woensdag 30 september 2020
FN TOP logo FN TOP add

Actualiteit en beurzen

Aangescherpte maatregelen om verspreiding coronavirus terug te dringen

Maandagavond 28 september zijn tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen.

Lees meer..


Samenwerking voor trendbreuk in gewasbescherming

Tien partijen uit de land- en tuinbouw, fytopharmacie en natuur- en milieubescherming slaan de handen ineen met overheid en toezichthouders om samen te werken aan een trendbreuk in gewasbescherming.

Leandra de Boef | Lees meer..


Vrachtwagentrailers gestolen van terrein FloraHolland Naaldwijk

In de nacht van zondag op maandag zijn in totaal drie vrachtwagentrailers gestolen van het terrein van Royal FloraHolland. De trailers stonden geparkeerd op het veilingterrein van Royal FloraHolland in Honselersdijk en zijn afkomstig van het bedrijf WTV Westland Trailer Verhuur, zo meldt de WOS.

Lees meer..


Economie en P&O

Hoe meer mensen weten wat boomkwekerijen doen, hoe beter

Boomkwekerijen in de Betuwe zoeken steeds meer interactie met het publiek. In Opheusden wordt nu mede hiervoor het Laanboomhuis gebouwd. Een centraal punt voor ontmoeting, het delen van kennis en promotie van de sector die in de Betuwe steeds nadrukkelijker aanwezig is.

Lees meer..


Transport, logistiek, techniek en ICT

Nieuwe laadpalen voor bezoekers World Horti Center

Onder toeziend oog van de participanten, zijn vier nieuwe laadpalen op het parkeerterrein van World Horti Center officieel in gebruik genomen.

Lees meer..2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS