dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Actualiteit en beurzen

Plantenkwekerij Roobeek pakt ze in

Plantenkwekerij Roobeek in Arcen gaat inpakken en niet zo’n klein beetje ook. Op 1 november moet de hal van bijna 3.000 vierkante meter klaar zijn en kan het bedrijf met haar nieuwe tak Fulfilment Centre Arcen per 1 januari van start gaan.

Lees meer..


Shopper activatie voor buitenplanten bij GroenRijk

In september organiseren de buitenplantenkwekers van Royal FloraHolland, GroenRijk en Bloemenbureau Holland een shopper activatie voor buitenplanten.

Lees meer..


Ook deze zomer Vlog uit de Kas

Deze week start het derde seizoen van Vlog uit de Kas van Glastuinbouw Nederland. Vanaf donderdag 16 juli vloggen jongeren met een bijbaan in de glastuinbouw over hun werkdag. Ze laten ze zien wat voor werk ze doen en vertellen waarom zij nu juist voor een vakantiebaan in de kas gekozen hebben.

Leandra de Boef | Lees meer..


Economie en P&O

Nog geen faillissementspiek door corona

Ondanks de coronacrisis is er nog geen opvallende piek waarneembaar in het aantal uitgesproken faillissementen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ligt het aantal zaken dat in de eerste helft van dit jaar failliet is verklaard met 1633 nagenoeg gelijk aan de 1628 faillissementen in de eerste helft van 2019.

Lees meer..


In 2021 lagere premies werknemersverzekeringen verwacht

Naar verwachting zullen werkgevers in 2021 minder kwijt zijn aan premies werknemersverzekeringen. Dit blijkt uit de verwachte premies die UWV heeft gepubliceerd in de Juninota 2020. Op basis van de zogenoemde calculatiepremie blijkt dat bijna alle premies werknemersverzekeringen in 2021 lager zullen zijn dan in 2020.

Lees meer..2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS