maandag 21 oktober 2019
KUBO via TFC Matching Personalities TOP SB Open Dagen

Actualiteit en beurzen

Ambassadeurs bezoeken Anthura, Koppert Biological en De Ruiter Seeds

Ambassadeurs van ruim 20 verschillende landen hebben een bezoek gebracht aan drie innovatieve en duurzame bedrijven in de Greenport West-Holland: Koppert Biological Systems, De Ruiter Seeds Experience en Anthura.

Lees meer..


Doek valt voor Nationale Zomerbloemententoonstelling

De 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk krijgt geen vervolg meer. Dit heeft het bestuur van de Stichting Nationale Zomerbloemententoonstelling tijdens de laatste vergadering besloten.

Lees meer..


Derde kwartaal veiling Rhein-Maas bevredigend

Veiling Rhein-Maas kijkt terug op een bevredigend derde kwartaal van 2019 en kende een stijging van de productomzet van bijna 6 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2018. In totaal realiseerde Veiling Rhein-Maas in de eerste negen maanden van 2019 een productomzet van 270 miljoen euro. Dat is ongeveer vergelijkbaar met het niveau van 2018.

Lees meer..


Economie en P&O

Samen sneller stappen maken in verduurzaming afvalstromen sierteelt

Sociaal technologiebedrijf Milgro en sierteelt service provider Xpol zijn in 2018 een samenwerking aangegaan en hebben significante resultaten behaald. Het doel: het reduceren en verduurzamen van de afvalstromen bij Xpol in Rijsenhout.

Lees meer..


Algemeen nieuws

Reizende Plezante en Uitzonderlijke Planten (PUP)

De afgelopen dagen waren ze te zien in Leuven, de reizende pop-up PUP - Plezante en Uitzonderlijke Planten. 163 verschillende en bijzondere groene kamerplanten, waaronder de populaire philodendrons, calatheaís en alocasiaís. PUP is een reizend pop-up concept en doet verschillende Belgische steden aan.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

De 5 vragen aan... Emma Mansveld

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je? Mijn naam is Emma Mansveld en ik ben accountmanager ItaliŽ bij Decorum. Ik heb 6 jaar lang in ItaliŽ gewoond waardoor ik de Italiaanse taal spreek en de cultuur goed ken.

Lees meer..


Hetzelfde netwerk, gemiste kans #blog

Deze keer even geen algemene marketing zoals in mijn vorige blog over generatie Z, maar een hele praktische tip. Eťn over iets waarvan ik zie dat er in de praktijk nog wel eens zaken niet helemaal prettig of goed verlopen.

Lees meer..2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS