagen. De showkas in het handelscentrum in Lisse staat dan vol met deze zomerbloeier, evenals de Dahliashowtuin aan de Heereweg. Op de openingsdag houdt de KAVB een themakeuring Dahlia.

Lees meer..


Transport, logistiek, techniek en ICT

De scholen gaan weer beginnen

Je hebt ze vast alweer ergens zien hangen: de spandoeken langs de weg met De scholen zijn weer begonnen. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die na de zomervakantie weer naar school gaan.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Limburgse telers leveren ruim 18.000 kg gewasbeschermingsmiddelen in

Afgelopen winter grepen 682 Limburgse agrariŽrs, loonwerkers en hobbyboeren de kans om laagdrempelig, kosteloos en anoniem restanten van gewasbeschermings-middelen in te leveren, via de actie Bezem door de middelenkast.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

De 5 vragen aan...Nicki de Haaij

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Nicki de Haaij, 41 lentes jong uit Lekkerkerk, woonachtig in Den Haag. Mijn huidige functie is Sales Manager bij Ammerlaan Orchideeen.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS