donderdag 24 mei 2018
Top banner FT Topbanner VvdM Mei Anthura

Actualiteit en beurzen

Nieuw campagnejaar Een 10 voor de juf van start

Voor het zesde achtereenvolgende jaar werkt stichting Een 10 voor de juf met verschillende kwekersgroepen aan een nieuw bloemen en planten geefmoment: de (internationaal bekende) Dag van de Leraar op 5 oktober.

Lees meer..


Raymond Hedges nieuwe directeur Decorum

Raymond Hedges volgt Ralph Koopman op als directeur van Decorum Company. Raymond Hedges ziet zijn nieuwe functie als een enorme uitdaging en ziet parallellen met zijn vorige baan als branchemanager.

Lees meer..


Piet Vijverberg lanceert Wedding Orchid

Het trouwseizoen is in volle gang en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van bruiloften. Bloemen spelen hierbij van oudsher een hoofdrol in het bruidsboeket en de decoratie van de trouw- en feestlocatie.

Lees meer..


Economie en P&O

Ondernemen als zzp-er in glastuinbouw met maar n grote opdrachtgever mag toch wel

Een zzper die in 2014 bijna alleen maar voor n opdrachtgever in de glastuinbouw werkte is volgens het Gerechtshof Den Haag toch een ondernemer voor de belastingdienst en kan daardoor ook aanspraak maken op de daarbij behorende fiscale voordelen.

Lees meer..


Pothos Plant Nederland treedt toe tot Club van 100

Pothos Plant, een vooraanstaand en internationaal opererend veredelings- en vermeerderingsbedrijf voor de tuinbouw, is toegetreden tot de Club van 100 van de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Opnames Robs Grote Tuinverbouwing in Waterdrinker Green Trade Center

Rob Verlinden heeft afgelopen dinsdag opnames gemaakt in het Green Trade Center voor het programma Robs Grote Tuinverbouwing. De opnames draaiden vooral om de potplant Platycodon Astra, die tijdens de uitzending van 9 juni aanstaanden in de spotlights staat.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS