zaterdag 24 maart 2018
Vacature van de maand TOP Top FN

Actualiteit en beurzen

Air So Pure verwelkomt nieuw lid

Gebr. Blom uit Aalsmeer is lid geworden van Air So Pure. Het assortiment van Air So Pure wordt hiermee uitgebreid met de Kentia Palm. Het familiebedrijf wordt geleid door de broers Paul en Christian Blom. Deze jonge ondernemers runnen één van de meest moderne palmenkwekerijen van Europa

Lees meer..


Yvon Jaspers bezoekt tulpenboer Tom in nieuw programma

Yvon Jaspers, presentatrice van kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw, komt in mei met een nieuw tv-programma. In dit nieuwe format staat het leven van moderne boeren en tuinders centraal en is de presentatrice op bezoek gegaan bij onbekende boeren, maar ook bij een aantal oud-deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw. Eén van die oud-deelnemers is tulpenboer Tom Groot, zo meldt KRO-NCRV.

Lees meer..


Economie en P&O

Ruimtebehoefte van 631 hectare bij glastuinbouwbedrijven in Greenport Aalsmeer

In opdracht van de Greenport Aalsmeer is door middel van De Ondernemersverkenningen geïnventariseerd wat de bedrijfsplannen en - wensen zijn van de glastuinbouwondernemers in de 6 Greenport- gemeenten. In totaal werden hiervoor 789 bedrijven onderzocht, waarvan er 326 persoonlijk zijn geïnterviewd. Deze is bij elkaar goed voor 80% van het glasareaal.

Lees meer..


Werkgeverslijn bewijst toegevoegde waarde

LTO Glaskracht Nederland heeft samen met gelieerde sectororganisaties Goed Werkgeverschap hoog in het vaandel staan en heeft mede daarom de werkgeverslijn land- en tuinbouw ingericht. De werkgeverslijn, heeft onlangs haar resultaten bekend gemaakt.

Lees meer..


Weblog en fotoreportage

De 5 vragen aan... Rob van der Gaag

Ik ben Rob van der Gaag en ben ruim 20 jaar werkzaam in voornamelijk de glastuinbouw en hun toeleveranciers. Als veiligheidskundige verzorgt ik bij kassen nieuw- en verbouw alle Arbo-wettelijke verplichtingen zodat een bedrijf hier volledig aan voldoet.

Lees meer..2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS